A4 Mario Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Dzień Dobry Adrenalinko... co tam ? :> A wporzo dziękuje a u Ciebie??? dziś zaczynam weekend [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2010, 08:00_________________________________________________ dobry wszystkim w ten kijowy dzień... To masz elegancko zimny browarek goracy chłopaczek i można sie relaksować... a ja właśnie wróciłem z nocki i znów nocka... no my też nocka........... w drodze do Jarosławca No to już wogóle wypas... schowaj mnie pod spodnice i zabierz ze sobą... :polew:
Seski Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Dzień Dobry Adrenalinko... co tam ? :> A wporzo dziękuje a u Ciebie??? dziś zaczynam weekend [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2010, 08:00_________________________________________________ dobry wszystkim w ten kijowy dzień... To masz elegancko zimny browarek goracy chłopaczek i można sie relaksować... a ja właśnie wróciłem z nocki i znów nocka... no my też nocka........... w drodze do Jarosławca No to już wogóle wypas... schowaj mnie pod spodnice i zabierz ze sobą... :polew: zrobiłem print screena... wyślę odpowiednim osobą...
A4 Mario Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Dzień Dobry Adrenalinko... co tam ? :> A wporzo dziękuje a u Ciebie??? dziś zaczynam weekend [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2010, 08:00_________________________________________________ dobry wszystkim w ten kijowy dzień... To masz elegancko zimny browarek goracy chłopaczek i można sie relaksować... a ja właśnie wróciłem z nocki i znów nocka... no my też nocka........... w drodze do Jarosławca No to już wogóle wypas... schowaj mnie pod spodnice i zabierz ze sobą... :polew: zrobiłem print screena... wyślę odpowiednim osobą... Aaaaa wysylaj se zazdrośniku jeden.... :polew:
Adrenalina Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Dzień Dobry Adrenalinko... co tam ? :> A wporzo dziękuje a u Ciebie??? dziś zaczynam weekend [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2010, 08:00_________________________________________________ dobry wszystkim w ten kijowy dzień... To masz elegancko zimny browarek goracy chłopaczek i można sie relaksować... a ja właśnie wróciłem z nocki i znów nocka... no my też nocka........... w drodze do Jarosławca No to już wogóle wypas... schowaj mnie pod spodnice i zabierz ze sobą... :polew: wskakuj [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2010, 08:23_________________________________________________
Kędzior Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 siema z rana przed robotą my z kędziorem jesteśmy normalni to prawda :nose: ponoć kędzior idzie w tym kierunku ze swoją podobno już jest " w połowie drogi" i wszystko spaliliście :wallbash:
Seski Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 siema z rana przed robotą my z kędziorem jesteśmy normalni to prawda :nose: ponoć kędzior idzie w tym kierunku ze swoją podobno już jest " w połowie drogi" i wszystko spaliliście :wallbash: nie bój się ja im nie powiem o tym skrzydle z F1 na tylnią klapę... :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 trochę zazdroszczę Wam tego wyjazdu ale co zrobić, nie ma skąd naruchać kasy
Seski Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 trochę zazdroszczę Wam tego wyjazdu ale co zrobić, nie ma skąd naruchać kasy to daj się komuś przeruchać...
stanley Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 trochę zazdroszczę Wam tego wyjazdu ale co zrobić, nie ma skąd naruchać kasy to daj się komuś przeruchać... Seski Ty świntuchu
Pucek Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 oj seski seski... wychodzi na to że Magda dalej jest dziewicą :gwizdanie:
Seski Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 oj seski seski... wychodzi na to że Magda dalej jest dziewicą :gwizdanie: ty się lepiej martw o to żebyś ty w końcu przestał być prawiczkiem...
Pucek Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 oj seski seski... wychodzi na to że Magda dalej jest dziewicą :gwizdanie: ty się lepiej martw o to żebyś ty w końcu przestał być prawiczkiem...
Seski Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 oj seski seski... wychodzi na to że Magda dalej jest dziewicą :gwizdanie: ty się lepiej martw o to żebyś ty w końcu przestał być prawiczkiem... lato się kończy a ty pewnie dalej taki blady?
Pucek Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 oj seski seski... wychodzi na to że Magda dalej jest dziewicą :gwizdanie: ty się lepiej martw o to żebyś ty w końcu przestał być prawiczkiem... lato się kończy a ty pewnie dalej taki blady? ciemniejszy niż Ty byś był ostatnio na pogorii to byś widział
Seski Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 oj seski seski... wychodzi na to że Magda dalej jest dziewicą :gwizdanie: ty się lepiej martw o to żebyś ty w końcu przestał być prawiczkiem... lato się kończy a ty pewnie dalej taki blady? ciemniejszy niż Ty byś był ostatnio na pogorii to byś widział byś do mnie zadzwonił to bym był... a nie mówimy o tym jaki jesteś czarny po pracy... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi