diman Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 do roboty, do roboty a niby co cały czas robie? w c**ja lecisz non stop biorę przykład z najlepszych... (stan, miszka, kędzior, diman itp.) caly szkopuł w tym zeby zarobic i sie nie narobic :kox:
Seski Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 do roboty, do roboty a niby co cały czas robie? w c**ja lecisz non stop biorę przykład z najlepszych... (stan, miszka, kędzior, diman itp.) caly szkopuł w tym zeby zarobic i sie nie narobic :kox: o właśnie i żeby jeszcze miło bylo...
A4 Mario Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 do roboty, do roboty a niby co cały czas robie? w c**ja lecisz non stop biorę przykład z najlepszych... (stan, miszka, kędzior, diman itp.) caly szkopuł w tym zeby zarobic i sie nie narobic :kox: To dawaj na to przepis....
diman Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 do roboty, do roboty a niby co cały czas robie? w c**ja lecisz non stop biorę przykład z najlepszych... (stan, miszka, kędzior, diman itp.) caly szkopuł w tym zeby zarobic i sie nie narobic :kox: To dawaj na to przepis.... ty jestes mlody to mozesz dylac w robocie po 12 godzin ja juz musze sie oszczedzac
Seski Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 do roboty, do roboty a niby co cały czas robie? w c**ja lecisz non stop biorę przykład z najlepszych... (stan, miszka, kędzior, diman itp.) caly szkopuł w tym zeby zarobic i sie nie narobic :kox: To dawaj na to przepis.... przepis, przepis... każdy by chciał... nie ma tak, każdy musi wypracować własny przepis, na własną robotę...
A4 Mario Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 do roboty, do roboty a niby co cały czas robie? w c**ja lecisz non stop biorę przykład z najlepszych... (stan, miszka, kędzior, diman itp.) caly szkopuł w tym zeby zarobic i sie nie narobic :kox: To dawaj na to przepis.... przepis, przepis... każdy by chciał... nie ma tak, każdy musi wypracować własny przepis, na własną robotę... No niestety.... samo życie...
stanley Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 siemano z popołudnia, ostatnio pakowanko i kierunek Jarosławiec trzymajcie się szlachta
talib1990 Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 siemka :hi: nareszcie troszke słonka :decayed: Uploaded with ImageShack.us
stanley Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 aha, biorę aparat foto tym razem mam zamiar zrobić kilka fotek a nie tak jak to było w Bukowinie
Bulczas Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Szlachta pojechała na zlot :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 siemka, jeszcze dziś i weekend trochę zazdroszczę Wam tego wyjazdu ja tysz
A-rek Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 jakos dawno tu prezesa nie bylo czyzby sie zakochal
Kędzior Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 jakos dawno tu prezesa nie bylo czyzby sie zakochal no ostatnio mam sporo na głowie ale jestem w miarę systematycznie
A-rek Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 jakos dawno tu prezesa nie bylo czyzby sie zakochal no ostatnio mam sporo na głowie ale jestem w miarę systematycznie to cieszy
Pucek Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 wiadomość od Stanleya 3 wrzesień 2010 06:52 "no to pyrsk" :>
Rekomendowane odpowiedzi