Seski Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 no tak, inaczej te klekoty paliły by tyle co ADRy przy 200km/h trudno mieć 3 rpm nie gadaj że tyle Ci to jedzie tyle to nawet mój jedzie... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 no tak, inaczej te klekoty paliły by tyle co ADRy przy 200km/h trudno mieć 3 rpm nie gadaj że tyle Ci to jedzie tyle to nawet mój jedzie... :gwizdanie: z przepaści z dwoma szynami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 no tak, inaczej te klekoty paliły by tyle co ADRy przy 200km/h trudno mieć 3 rpm nie gadaj że tyle Ci to jedzie tyle to nawet mój jedzie... :gwizdanie: z przepaści z dwoma szynami mój przynajmniej tak nie wybuchnie jak twój... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 no tak, inaczej te klekoty paliły by tyle co ADRy przy 200km/h trudno mieć 3 rpm nie gadaj że tyle Ci to jedzie tyle to nawet mój jedzie... :gwizdanie: z przepaści z dwoma szynami mój przynajmniej tak nie wybuchnie jak twój... wybuchnie? u mnie może wybuchnąć tylko opona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 no tak, inaczej te klekoty paliły by tyle co ADRy przy 200km/h trudno mieć 3 rpm nie gadaj że tyle Ci to jedzie tyle to nawet mój jedzie... :gwizdanie: z przepaści z dwoma szynami mój przynajmniej tak nie wybuchnie jak twój... wybuchnie? u mnie może wybuchnąć tylko opona dobra dobra apeuszu nie ściemniaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 no tak, inaczej te klekoty paliły by tyle co ADRy przy 200km/h trudno mieć 3 rpm nie gadaj że tyle Ci to jedzie tyle to nawet mój jedzie... :gwizdanie: twój w ogóle nie jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 siema z pracy - zwykle tylko czytam na komorce ale jak juz sie tak napinacie to tez sie dolacze - 200 to nawet eSa jezdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Katowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Katowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 jak tam? Stęskniliście się już za mną?? :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 jasne wpadasz na spota dzisiaj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 w pracy siedze... :confused4: czekam na wycene z PZU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 ciekawe ile Ci skroją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 oby jak najwięcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOLFowa Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 w pracy siedze... :confused4: czekam na wycene z PZU a to za tamtą sarnę tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 tiaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 w pracy siedze... :confused4: czekam na wycene z PZU a to za tamtą sarnę tak ? nie sarnę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 pytanie do Krola: bedziesz dzisiaj na spocie :?: moglbym wziasc lapka i moze rzucilbys okiem i uruchomil mi ETKE jesli sie ja da uruchomic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam.S Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 i po spociku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi