diman Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 no dokladnie, najprawdopodobnie za dwa tygodnie trzeba bedzie zmienic w samochodzie setup na zimowy no tez o tym slyszalem ze sniek ma spasc masakra i zima ma byc mega ostra
Miszka82 Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 bez kacyka bez :> ale za to z wielkim zamuleniem, miałem iść porobić przy aucie ale jakoś chęci brak
A-rek Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 na dworze sloneczko swieci wiec powinienes miec energie, a nie zamulac :> co tam masz zamiar robic :?:
Bulik Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 co tam masz zamiar robic :?: to sciema bedzie pił w aucie :decayed: miszka jak tam na GG ? :polew: :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 na dworze sloneczko swieci wiec powinienes miec energie, a nie zamulac :> co tam masz zamiar robic :?: u mnie nie świeci a muszę porobić pierdółki: wymienić klamkę od kierowcy bo sprężynka jebła, bagnet mi się skruszył ( ta część przy silniku) kostkę stacyjki i ogólnie odpalić go przejechać się bo wcale nim nie jeżdżę [br]Dopisany: 03 Październik 2010, 10:00_________________________________________________ co tam masz zamiar robic :?: to sciema bedzie pił w aucie :decayed: miszka jak tam na GG ? :polew: :polew: :polew:
Bulik Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 na dworze sloneczko swieci wiec powinienes miec energie, a nie zamulac :> co tam masz zamiar robic :?: u mnie nie świeci a muszę porobić pierdółki: wymienić klamkę od kierowcy bo sprężynka jebła, bagnet mi się skruszył ( ta część przy silniku) kostkę stacyjki i ogólnie odpalić go przejechać się bo wcale nim nie jeżdżę [br]Dopisany: 03 Październik 2010, 10:00_________________________________________________ co tam masz zamiar robic :?: to sciema bedzie pił w aucie :decayed: miszka jak tam na GG ? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ty bambru
A-rek Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 to mowisz wozisz sie firmowka, a twoja poszla na bok Bulik a ty ile masz % :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 to mowisz wozisz sie firmowka, a twoja poszla na bok Bulik a ty ile masz % :gwizdanie: takie życie, Audi zostało mi na weekendy
Kędzior Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 siema z rana:) no dokladnie, najprawdopodobnie za dwa tygodnie trzeba bedzie zmienic w samochodzie setup na zimowy no tez o tym slyszalem ze sniek ma spasc masakra i zima ma byc mega ostra to dobrze wungiel pójdzie do góry :polew:
Bulik Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Bulik a ty ile masz % :gwizdanie: WHY ??
Adrenalina Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 yyyyyy..... a Stana jak nie było tak nie ma :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 yyyyyy..... a Stana jak nie było tak nie ma :gwizdanie: czyli impreza się udała, pewnie siedzi na wytrzeźwiałce a ty wróciłaś o 4 i już wstałaś? masakra
Adrenalina Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 yyyyyy..... a Stana jak nie było tak nie ma :gwizdanie: czyli impreza się udała, pewnie siedzi na wytrzeźwiałce a ty wróciłaś o 4 i już wstałaś? masakra a co w tym dziwnego ? przeca już 11:00
Kędzior Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 yyyyyy..... a Stana jak nie było tak nie ma :gwizdanie: czyli impreza się udała' date=' pewnie siedzi na wytrzeźwiałce a ty wróciłaś o 4 i już wstałaś? masakra [/quote'] a co w tym dziwnego ? przeca już 11:00 jeszcze powiedz ze jak wróciłaś to się poszłaś wykąpać :polew: :polew:dojebane 2.55 ale ma naciąg hahaha
diman Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 siema z rana:) no dokladnie, najprawdopodobnie za dwa tygodnie trzeba bedzie zmienic w samochodzie setup na zimowy no tez o tym slyszalem ze sniek ma spasc masakra i zima ma byc mega ostra to dobrze wungiel pójdzie do góry :polew: dokladnie i bedziesz mial premie za przerób i kasa sie posypie [br]Dopisany: 03 Październik 2010, 11:17_________________________________________________ yyyyyy..... a Stana jak nie było tak nie ma :gwizdanie: e to dobry ten kawalerski grubo musialo byc :kox: a moze poznal jakas nastolatke :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 yyyyyy..... a Stana jak nie było tak nie ma :gwizdanie: czyli impreza się udała, pewnie siedzi na wytrzeźwiałce a ty wróciłaś o 4 i już wstałaś? masakra a co w tym dziwnego ? przeca już 11:00 jeszcze powiedz ze jak wróciłaś to się poszłaś wykąpać :polew: :polew: nooo.... a to coś nienormalnego? [br]Dopisany: 03 Październik 2010, 11:19_________________________________________________ siema z rana:) no dokladnie, najprawdopodobnie za dwa tygodnie trzeba bedzie zmienic w samochodzie setup na zimowy no tez o tym slyszalem ze sniek ma spasc masakra i zima ma byc mega ostra to dobrze wungiel pójdzie do góry :polew: dokladnie i bedziesz mial premie za przerób i kasa sie posypie [br]Dopisany: 03 Październik 2010, 11:17_________________________________________________ yyyyyy..... a Stana jak nie było tak nie ma :gwizdanie: e to dobry ten kawalerski grubo musialo byc :kox: a moze poznal jakas nastolatke :gwizdanie: nastolatków to ja miałam w spiżu
Rekomendowane odpowiedzi