Miszka82 Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 po robocie Co tak wcześnie? piątek co dzisiaj pijesz ? jeszcze nic, idę z moją do kina (może po kinie coś opierdole % ) a jutro małe prace warsztatowe w Audi do kina czy na film ? sie zobaczy co lepsze
stanley Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 po robocie Co tak wcześnie? piątek co dzisiaj pijesz ? jeszcze nic, idę z moją do kina (może po kinie coś opierdole % ) a jutro małe prace warsztatowe w Audi do kina czy na film ? sie zobaczy co lepsze to od razu pytaj przy kasie: na który seans idzie najmniej ludzi
Miszka82 Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 po robocie Co tak wcześnie? piątek co dzisiaj pijesz ? jeszcze nic, idę z moją do kina (może po kinie coś opierdole % ) a jutro małe prace warsztatowe w Audi do kina czy na film ? sie zobaczy co lepsze to od razu pytaj przy kasie: na który seans idzie najmniej ludzi nie chce mi się dupić :polew: :polew:
stanley Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 po robocie Co tak wcześnie? piątek co dzisiaj pijesz ? jeszcze nic, idę z moją do kina (może po kinie coś opierdole % ) a jutro małe prace warsztatowe w Audi do kina czy na film ? sie zobaczy co lepsze to od razu pytaj przy kasie: na który seans idzie najmniej ludzi nie chce mi się dupić :polew: :polew: to podasz tylko lache i na lenia
akjam Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 po robocie Co tak wcześnie? piątek co dzisiaj pijesz ? jeszcze nic, idę z moją do kina (może po kinie coś opierdole % ) a jutro małe prace warsztatowe w Audi do kina czy na film ? sie zobaczy co lepsze to od razu pytaj przy kasie: na który seans idzie najmniej ludzi nie chce mi się dupić :polew: :polew: to podasz tylko lache i na lenia j**ani!!!! :polew: :polew:
A-rek Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 po robocie Co tak wcześnie? piątek co dzisiaj pijesz ? jeszcze nic, idę z moją do kina (może po kinie coś opierdole % ) a jutro małe prace warsztatowe w Audi do kina czy na film ? sie zobaczy co lepsze to od razu pytaj przy kasie: na który seans idzie najmniej ludzi nie chce mi się dupić :polew: :polew: to podasz tylko lache i na lenia j**ani!!!! :polew: :polew: albo tak http://tajny.pl/wpis/630/jak-to-szympans-dorwal-zabe-.html
Miszka82 Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 po robocie Co tak wcześnie? piątek co dzisiaj pijesz ? jeszcze nic, idę z moją do kina (może po kinie coś opierdole % ) a jutro małe prace warsztatowe w Audi do kina czy na film ? sie zobaczy co lepsze to od razu pytaj przy kasie: na który seans idzie najmniej ludzi nie chce mi się dupić :polew: :polew: to podasz tylko lache i na lenia przekonałeś mnie i jeszcze powiem:on nie ma stać on ma błyszczeć
Kędzior Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 i już, teraz wyjazd do kuzynka ii % na spokojnie jak zawsze
Miszka82 Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 i już, teraz wyjazd do kuzynka ii % na spokojnie jak zawsze to co znów poruchasz :polew: :polew: [br]Dopisany: 15 Październik 2010, 20:14_________________________________________________
akjam Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 i już, teraz wyjazd do kuzynka ii % na spokojnie jak zawsze to co znów poruchasz :polew: :polew: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 i już, teraz wyjazd do kuzynka ii % na spokojnie jak zawsze to co znów poruchasz :polew: :polew: tyś jest głupi twoja to musi chyba na psychotropach jechać ze z toba wytrzymuje :polew:
Pucek Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Kędzior, Ty zboku nawet mi się śmiać nie chce a miałem dziś gdzieś zabawić
akjam Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 i już, teraz wyjazd do kuzynka ii % na spokojnie jak zawsze to co znów poruchasz :polew: :polew: tyś jest głupi twoja to musi chyba na psychotropach jechać ze z toba wytrzymuje :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Kędzior, Ty zboku ja nie jestem zbok
stanley Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 siema zboki pojechałem na 3stawy odebrać garnitur z pralni i o mały włos bym zapomniał
Pucek Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 chyba jadę szukać masażystki :gwizdanie: poważnie, nie chodzi mi o sex
akjam Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 siema zboki pojechałem na 3stawy odebrać garnitur z pralni i o mały włos bym zapomniał :?: chyba jadę szukać masażystki :gwizdanie: poważnie, nie chodzi mi o sex
stanley Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 chyba jadę szukać masażystki :gwizdanie: poważnie, nie chodzi mi o sex jasneeee
Pucek Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 chyba jadę szukać masażystki :gwizdanie: poważnie, nie chodzi mi o sex jasneeee noo i znowu mi nie wierzycie krzyż mnie napier*ala że ledwo chodzę
Rekomendowane odpowiedzi