akjam Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 Miszka...a jednak a nie łatwiej było zajechać ze swoją kostką w ręku do jakiegoś sklepu i zapłacić trochę więcej? teraz znowu 30 zł i nie pasuje :gwizdanie: dooopy się nie chce ruszyć to tak jest. :naughty: Cze Pucek!
OKO Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 A mówiłem weź se bronxa do garażu! :gwizdanie: nie wkurwiaj mnie :ranting1: za***ie tego gościa od kostki bo pytałem pojeba czy aby na pewno bo wiem, że w maju albo sierpniu 97 kostka w B5 się zmieniła a ten ch***j j**any mi odpisał, że na bank będzie pasowała, ch***j z tym że 30zł ale wkurw na maxa P.S. Mogłeś se zabrać jednak to piwo do garażu... :polew: w tym stanie to minimum czteropak
Miszka82 Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 Miszka...a jednak a nie łatwiej było zajechać ze swoją kostką w ręku do jakiegoś sklepu i zapłacić trochę więcej? teraz znowu 30 zł i nie pasuje :gwizdanie: mam paragon więc w poniedziałek przejadę się do niego osobiście Pucek mogłem jechać z kostkę w ręku tylko jak bym wtedy odpalił auto, nie miałem jeszcze wtedy Yarisa, nosz k**wa ale mnie podkurwił ten koleś, nie chodzi o kasę tylko fakt że mnie wyciulał, przejadę się do niego, jak nie zwróci hajsu to mu wysmaruje negatywa na allegro że jest oszust, kłamca, nie zna się na tym co sprzedaje [br]Dopisany: 16 Październik 2010, 16:00_________________________________________________a kostkę pocisnę komuś na forum za 50 zł :polew: :polew:
keżor Opublikowano 16 Października 2010 Autor Opublikowano 16 Października 2010 siema jaką ja mam banie jeszcze to jest masakra jakaś
Pucek Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 siema jaką ja mam banie jeszcze to jest masakra jakaś Keżor, widzę że nieźle "koksujesz" czyżby kolejny weekend w domu? no bez jaj
gregory Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 Dobry Wieczór czyżby kolejny weekend w domu? no bez jaj Hhmmmmm....., przeczytałem ostatnie 6 stron i od strony klubowej nie zanosi się raczej na żadną imprezkę, ba choć nawet na jakąś popijawkę też nie. Chyba, że padła mi spostrzegawczość :>
keżor Opublikowano 16 Października 2010 Autor Opublikowano 16 Października 2010 ja moge iść gdzieś na impreze , ale jeszcze nie jestem wstanie prowadzić
Pucek Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 ja moge iść gdzieś na impreze , ale jeszcze nie jestem wstanie prowadzić cały problem w tym że chciałbym sobie wypić a nie ma kierowcy albo miejscówki na spanie pomyślę jeszcze, może gdzieś pokręcę się na rybniku
Bulczas Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 [br]Dopisany: 16 Październik 2010, 20:03_________________________________________________I lans się skończył :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 czarna stal pasuje ja mam niestety alu i 2 komplety stalówek, ale rdza style
keżor Opublikowano 16 Października 2010 Autor Opublikowano 16 Października 2010 [br]Dopisany: 16 Październik 2010, 20:03_________________________________________________I lans się skończył :gwizdanie: yyyyyy
Bulczas Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 czarna stal pasuje ja mam niestety alu i 2 komplety stalówek, ale rdza style Miałem alu ale zrezygnowałem bo ciężko je utrzymać A stali nie szkoda Co za problem pomalować
Pucek Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 eee musiał bym je dać wypiaskować i wtedy pomalować, a to znowu koszty, znowu ładować w auto - pier**le jeszcze 2 zimy i idzie na sprzedaż
seves Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 Dobry Wieczór czyżby kolejny weekend w domu? no bez jaj Hhmmmmm....., przeczytałem ostatnie 6 stron i od strony klubowej nie zanosi się raczej na żadną imprezkę, ba choć nawet na jakąś popijawkę też nie. Chyba, że padła mi spostrzegawczość :> Gregory nie wiem jak to czytales przeciez Stan i Adrenalina zapraszali :gwizdanie: :polew:
gregory Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 Heineken Pssssyt........ Okocim pssssyt Dobry Wieczór czyżby kolejny weekend w domu? no bez jaj Hhmmmmm....., przeczytałem ostatnie 6 stron i od strony klubowej nie zanosi się raczej na żadną imprezkę, ba choć nawet na jakąś popijawkę też nie. Chyba, że padła mi spostrzegawczość :> Gregory nie wiem jak to czytales przeciez Stan i Adrenalina zapraszali :gwizdanie: :polew: WTF DUDE? nie możliwe
Pucek Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 noo zapraszali żeby przyjechać pod lokal weselny i tam się sponiewierać
gregory Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 noo zapraszali żeby przyjechać pod lokal weselny i tam się sponiewierać A to z tym garniakiem. Powiem ci Pucek, że przez chwile przemknęła mi myśl - "Polowanie na druchny"
Pucek Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 noo zapraszali żeby przyjechać pod lokal weselny i tam się sponiewierać A to z tym garniakiem. Powiem ci Pucek, że przez chwile przemknęła mi myśl - "Polowanie na druchny" :gwizdanie:
diman Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 noo zapraszali żeby przyjechać pod lokal weselny i tam się sponiewierać A to z tym garniakiem. Powiem ci Pucek, że przez chwile przemknęła mi myśl - "Polowanie na druchny" :gwizdanie: no widze pucol ze wypoczywasz :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi