Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Miszka...a jednak :decayed:

a nie łatwiej było zajechać ze swoją kostką w ręku do jakiegoś sklepu i zapłacić trochę więcej? teraz znowu 30 zł i nie pasuje :gwizdanie:

dooopy się nie chce ruszyć to tak jest. :wink4::naughty: :naughty: :naughty:

Cze Pucek! :hi:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A mówiłem weź se bronxa do garażu! :gwizdanie: :wink4:

nie wkurwiaj mnie :ranting1: za***ie tego gościa od kostki bo pytałem pojeba czy aby na pewno bo wiem, że w maju albo sierpniu 97 kostka w B5 się zmieniła a ten ch***j j**any mi odpisał, że na bank będzie pasowała, ch***j z tym że 30zł ale wkurw na maxa

:tongue4::polew: P.S. Mogłeś se zabrać jednak to piwo do garażu... :evil::polew: :polew: :polew:

w tym stanie to minimum czteropak :tongue4:

:polew:

Opublikowano

:hi:

Miszka...a jednak :decayed:

a nie łatwiej było zajechać ze swoją kostką w ręku do jakiegoś sklepu i zapłacić trochę więcej? teraz znowu 30 zł i nie pasuje :gwizdanie:

mam paragon więc w poniedziałek przejadę się do niego osobiście :evil:

Pucek mogłem jechać z kostkę w ręku tylko jak bym wtedy odpalił auto, nie miałem jeszcze wtedy Yarisa, nosz k**wa ale mnie podkurwił ten koleś, nie chodzi o kasę tylko fakt że mnie wyciulał, przejadę się do niego, jak nie zwróci hajsu to mu wysmaruje negatywa na allegro że jest oszust, kłamca, nie zna się na tym co sprzedaje

[br]Dopisany: 16 Październik 2010, 16:00_________________________________________________a kostkę pocisnę komuś na forum za 50 zł :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

siema ;) jaką ja mam banie jeszcze to jest masakra jakaś :decayed:

Opublikowano

siema ;) jaką ja mam banie jeszcze to jest masakra jakaś :decayed:

Keżor, widzę że nieźle "koksujesz" :decayed:

czyżby kolejny weekend w domu? no bez jaj :wallbash:

Opublikowano

Dobry Wieczór :hi:

Hhmmmmm....., przeczytałem ostatnie 6 stron i od strony klubowej nie zanosi się raczej na żadną imprezkę, ba choć nawet na jakąś popijawkę też nie. Chyba, że padła mi spostrzegawczość :>

Opublikowano

ja moge iść gdzieś na impreze , ale jeszcze nie jestem wstanie prowadzić :decayed:

Opublikowano

ja moge iść gdzieś na impreze , ale jeszcze nie jestem wstanie prowadzić :decayed:

cały problem w tym że chciałbym sobie wypić a nie ma kierowcy albo miejscówki na spanie :disgust:

pomyślę jeszcze, może gdzieś pokręcę się na rybniku

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 16 Październik 2010, 20:03_________________________________________________I lans się skończył :gwizdanie:

zdjcie003v.jpg

Opublikowano

czarna stal pasuje :decayed:

ja mam niestety alu :disgust:

i 2 komplety stalówek, ale rdza style :polew:

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 16 Październik 2010, 20:03_________________________________________________I lans się skończył :gwizdanie:

zdjcie003v.jpg

yyyyyy :kwasny:
Opublikowano

czarna stal pasuje :decayed:

ja mam niestety alu :disgust:

i 2 komplety stalówek, ale rdza style :polew:

Miałem alu ale zrezygnowałem bo ciężko je utrzymać :wink4: A stali nie szkoda :decayed:

Co za problem pomalować :tongue4:

Opublikowano

eee

musiał bym je dać wypiaskować i wtedy pomalować, a to znowu koszty, znowu ładować w auto - pier**le

jeszcze 2 zimy i idzie na sprzedaż :rolleyes:

Opublikowano

Hhmmmmm....., przeczytałem ostatnie 6 stron i od strony klubowej nie zanosi się raczej na żadną imprezkę, ba choć nawet na jakąś popijawkę też nie. Chyba, że padła mi spostrzegawczość :>

Gregory nie wiem jak to czytales przeciez Stan i Adrenalina zapraszali :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Heineken Pssssyt........

Okocim pssssyt :naughty:

Gregory nie wiem jak to czytales przeciez Stan i Adrenalina zapraszali :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew:

WTF DUDE? nie możliwe :blink:

:decayed:

Opublikowano

noo zapraszali żeby przyjechać pod lokal weselny i tam się sponiewierać :polew:

Opublikowano

A to z tym garniakiem. Powiem ci Pucek, że przez chwile przemknęła mi myśl - "Polowanie na druchny" :naughty::decayed:

Opublikowano

A to z tym garniakiem. Powiem ci Pucek, że przez chwile przemknęła mi myśl - "Polowanie na druchny" :naughty::decayed:

:gwizdanie:

Opublikowano

:gwizdanie:

no widze pucol ze wypoczywasz :gwizdanie: