krolu Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 dobry, 14 stron... nie nadrabiam, lapek wrocil z serwisu, nie uznali reklamacji, baterii wiec dalej nie ma vagowania. :/ to już wiem przynajmniej że z naszym też nie ma co iść ale ja sie jeszcze nie poddaje :/
akjam Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 kto Ci wyważał przednie koło?? 2 ciężarki koło siebie jak wyszło powyżej 60g to powinien przesunąć oponę o 180 stopni z nie dobijać drugi ciężarek Kanar jakie Ty masz oko... dobry, 14 stron... nie nadrabiam, lapek wrocil z serwisu, nie uznali reklamacji, baterii wiec dalej nie ma vagowania. :/ to już wiem przynajmniej że z naszym też nie ma co iść ale ja sie jeszcze nie poddaje :/
Kanar Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 wśród moich 10 pracodawców 2 zatrudniało mnie przy zmianie opon.. zboczenie zawodowe (jedno z wielu) Krolu a jaki powód odrzucenia gwarancji?
Pucek Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 OKO, to sobie pooglądasz podwieszane sufity w budynkach na powierzchni i chromowane poręcze na schodach ale to nic, wypracowaliśmy tylko 741 mln zł netto zysku, oczywiście kasę zgarniają darmozjady z Warszawy i innego rodzaju nieroby takie jest życie
stanley Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 kto Ci wyważał przednie koło?? 2 ciężarki koło siebie jak wyszło powyżej 60g to powinien przesunąć oponę o 180 stopni z nie dobijać drugi ciężarek zapraszam do ASO
Seski Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 w ten cudowny (od tej pory) dzień
krolu Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Krolu a jaki powód odrzucenia gwarancji? na "materialy ekspluatacyjne" tj. baterie jest tylko rok gwarancji i fakt pisze to na karcie gwarancyjnej, ktora dostalem wczoraj, ale przy zakupie nigdzie to nie bylo napisane a na wlepce od spodu laptopa widnieje napis - 2 lata gwarancji bez zadnych kropek gwiazdek itp. to jest podastawa mojego odwolania, nowa bateria 400 zl nie popuszcze, juz kiedys bylem u rzecznika praw konsumenta - sympatyczna babka:]
Kanar Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 dobrze z chamami trzeba krótko :gwizdanie:
akjam Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 dobrze z chamami trzeba krótko :gwizdanie:
Olaf Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 witam wszystkich po mojej dlugiej nieobecnosci
Miszka82 Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 witam wszystkich po mojej dlugiej nieobecnosci mógłbyś częściej zaglądać ja już po robocie, szybki obiad i cisne na Kato dać ostro w palnik
Olaf Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 noo wiem ale troche klopotow mialem :Dobiecuje ze we wtorek bede
akjam Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 witam wszystkich po mojej dlugiej nieobecnosci mógłbyś częściej zaglądać ja już po robocie, szybki obiad i cisne na Kato dać ostro w palnik
stanley Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 weekend ale tylko 2 dni i później znowu 5 dni do roboty
akjam Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 weekend ale tylko 2 dni i później znowu 5 dni do roboty :polew: :polew:
Zipek Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=165812.new#new Zapraszam do zapoznania się z tematem Może będziecie mogli coś poradzić, a że jesteście z regionu to lepiej was o pomoc pytać edit. Dziś to co niektórym zazdroszcze:P Wy idziecie walić do ryja a ja nocka w pracy -.-
Seski Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 dobra Wóda Do Ryja uważaj żebyś po wódzie nie dostał jeszcze czegoś innego (gratisa) do ryja
stanley Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 dobra Wóda Do Ryja z kim pijesz ? z tym kumplem z toyoty ?
Rekomendowane odpowiedzi