Bulczas Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Lpgieusz i ten któremu więcej auto stoi niż jeździ bo po muśnięciu gazu wir w baku taaaaa gada to ten któremu miesiąc stało auto przed założeniem turbiny To była awaria i brak czasu żeby to poskładać. A TY lepiej się nie odżywaj bo komu teraz stoi :gwizdanie: bo czekam na likwidatora :gwizdanie: a pozatym mam chorobowe Też siedziałem na L4 jak mi auto stało
Kędzior Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Lpgieusz i ten któremu więcej auto stoi niż jeździ bo po muśnięciu gazu wir w baku czego dusza pragnie Lepiej się napij czyli to co umiesz najlepiej hehe mam jeszcze kilka innych zalet
Pucek Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Lpgieusz i ten któremu więcej auto stoi niż jeździ bo po muśnięciu gazu wir w baku taaaaa gada to ten któremu miesiąc stało auto przed założeniem turbiny To była awaria i brak czasu żeby to poskładać. A TY lepiej się nie odżywaj bo komu teraz stoi :gwizdanie: bo czekam na likwidatora :gwizdanie: a pozatym mam chorobowe Też siedziałem na L4 jak mi auto stało a fiesta sama rozwoziła pizze tak tak, ciśnij bajer ale ok, mój gruchot sobie stoi i szkoda mi nim jeździć teraz oglądam HBO2 bo leci pojebany film :> "czekając na sobotę" ooo Pani sprzątaczka ale tyłeczek[br]Dopisany: 29 Październik 2010, 23:22_________________________________________________fajny ten film dokumentalny
Kędzior Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 ooo Pani sprzątaczka ale tyłeczek jest kosa [br]Dopisany: 29 Październik 2010, 23:30_________________________________________________ Czekajac Na Sobotę polecam, ryje psyche jak nic innego, w 8 minucie w samej osobe moja sasiadka z osiedla z ktora chodzilem do gimnazjum
Bulczas Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Fiesta była spoko i była niezawodna. Dziura nie dziura, schody itp. Wszystko pokonała
keżor Opublikowano 30 Października 2010 Autor Opublikowano 30 Października 2010 was chwile zostawić samych ładnie żeście jebnęli stron jak mnie nie było hehe a teraz ide spać
talib1990 Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 nie poszedłem dzisiaj na zajęcia, nie najlepiej sie czuje jeszcze ooo Pani sprzątaczka ale tyłeczek jest kosa [br]Dopisany: 29 Październik 2010, 23:30_________________________________________________ Czekajac Na Sobotę polecam, ryje psyche jak nic innego, w 8 minucie w samej osobe moja sasiadka z osiedla z ktora chodzilem do gimnazjum masz foto jak nie wierzysz ja na dole w koszuli żółtej ona stoi, najwyższa głowa druga od lewej
akjam Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 No pięknie! 3000 strona już historią... Chyba nie było żandej imprezki i żeście pospamowali.
talib1990 Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 + tekst http://teksty.org/Abradab,Zawalidroga macie, piosenka na weeeknd
seves Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 3007 ? :shocked: no to ladnie polecialo :>
OKO Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 siema + tekst http://teksty.org/Abradab,Zawalidroga macie, piosenka na weeeknd
Bulik Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 SK co tam tatuś a nic nowego synus brzucho rośnie
Rekomendowane odpowiedzi