Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 czyli na środę jesteśmy umówieni... :gwizdanie: ja, Magda, Diman, Krolu i Ania i tak będą, Magda jeszcze zwerbuje Monikę a ja Bulczasa i pewnie jeszcze kilku alkoholików się znajdzie i wreszcie zobaczę tą czekoladę... to się przylansujecie czekolada - nic nadzwyczajnego, raz byłem i była zadyma kaski nie bedzie to moze przezyje Diman kaska musi być bo inaczej to nawet nie dojadę... [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 19:50_________________________________________________ Seski, Ty zaś niewyżyty ? ja...? czemu...?
Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Ładnie jedziecie znowu. Widziałem że Pucek chcę oblać zrobione auto i stawia hhahhahahahaha 1. auto nie jest zrobione 2. auto będzie zrobione za miesiąc 3. jak wy będziecie w czekoladzie to ja będę na trzepaniu mózgu - Mayday 4. chyba żartujesz ale ty jesteś skąpiec... na grubie robi grube kokosy i nawet z kolegami nie chce świętować... [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 19:52_________________________________________________ elo elo nieświadomi się śmieją... (czy jakoś tak...)
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Ładnie jedziecie znowu. Widziałem że Pucek chcę oblać zrobione auto i stawia hhahhahahahaha 1. auto nie jest zrobione 2. auto będzie zrobione za miesiąc 3. jak wy będziecie w czekoladzie to ja będę na trzepaniu mózgu - Mayday 4. chyba żartujesz ale ty jesteś skąpiec... na grubie robi grube kokosy i nawet z kolegami nie chce świętować... założę się, że masz więcej
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 czyli na środę jesteśmy umówieni... :gwizdanie: ja, Magda, Diman, Krolu i Ania i tak będą, Magda jeszcze zwerbuje Monikę a ja Bulczasa i pewnie jeszcze kilku alkoholików się znajdzie i wreszcie zobaczę tą czekoladę... to się przylansujecie czekolada - nic nadzwyczajnego, raz byłem i była zadyma kaski nie bedzie to moze przezyje Diman kaska musi być bo inaczej to nawet nie dojadę... [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 19:50_________________________________________________ Seski, Ty zaś niewyżyty ? ja...? czemu...? kaski niestety nie bedzie nie da rady to 1 fajki to 2 no i zyganie to 3 wiec raczej nie da rady ;( a i ja nieobiecuje narazie
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Ładnie jedziecie znowu. Widziałem że Pucek chcę oblać zrobione auto i stawia hhahhahahahaha 1. auto nie jest zrobione 2. auto będzie zrobione za miesiąc 3. jak wy będziecie w czekoladzie to ja będę na trzepaniu mózgu - Mayday 4. chyba żartujesz ale ty jesteś skąpiec... na grubie robi grube kokosy i nawet z kolegami nie chce świętować... założę się, że masz więcej pucol wychodzi na to ze ty tam marne grosze zarabiasz to co ty tam jeszcze robisz zwolnij sie
talib1990 Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 włączcie TVN Uwage - zatrzymali Drex'a
Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Ładnie jedziecie znowu. Widziałem że Pucek chcę oblać zrobione auto i stawia hhahhahahahaha 1. auto nie jest zrobione 2. auto będzie zrobione za miesiąc 3. jak wy będziecie w czekoladzie to ja będę na trzepaniu mózgu - Mayday 4. chyba żartujesz ale ty jesteś skąpiec... na grubie robi grube kokosy i nawet z kolegami nie chce świętować... założę się, że masz więcej założymy się o różnicę...? czyli na środę jesteśmy umówieni... :gwizdanie: ja, Magda, Diman, Krolu i Ania i tak będą, Magda jeszcze zwerbuje Monikę a ja Bulczasa i pewnie jeszcze kilku alkoholików się znajdzie i wreszcie zobaczę tą czekoladę... to się przylansujecie czekolada - nic nadzwyczajnego, raz byłem i była zadyma kaski nie bedzie to moze przezyje Diman kaska musi być bo inaczej to nawet nie dojadę... [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 19:50_________________________________________________ Seski, Ty zaś niewyżyty ? ja...? czemu...? kaski niestety nie bedzie nie da rady to 1 fajki to 2 no i zyganie to 3 wiec raczej nie da rady ;( a i ja nieobiecuje narazie eee nie zrozumiałem cię trochę ale dobra...
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Ładnie jedziecie znowu. Widziałem że Pucek chcę oblać zrobione auto i stawia hhahhahahahaha 1. auto nie jest zrobione 2. auto będzie zrobione za miesiąc 3. jak wy będziecie w czekoladzie to ja będę na trzepaniu mózgu - Mayday 4. chyba żartujesz ale ty jesteś skąpiec... na grubie robi grube kokosy i nawet z kolegami nie chce świętować... założę się, że masz więcej pucol wychodzi na to ze ty tam marne grosze zarabiasz to co ty tam jeszcze robisz zwolnij sie załatw mi robotę gdzie po 8h będę w domu i zarobię 3 kafle
stanley Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Ładnie jedziecie znowu. Widziałem że Pucek chcę oblać zrobione auto i stawia hhahhahahahaha 1. auto nie jest zrobione 2. auto będzie zrobione za miesiąc 3. jak wy będziecie w czekoladzie to ja będę na trzepaniu mózgu - Mayday 4. chyba żartujesz ale ty jesteś skąpiec... na grubie robi grube kokosy i nawet z kolegami nie chce świętować... założę się, że masz więcej pucol wychodzi na to ze ty tam marne grosze zarabiasz to co ty tam jeszcze robisz zwolnij sie poniżej 5000 to dla Pucka zawsze będzie mało
Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Ładnie jedziecie znowu. Widziałem że Pucek chcę oblać zrobione auto i stawia hhahhahahahaha 1. auto nie jest zrobione 2. auto będzie zrobione za miesiąc 3. jak wy będziecie w czekoladzie to ja będę na trzepaniu mózgu - Mayday 4. chyba żartujesz ale ty jesteś skąpiec... na grubie robi grube kokosy i nawet z kolegami nie chce świętować... założę się, że masz więcej pucol wychodzi na to ze ty tam marne grosze zarabiasz to co ty tam jeszcze robisz zwolnij sie i jeszcze do tego robi świątek, piątek i soboty...
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Ładnie jedziecie znowu. Widziałem że Pucek chcę oblać zrobione auto i stawia hhahhahahahaha 1. auto nie jest zrobione 2. auto będzie zrobione za miesiąc 3. jak wy będziecie w czekoladzie to ja będę na trzepaniu mózgu - Mayday 4. chyba żartujesz ale ty jesteś skąpiec... na grubie robi grube kokosy i nawet z kolegami nie chce świętować... założę się, że masz więcej pucol wychodzi na to ze ty tam marne grosze zarabiasz to co ty tam jeszcze robisz zwolnij sie poniżej 5000 to dla Pucka zawsze będzie mało no :gwizdanie:
Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Ładnie jedziecie znowu. Widziałem że Pucek chcę oblać zrobione auto i stawia hhahhahahahaha 1. auto nie jest zrobione 2. auto będzie zrobione za miesiąc 3. jak wy będziecie w czekoladzie to ja będę na trzepaniu mózgu - Mayday 4. chyba żartujesz ale ty jesteś skąpiec... na grubie robi grube kokosy i nawet z kolegami nie chce świętować... założę się, że masz więcej pucol wychodzi na to ze ty tam marne grosze zarabiasz to co ty tam jeszcze robisz zwolnij sie załatw mi robotę gdzie po 8h będę w domu i zarobię 3 kafle kurde... 3 kafle to i ja bym chciał... więc przegrałeś dajesz mi różnicę... [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 19:57_________________________________________________stan a wy chętni na czeko w środę...?
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 dobra, koniec tematu kasa :gwizdanie:
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 seski pisalem ze kaska po pierwsze fajki po drugie zyganie i nie pobawi sie bo nie da rady wiec lipa ;([br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 19:59_________________________________________________ Ładnie jedziecie znowu. Widziałem że Pucek chcę oblać zrobione auto i stawia hhahhahahahaha 1. auto nie jest zrobione 2. auto będzie zrobione za miesiąc 3. jak wy będziecie w czekoladzie to ja będę na trzepaniu mózgu - Mayday 4. chyba żartujesz ale ty jesteś skąpiec... na grubie robi grube kokosy i nawet z kolegami nie chce świętować... założę się, że masz więcej pucol wychodzi na to ze ty tam marne grosze zarabiasz to co ty tam jeszcze robisz zwolnij sie załatw mi robotę gdzie po 8h będę w domu i zarobię 3 kafle sam bym taka chcial ale pogadaj ze stanleyem moze ci cos pochyta
Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 seski pisalem ze kaska po pierwsze fajki po drugie zyganie i nie pobawi sie bo nie da rady wiec lipa ;( ale o co chodzi z tymi fajkami...? :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 20:00_________________________________________________ dobra, koniec tematu kasa :gwizdanie: co koniec przegrałeś to płać...
Bulczas Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Ja też nie wiem czy dam radę. w czwartek mam robotę :gwizdanie:
Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 seski pisalem ze kaska po pierwsze fajki po drugie zyganie i nie pobawi sie bo nie da rady wiec lipa ;([br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 19:59_________________________________________________ Ładnie jedziecie znowu. Widziałem że Pucek chcę oblać zrobione auto i stawia hhahhahahahaha 1. auto nie jest zrobione 2. auto będzie zrobione za miesiąc 3. jak wy będziecie w czekoladzie to ja będę na trzepaniu mózgu - Mayday 4. chyba żartujesz ale ty jesteś skąpiec... na grubie robi grube kokosy i nawet z kolegami nie chce świętować... założę się, że masz więcej pucol wychodzi na to ze ty tam marne grosze zarabiasz to co ty tam jeszcze robisz zwolnij sie załatw mi robotę gdzie po 8h będę w domu i zarobię 3 kafle sam bym taka chcial ale pogadaj ze stanleyem moze ci cos pochyta ej stan nie jest biurem pracy... poza tym najpierw mi ma załatwić... :gwizdanie: [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 20:02_________________________________________________ Ja też nie wiem czy dam radę. w czwartek mam robotę :gwizdanie: co ty znowu przy aucie chcesz rezać...
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 seski pisalem ze kaska po pierwsze fajki po drugie zyganie i nie pobawi sie bo nie da rady wiec lipa ;( ale o co chodzi z tymi fajkami...? :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 20:00_________________________________________________ dobra, koniec tematu kasa :gwizdanie: co koniec przegrałeś to płać... pala tam fajki a on nie chce tego wdychac i takie tam [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 20:03_________________________________________________ seski pisalem ze kaska po pierwsze fajki po drugie zyganie i nie pobawi sie bo nie da rady wiec lipa ;([br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 19:59_________________________________________________ Ładnie jedziecie znowu. Widziałem że Pucek chcę oblać zrobione auto i stawia hhahhahahahaha 1. auto nie jest zrobione 2. auto będzie zrobione za miesiąc 3. jak wy będziecie w czekoladzie to ja będę na trzepaniu mózgu - Mayday 4. chyba żartujesz ale ty jesteś skąpiec... na grubie robi grube kokosy i nawet z kolegami nie chce świętować... założę się, że masz więcej pucol wychodzi na to ze ty tam marne grosze zarabiasz to co ty tam jeszcze robisz zwolnij sie załatw mi robotę gdzie po 8h będę w domu i zarobię 3 kafle sam bym taka chcial ale pogadaj ze stanleyem moze ci cos pochyta ej stan nie jest biurem pracy... poza tym najpierw mi ma załatwić... :gwizdanie: [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 20:02_________________________________________________ Ja też nie wiem czy dam radę. w czwartek mam robotę :gwizdanie: co ty znowu przy aucie chcesz rezać... biurem nie jest ale pracuje na stanowisku i uczony jest :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi