Pucek Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Ty seves, lepiej tak się w laskach nie zakoc**j, jak w autach [br] Jak nie... laski sa lepsze, samochód to tylko dodatek do szczęścia, Laski nie są takie zimne, nie trzeba je nagrzewać tak jak turbine Mam dalej wymieniać lepiej nie, coś się rozmarzyłaś po tym całusie
stanley Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Ty seves, lepiej tak się w laskach nie zakoc**j, jak w autach [br] Jak nie... laski sa lepsze, samochód to tylko dodatek do szczęścia, Laski nie są takie zimne, nie trzeba je nagrzewać tak jak turbine Mam dalej wymieniać ja yhymm wymieniaj dalej
gracia Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Ty seves, lepiej tak się w laskach nie zakoc**j, jak w autach [br] Jak nie... laski sa lepsze, samochód to tylko dodatek do szczęścia, Laski nie są takie zimne, nie trzeba je nagrzewać tak jak turbine Mam dalej wymieniać lepiej nie, coś się rozmarzyłaś po tym całusie Po tym całusie to tylko zostałes wpisany na listę spalonych a z dnia na dzień pogarszasz swoja sytuacje
OKO Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Ty seves, lepiej tak się w laskach nie zakoc**j, jak w autach [br] Jak nie... laski sa lepsze, samochód to tylko dodatek do szczęścia, Laski nie są takie zimne, nie trzeba je nagrzewać tak jak turbine Mam dalej wymieniać heheh jak nie trzeba rozgrzewać cały czas sterczą Ci ... buty pokaż mi kolesia, który dba o swoją 40 letnią żonę jak o swój 40 letni samochód :polew:
seves Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Ty seves, lepiej tak się w laskach nie zakoc**j, jak w autach [br] Jak nie... laski sa lepsze, samochód to tylko dodatek do szczęścia, Laski nie są takie zimne, nie trzeba je nagrzewać tak jak turbine Mam dalej wymieniać :> :good: :good: a ile Wy przyjemnosci potraficie dac tego na pewno nie wymienisz bo to jest niepoliczalne :polew: :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Ty seves, lepiej tak się w laskach nie zakoc**j, jak w autach [br] Jak nie... laski sa lepsze, samochód to tylko dodatek do szczęścia, Laski nie są takie zimne, nie trzeba je nagrzewać tak jak turbine Mam dalej wymieniać :> :good: :good: a ile Wy przyjemnosci potraficie dac tego na pewno nie wymienisz bo to jest niepoliczalne :polew: :polew: :polew: szczególnie po dobrej wypłacie
seves Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Ty seves, lepiej tak się w laskach nie zakoc**j, jak w autach [br] Jak nie... laski sa lepsze, samochód to tylko dodatek do szczęścia, Laski nie są takie zimne, nie trzeba je nagrzewać tak jak turbine Mam dalej wymieniać :> :good: :good: a ile Wy przyjemnosci potraficie dac tego na pewno nie wymienisz bo to jest niepoliczalne :polew: :polew: :polew: szczególnie po dobrej wypłacie :polew: :polew:
gracia Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Ty seves, lepiej tak się w laskach nie zakoc**j, jak w autach [br] Jak nie... laski sa lepsze, samochód to tylko dodatek do szczęścia, Laski nie są takie zimne, nie trzeba je nagrzewać tak jak turbine Mam dalej wymieniać :> :good: :good: a ile Wy przyjemnosci potraficie dac tego na pewno nie wymienisz bo to jest niepoliczalne :polew: :polew: :polew: szczególnie po dobrej wypłacie :polew: :polew: No jak wy macie takie doświadczenia, jak laski traktujecie gorzej niż samochód to wasza wina, że laski sa dla was takie zimne i nieczułe. Żeby wymienic inne róznice musiałabym być wulgarna, a to nie wybada Ale jak troche pomyslicie to bedziecie wiedzieć o co mi chodzi
akjam Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Wróciłem właśnie z tego zadupia - Targanice! Ciulata pogoda jak nic! Pucek... Taki zwykły stary trik... :polew: gracia coś Ty taka nerwowa...
Miszka82 Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 dobry po robocie k**wa, zaczęły mnie napierdalać plecy i łapy mi się trzęsą gorzej niż na kacu....czyżby choroba mnie łapała Wróciłem właśnie z tego zadupia - Targanice! Ciulata pogoda jak nic! Pucek... Taki zwykły stary trik... :polew: gracia coś Ty taka nerwowa... coś tam robił też tam dziś byłem jeśli mówimy o tych Targanicach k. Andrychowa :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Miszka, za mało pijesz sugerujesz, że to może być przyczną :decayed:
stanley Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Miszka, za mało pijesz sugerujesz, że to może być przyczną :decayed: tak... i spuść z krzyża
Miszka82 Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Miszka, za mało pijesz sugerujesz, że to może być przyczną :decayed: tak... i spuść z krzyża dobra
stanley Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Miszka, za mało pijesz sugerujesz, że to może być przyczną :decayed: tak... i spuść z krzyża dobra
Rekomendowane odpowiedzi