Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe tylko niewystaw czasem patelek tak jak jeden koleś wystawił czajnik :gwizdanie: :gwizdanie:

Kędzior, jakie Ty mi dzisiaj zagadaki zadajesz, o co chodzi z tym czajnikiem :mysli:

:paker: - a może to bedzie moja emotka... I sobie dopiszę "młody Pudzian" :kox: :kox: :kox:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Kurde Pany , SOOORy że nie dojechałem , ale auto jeszcze dwa tygodnie conajmniej nie będzie na chodzie ;( ;( ;(

i że zatrzymałem Krola tylko dla Siebie , ale chłopak chciał mi pomóc , za co wielkie ukłony :notworthy: :notworthy:

mam nadzieje że uda sie naprawić to moje padło bo sie chyba z nim rozwiode :confused4:

Opublikowano

coś chyba przekombinowałeś?

czajnik zaraz postaram ci sie to pokazac tylko poszukam :tongue4:[br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 23:00_________________________________________________oo znalazłem kiedyś ktoś taką aukcję wystawił hehe przypatrz się dobrze co widać w czajniczku hehehe

http://g.smietnik.eu/czajniczek/

Opublikowano

kędzior do mnie pisał :polew:[br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 23:03_________________________________________________Keżorowaty co z furą ? :mysli:

Opublikowano

ale widzę, że spota się udał to super 13 autek mega wynik :good: :good: :good:

Opublikowano

no z zającami chodziło o to że jak on sie już położy to kondycji mu wystarcza na co najmniej dwie godziny, a mi najwyżej na 15 minut ;(

Keżor coś padło czy coś Wam nie wyszło przy rezaniu?? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

padło , teraz musze wydobyć z d*py strony kilka tałków , ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ... mam nadzieje

Opublikowano

padło , teraz musze wydobyć z d*py strony kilka tałków , ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ... mam nadzieje

wszystko jasne, je.ło cos ale to coś co je.ło będzie teraz w ch.j lepsze, mocniejsze i wogóle :good:

keżor dobrze, że odnajdujesz pozytywy :good:

Opublikowano

niekorzystnie że teraz padło, plus pewnie jest taki ze w to miejsce pójdą lepsze części

Opublikowano

to co jest jeb.ięte ?

Opublikowano

hehe czyli 300 kucy będzię napewnoo hehe :good:

lece spac panowie bajuu

Opublikowano
  • Autor

tylko że potrzebuje auto wsumie :wallbash: przecież nie będe na spoty busem pylać :wallbash:

no ale jak poskładam to będzie rzeź niewiniątek :kox:

Opublikowano

tylko że potrzebuje auto wsumie :wallbash: przecież nie będe na spoty busem pylać :wallbash:

mogę Cie na spoty wozić :gwizdanie:

Opublikowano

moge po Ciebie podjeżdżać przed spotem :gwizdanie: zawsze sie bede mógł chwalić że woziłem kierowce tego srebrnego killera :naughty: :naughty:

hahahah damn it słaby reflex mam chyba

Opublikowano

keżor co Ci padło może kupimy anglika na spółkę i wytachamy tajle ?

chcesz pożyczę Ci swojego ADR -a poważnie bo i tak stoi pod domem i się marnuje, jak chcesz wpadaj jeszcze dzis :good:[br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 23:25_________________________________________________

moge po Ciebie podjeżdżać przed spotem :gwizdanie: zawsze sie bede mógł chwalić że woziłem kierowce tego srebrnego killera :naughty: :naughty:

hahahah damn it słaby reflex mam chyba

mogę Cie na spoty wozić :gwizdanie:

leszcze :tongue4:

Opublikowano

nie każdy ma 12 klocków co miesiąc i może auta pożyczać :polew: :polew:

Opublikowano

Dzięki za spocika. Mam nadzieję, że za tydzień też was odwiedzę :) może już na zimówkach.

Opublikowano

nie każdy ma 12 klocków co miesiąc i może auta pożyczać :polew: :polew:

no Akjam ma, ale chyba ściemnia bo nie chce pożyczyć keżorowi fury,

Akjam pewnie ma z dyche i myślał, że te dwa kółka nie będzie widać :polew:[br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 23:34_________________________________________________

Dzięki za spocika. Mam nadzieję, że za tydzień też was odwiedzę :) może już na zimówkach.

wpadaj jak najbardziej :hi: jesteś mile widziany :hi: co prawda nie pogadaliśmy ale jak będziesz jeździł to nam się uda

ps b6 fajne :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Miszka dzięki ,ale nie , bo sie jeszcze ADR zdupcy i będe miał dwa razy większe koszty :P

a potrzebuje takie tajle że A4 odpada :gwizdanie: może leon :rolleyes:

Kanar i Krolu dzięki , ale teraz chyba nie będe jeździł na spoty tylko dzinnie coś dłubał , żeby w miare szybko auto odzyskało siły :gwizdanie:

[br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 23:37_________________________________________________

o ryjówka :wink4: widziałem w piątek na żywo , prezentuje sie fajnie , koła Mega koks :kox:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.