Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe obczajcie to hehe niezły motyw kolo skomponował hehe szczególnie z tym "wyścigiem" hahaha :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Red

Opublikowano

Miszka wymieniłeś te buty?! Dzisiaj dopiero przeczytałem i prawie się przewróciłem... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: A co do tego pożyczania autka czy tam kasy to chętnie wspomogę... :cool1::good::wink4::tongue4:

Opublikowano

szkoda że się wczoraj tymi zakupami niepochwaliłeś hehehe już to widzę każdy tarzał by się po ziemi haahha :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

kurcze smiejcie sie ale ja przychodzę wczorja do domu wyciagam z pudełka i patrze :mysli: oba rozmiar 43 :good:

patrze dalej jeden lewy i wtedy :shocked: drugi też, ja tez sam z siebie się śmiałem przez 40 min i pomyslałem, że tamat dobry do prześmiania na forum :polew: :polew:

a dzis pojechałem zwrócic jednego lewego buta...laseczka która mi je wczoraj sprzedałą właśnie była w pracy :embarrassed:

udawałem przez 5 min, że niby czegoś szukam ale w końcu sie przełąmałem i ze śmiechem na twarzy podszedłem do lady

pani się zaśmiała, oczywiście przeprosiła i póżniej znów śmiała....jak wychodziłęm pokazywała na mnie koleżance i wtedy już obie się śmiały.....a ja spier.doliłem czym prendzej na podziemny zakładając kaptur na głowe :polew:

Opublikowano

buehheheehhe :polew: :polew: przynajmniej zapewniłeś im atrakcję hehehe możę następnym razem jak tam będziesz brał buty to ci dadzą większe rabaty hehehehe[br]Dopisany: 16 Grudzień 2009, 22:59_________________________________________________zawijam spać trzymcię sie pany

Opublikowano

teraz nie dali to może faktycznie zagadam o rabat i może jakieś odszkodowanie za straty moralne :polew:[br]Dopisany: 16 Grudzień 2009, 23:06_________________________________________________no ja też zawijam do wyrka

ale ładnie nam śnieżek pruszy :lol1:

Opublikowano

Miszka, talent z Ciebie :decayed: :> :polew:

Opublikowano
Qfa Rafał aleś dowalił przed świętami z tym ogłoszeniem.. teraz mam dylemat, laptop czy fotele

Zbieram na wtryski od Keżora :gwizdanie:

Panowie szykujcie szczotki w dłoń -11 stopni jak jechałem rano i auto o 20cm wyższe od śniegu :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

zima w pełni, rano - 9 st i bialutko

Opublikowano

no ja niedługo wychodzę z domu to zobaczymy a raczej poczujemy zimno, przez okno wygląda fajnie tak biało :>

Opublikowano

Nie pozabijajcie się w drodze do pracy bo ja dziś rano widziałem dwóch takich co się do siebie przytulili (choć w zasadzie zakrawa mi to bardziej na stosunek analny :decayed:) :)

Opublikowano

Nie pozabijajcie się w drodze do pracy bo ja dziś rano widziałem dwóch takich co się do siebie przytulili (choć w zasadzie zakrawa mi to bardziej na stosunek analny :decayed:) :)

od tyłu ? :sex::sexinbed::banan1: :oklaski:

Opublikowano
:hi: fajna pogoda ale ten zamarznięty płyn w spryskiwaczach i to odśnieżanie z rana mnie nieco wkurzają :/
Opublikowano

Keżor lanserze z Audi wstałeś już ? :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

ciekawe jak tam kolega który ostatnio na spocie miał jeszcze wode w chłodnicy :gwizdanie: :polew:

studenty, a Wy balujecie w tygodniu i później nie ma komu spamować, chwyćcie sią za robote jakąś :>

Opublikowano

Ten spam co jest ostatnio na gliwickich mnie męczy.... Poza tym Miszka ty już masz wybrankę serca, a my musimy jeszcze szukać :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 11:31_________________________________________________Trzeba dużo różnych model przetestować

Opublikowano

czes jo wczoraj po hali na wieczor tez nie moglem sie obojetnie przejechac obok pustego parkingu z kauflanda :naughty::decayed:

Opublikowano

hahah to gorzej bedzie jak sie tam kiedyś spotkamy jak Ty wlecisz z jednej strony a ja z drugiej :wink4:

Opublikowano
  • Autor

wstołech :> teraz Twój grill S4 będzie na czarnym jeździł dopóki moje nie ożyje :gwizdanie:

czes jo wczoraj po hali na wieczor tez nie moglem sie obojetnie przejechac obok pustego parkingu z kauflanda :naughty::decayed:

to weź Ty po mnie wpadnij jak będziesz jechał następnym razem :evil: co Q to Q

Krolu, Widziałeś wczoraj kto był w spiżu ? :) Qri :cool1:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.