Seski Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 czemu nie zadzwoniles ze sie slizgasz...? :/ przeciez za 5min bym tam byl... jeszcze moze 2.8 by sie na rezerwie przykulalo...
Bulczas Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 czemu nie zadzwoniles ze sie slizgasz...? :/ przeciez za 5min bym tam byl... jeszcze moze 2.8 by sie na rezerwie przykulalo... Taki spontan po pracy jak jechałem po Monikę Ja i tak się przez całe miasto ślizgam Tylko te barany jeżdżą jakby k**wa się nogami odpychali
Seski Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 a nawet mnie nie denerwuj... jak widze wyjebanego suv-a z 4x4 toczacego sie przez miasto 30km/h to mnie cos trafia... :/ przeciez nie ma tragedii takiej... da sie jezdzic w miare normalnie a nie kurde 20km/h po rozdzienskiego... i 3 pasy zakorkowane... a zadnego wypadku nie ma ani nic... :/
Majkel_83 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 witam witam, ja wczoraj z kato do sosnowca 1h30 min koleś przede mną jechał nissanem 200sx na letnich to nawet na prostej go bokiem stawiało
Seski Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 akjam to ze ci sie nie chce to nie znaczy ze mozesz sie obijac... samoloty musza latac...
akjam Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 akjam to ze ci sie nie chce to nie znaczy ze mozesz sie obijac... samoloty musza latac... I latają niektóre...
Pucek Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Szlak mnie trafi, normalnie ich pogięło, musiałem zostać dłużej w robocie 3h dłużej!!! jak mi się nudziło Też dzisiaj w drodze do pracy ciągle pomykałem lewym pasem, widok bezcenny Ogólnie jak to wszystko widzę, ludzie nie potrafią sobie radzić w trudnych warunkach
akjam Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Szlak mnie trafi, normalnie ich pogięło, musiałem zostać dłużej w robocie 3h dłużej!!! jak mi się nudziło Też dzisiaj w drodze do pracy ciągle pomykałem lewym pasem, widok bezcenny Ogólnie jak to wszystko widzę, ludzie nie potrafią sobie radzić w trudnych warunkach Nie narzekaj! Na pewno za te 3 godzinki dostaniesz troche papiera... Czy jest śnieg czy nie to u Nas w PL niestety nie mają pojęcia o jeździe/używaniu dróg! :wallbash:
Pucek Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 no Akjam, papier dostanę na pewno, a dokładnie 3x 64,90 zł
akjam Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 no Akjam, papier dostanę na pewno, a dokładnie 3x 64,90 zł To już nie narzekaj! No i obiadek zjadłeś na koszt firmy.
Pucek Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 no Akjam, papier dostanę na pewno, a dokładnie 3x 64,90 zł To już nie narzekaj! No i obiadek zjadłeś na koszt firmy. eee nie :gwizdanie: obiadki mogę jeść albo brać zamiast nich bony sadexhoo bony daję matce :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi