Kędzior Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 machnij 2 piwka i już będziesz miał wene :>
keżor Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2009 ja może dziś będe miał załatwiony silnik :gwizdanie: to od jutra zaczynam działać
Kędzior Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 ja może dziś będe miał załatwiony silnik :gwizdanie: to od jutra zaczynam działać czyli jednak będzie v8 16v hehehehe
keżor Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2009 ja może dziś będe miał załatwiony silnik :gwizdanie: to od jutra zaczynam działać czyli jednak będzie v8 16v hehehehe nooo , niepotrzebnie ścierałem napis z klapy
Kędzior Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 ja może dziś będe miał załatwiony silnik :gwizdanie: to od jutra zaczynam działać czyli jednak będzie v8 16v hehehehe nooo , niepotrzebnie ścierałem napis z klapy nic straconego ze śniegu sobie ulep lub wykombinuj coś z wodą żeby zamarzła jak należy :>
Bulczas Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Siema chłopaki. Quattro na pewno kosmos ale ośka też można się fajnie pobawić Tylko Ci niebiescy :wallbash: W jechałem sobie na parking i lecę kulturalnie bokiem a tu nie wiadomo skąd niebiescy jadą. Na szczęście się nie doczepili :>
Kędzior Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Siema chłopaki. Quattro na pewno kosmos ale ośka też można się fajnie pobawić Tylko Ci niebiescy :wallbash: W jechałem sobie na parking i lecę kulturalnie bokiem a tu nie wiadomo skąd niebiescy jadą. Na szczęście się nie doczepili :> oczywiście grunt to dobry kierowca
krolu Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Siema chłopaki. Quattro na pewno kosmos ale ośka też można się fajnie pobawić Tylko Ci niebiescy :wallbash: W jechałem sobie na parking i lecę kulturalnie bokiem a tu nie wiadomo skąd niebiescy jadą. Na szczęście się nie doczepili :> oczywiście grunt to dobry kierowca dokładnie, ja wczoraj ma mm przeslizgalem się obok stojące ciężarówki z 3 laskami na pokładzie :polew:
Kędzior Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Siema chłopaki. Quattro na pewno kosmos ale ośka też można się fajnie pobawić Tylko Ci niebiescy :wallbash: W jechałem sobie na parking i lecę kulturalnie bokiem a tu nie wiadomo skąd niebiescy jadą. Na szczęście się nie doczepili :> oczywiście grunt to dobry kierowca dokładnie, ja wczoraj ma mm przeslizgalem się obok stojące ciężarówki z 3 laskami na pokładzie :polew: hehehe ok weź już wyłacz tokjjjo drift
krolu Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Siema chłopaki. Quattro na pewno kosmos ale ośka też można się fajnie pobawić Tylko Ci niebiescy :wallbash: W jechałem sobie na parking i lecę kulturalnie bokiem a tu nie wiadomo skąd niebiescy jadą. Na szczęście się nie doczepili :> oczywiście grunt to dobry kierowca dokładnie, ja wczoraj ma mm przeslizgalem się obok stojące ciężarówki z 3 laskami na pokładzie :polew: hehehe ok weź już wyłacz tokjjjo drift poważnie zapytaj się keżora też jechał ze mną...
Kędzior Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Siema chłopaki. Quattro na pewno kosmos ale ośka też można się fajnie pobawić Tylko Ci niebiescy :wallbash: W jechałem sobie na parking i lecę kulturalnie bokiem a tu nie wiadomo skąd niebiescy jadą. Na szczęście się nie doczepili :> oczywiście grunt to dobry kierowca dokładnie, ja wczoraj ma mm przeslizgalem się obok stojące ciężarówki z 3 laskami na pokładzie :polew: hehehe ok weź już wyłacz tokjjjo drift poważnie zapytaj się keżora też jechał ze mną... hehe tak i udawał że jest trzema dziewczynamii? heheeh odstaw tego redsa hehehe
krolu Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 nie boże łopatologicznie: ja + 3 laski i keżor... nie chciałem o nim wspominać bo samo ja i 3 laski brzmi lepiej ale jak już chcesz znać szczegóły to on siedział z tyłu z 2
Kędzior Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 hmm biorąc pod uwagę że mówisz prawdę to keżor miał lepszą fuchę niż ty mogleś mu dać poprowadzić :>
viktor098 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 ciekawe jak zareagowaly na te 3 mm kezor mo chyba sinaki na udach jak go zlapaly ze strachu
keżor Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2009 ja przecież wczoraj cały dzień w domu byłem , co Ty Krolu gadasz ?? :polew: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 hahaha a nie mówiłem :polew: [br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 20:59_________________________________________________niema to jak GLEBAAA
keżor Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2009 niema to jak GLEBAAA w polsce by sie takie przydały :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 ta i pewnie jeszcze w twoim garażu? hehe
keżor Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2009 ta i pewnie jeszcze w twoim garażu? hehe chodzi mi o lawete
Rekomendowane odpowiedzi