diman Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 no ja sie pojawie napewno nie wiem na jak dlaugo ale bede
akjam Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Jak wszystko sobie dobrze poukładam to może jednak się uda wpaść na opłatek... P.S. teraz to już kontrolka od świec żarowych świeci (miga) cały czas... Chciałem dziś zrobić jakąś diagnozę ale w ASO krzyknęli mi 150 zeta! Może ktoś jednak ma tego nowszego VAGa? Próbowałem u kumpla na pru i niestety do sterownika silnika nie można się dostać!
SoMeS Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Krolu weź jutro vaga bo mi problem wrócił
diman Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 ja moge sprobowac ci to sprawdzic moim wynalazkiem wiec jak jutro bedziesz to sie sprawdzi
krolu Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Dimna weź vaga... ja mojego super do b7 jeszcze nie zamówiłem... czekam na kase
SoMeS Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Diman ja vaga i kabelek mam ale logów nigdy nie robiłem a trza będzie... bo dzieje mi się to co wtedy gdy się cieliśmy w drodze z KR
akjam Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 ja moge sprobowac ci to sprawdzic moim wynalazkiem wiec jak jutro bedziesz to sie sprawdzi Ok! Jak wyjdę wcześniej z pracy to się zjawię. Dzięx z góry!
SoMeS Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 albo mi się wydawało albo znowu po 3,5tyś obrotów mam laga na sekunde.... sprawdzę to jeszcze jutro na trasie bo mam do machnięcia z 200km z rana a możliwe że tylko mi się wydawało
krolu Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 wy weźcie vagi a ja zabiorę swoją wiedze... tylko to mam Somes, już pamiętam
SoMeS Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 dzisiaj prawie mnie bejca łykła więc muszę do tego jutro dojść
diman Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 spoko ja wezme mojego waga ale logow na tym nie potrafie zrobic wiec lipa ale posprawdzac czujniki i pierdoly w silniku jak najbardziej
SoMeS Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 spoko ja wezme mojego waga ale logow na tym nie potrafie zrobic wiec lipa ale posprawdzac czujniki i pierdoly w silniku jak najbardziej w porządku ja mam vaga i kabelek więc damy rade
akjam Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 spoko ja wezme mojego waga ale logow na tym nie potrafie zrobic wiec lipa ale posprawdzac czujniki i pierdoly w silniku jak najbardziej w porządku ja mam vaga i kabelek więc damy rade No to trzeba będzie jednak tak pokombinować żeby wyjść dużo wcześniej z pracy Panowie! Co prawda świece już zamówione ale posprawdzamy czy napewno to jest to?
diman Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 spoko ja wezme mojego waga ale logow na tym nie potrafie zrobic wiec lipa ale posprawdzac czujniki i pierdoly w silniku jak najbardziej w porządku ja mam vaga i kabelek więc damy rade No to trzeba będzie jednak tak pokombinować żeby wyjść dużo wcześniej z pracy Panowie! Co prawda świece już zamówione ale posprawdzamy czy napewno to jest to? a ile dales za swiece bo tez mam 2 do wymiany gdzie bedziesz wymienial i za ile
krolu Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 spoko ja wezme mojego waga ale logow na tym nie potrafie zrobic wiec lipa ale posprawdzac czujniki i pierdoly w silniku jak najbardziej w porządku ja mam vaga i kabelek więc damy rade No to trzeba będzie jednak tak pokombinować żeby wyjść dużo wcześniej z pracy Panowie! Co prawda świece już zamówione ale posprawdzamy czy napewno to jest to? a ile dales za swiece bo tez mam 2 do wymiany gdzie bedziesz wymienial i za ile wymienić to nawet ja ci moge za free tylko sobie kup je :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi