Bulczas Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Pany, ZAKŁADAŁ KTOŚ DO B5 TEMPOMAT ? Na c**j Ci tempomat [br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 13:02_________________________________________________ a ty jak tam bulczas dzwoniles do tego serwisu? Owszem nie
stanley Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Pany, ZAKŁADAŁ KTOŚ DO B5 TEMPOMAT ? Na ch***j Ci tempomat [br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 13:02_________________________________________________ a ty jak tam bulczas dzwoniles do tego serwisu? Owszem nie żeby Ci pomachać nogami i podłubać przy tym w nosie jak Cię będę mijał na trasie
Bulczas Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Pany, ZAKŁADAŁ KTOŚ DO B5 TEMPOMAT ? Na ch***j Ci tempomat [br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 13:02_________________________________________________ a ty jak tam bulczas dzwoniles do tego serwisu? Owszem nie żeby Ci pomachać nogami i podłubać przy tym w nosie jak Cię będę mijał na trasie Tempomat nie służy chyba do wyprzedzania :gwizdanie:
stanley Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Pany, ZAKŁADAŁ KTOŚ DO B5 TEMPOMAT ? Na ch***j Ci tempomat [br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 13:02_________________________________________________ a ty jak tam bulczas dzwoniles do tego serwisu? Owszem nie żeby Ci pomachać nogami i podłubać przy tym w nosie jak Cię będę mijał na trasie Tempomat nie służy chyba do wyprzedzania :gwizdanie: owszem nie, dla wygody...
Wodzuniu Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Tempomat to urządzenie które wymyslono w karajach w których sa proste drogi ( Australia i USA ) przez kilka tyś kilometrów. W Europie można się bez niego obejść, po co montować coś co i tak się w końcu zepsuje a korzyść z niego żadna ?
Pucek Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Cześć Stasiu, tempomat do diesla to chwila roboty, na forum znajdziesz fajny opis Bulczas, a mówiłem że sałatki są lepsze w KFC no i jak dzisiaj zacznę widzieć na lewe oko robię sobie spontana i jadę jutro do wisły
Seski Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 wodzuniu twa wypowiedz bardzo mi sie podobala... a gdzie jedziesz apeuszu...? :]
stanley Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Tempomat to urządzenie które wymyslono w karajach w których sa proste drogi ( Australia i USA ) przez kilka tyś kilometrów. W Europie można się bez niego obejść, po co montować coś co i tak się w końcu zepsuje a korzyść z niego żadna ? i tak mnie nie zniechęcisz [br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 15:25_________________________________________________ Cześć Stasiu, tempomat do diesla to chwila roboty, na forum znajdziesz fajny opis Bulczas, a mówiłem że sałatki są lepsze w KFC no i jak dzisiaj zacznę widzieć na lewe oko robię sobie spontana i jadę jutro do wisły wiem, czytałem po prostu szukam jakiegoś "murzyna" [br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 15:25_________________________________________________Pucek, coś dla Ciebie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=177214.0
Pucek Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 wiem Stasiu, jedyny problem to opony dobre 19stki to minimum 3 kafle odnośnie murzyna zapytaj Tolka, on lubi takie zabawy przy aucie
stanley Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 wiem Stasiu, jedyny problem to opony dobre 19stki to minimum 3 kafle odnośnie murzyna zapytaj Tolka, on lubi takie zabawy przy aucie chyba sam to ogarnę
Pucek Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 z tego co wiem to zakładasz odpowiednią manetkę i CHYBA przestawiasz coś vagiem opanujesz to
stanley Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 z tego co wiem to zakładasz odpowiednią manetkę i CHYBA przestawiasz coś vagiem opanujesz to trzeba jeszcze wiązke podpiąć, ale ją, też już posiadam
akjam Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Tempomat to urządzenie które wymyslono w karajach w których sa proste drogi ( Australia i USA ) przez kilka tyś kilometrów. W Europie można się bez niego obejść, po co montować coś co i tak się w końcu zepsuje a korzyść z niego żadna ? Ja mam i korzystam bardzo często nawet na Polskich drogach... wiem Stasiu, jedyny problem to opony dobre 19stki to minimum 3 kafle odnośnie murzyna zapytaj Tolka, on lubi takie zabawy przy aucie chyba sam to ogarnę Stan ja zakładałem/montowałem tempomat. To kwestia założenia manetki i kodowania (to zrobił mi siemian bo nie miałem jeszcze wtedy VAGa). [br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 15:37_________________________________________________Stan pomóż koledze. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=177760.0;topicseen
Miszka82 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 fajrant, jeszcze jutro no i trochę w sylwka [br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 17:34_________________________________________________http://www.wadadadaa.com/fun/pushing-a-pair-of-jeans-to-the-absolute-limits/
akjam Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Ja jeszcze jutro pójdę na dzień albo nocka i dopiero w przyszłym tygodniu... :gwizdanie: Pucek! Może byśmy ogarnęli te moje lapmy? Wiesz co i jak to może byśmy to jakoś zrobili?
Bulczas Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Nie chce ktoś moich lamp przednich :gwizdanie:
keżor Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 tempomat za***ista sprawa jak pożyczam auto od taty to odrazu jak przekrocze 40kph włączam i sie delektuje jazdą bez nóg
diman Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 fajrant, jeszcze jutro no i trochę w sylwka [br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 17:34_________________________________________________http://www.wadadadaa.com/fun/pushing-a-pair-of-jeans-to-the-absolute-limits/ ale za***ista dupeczka masakra :kox:
keżor Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 http://www.wadadadaa.com/fun/pushing-a-pair-of-jeans-to-the-absolute-limits/ ale znasz mój gust :slina:
Miszka82 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 tempomat za***ista sprawa jak pożyczam auto od taty to odrazu jak przekrocze 40kph włączam i sie delektuje jazdą bez nóg do tego w skrzynia w automacie i jadąc autem w jednej ręce piwko a w drugiej fajka cze
Rekomendowane odpowiedzi