OKO Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 2,45 koks jak wymiata laska :> no niezły remix [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 10:00_________________________________________________ łasap gajs zapowiada się gruba impra czuję strach przed wieczorem :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 2,45 koks jak wymiata laska :> no niezły remix [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 10:00_________________________________________________ łasap gajs zapowiada się gruba impra czuję strach przed wieczorem :gwizdanie: ja zamulam w domu dziś :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 ja zamulam w domu dziś :gwizdanie: a ja w pracy
Kędzior Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 ja też prauję ... ktoś musi tą Polske odbudować oo pinkponk [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 10:38_________________________________________________www.wojtek.pilwinski.com - szansa na okulary :decayed:
Olaf Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 siema ps. Kedzior jeszcze mi nie mow ze idziesz na noc ? hahah bo wiem ze sie oplaca isc dzis na noc i rano jutro zostac to masz dwa swieta i dwa dni wolnego [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 11:20_________________________________________________ze w sumie to wychodzi tak ze masz 4 swieta bo te licza sie podwojnie i 2 dni na blaszke
Kędzior Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 siema ps. Kedzior jeszcze mi nie mow ze idziesz na noc ? hahah bo wiem ze sie oplaca isc dzis na noc i rano jutro zostac to masz dwa swieta i dwa dni wolnego [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 11:20_________________________________________________ze w sumie to wychodzi tak ze masz 4 swieta bo te licza sie podwojnie i 2 dni na blaszke :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
stanley Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 siema ps. Kedzior jeszcze mi nie mow ze idziesz na noc ? hahah bo wiem ze sie oplaca isc dzis na noc i rano jutro zostac to masz dwa swieta i dwa dni wolnego [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 11:20_________________________________________________ze w sumie to wychodzi tak ze masz 4 swieta bo te licza sie podwojnie i 2 dni na blaszke :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: cffaniak [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 11:33_________________________________________________ o jaki ranny ptaszek dzisiaj wstałem wyjątkowo wcześnie :gwizdanie:
diman Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 siema ps. Kedzior jeszcze mi nie mow ze idziesz na noc ? hahah bo wiem ze sie oplaca isc dzis na noc i rano jutro zostac to masz dwa swieta i dwa dni wolnego [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 11:20_________________________________________________ze w sumie to wychodzi tak ze masz 4 swieta bo te licza sie podwojnie i 2 dni na blaszke :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: cffaniak [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 11:33_________________________________________________ o jaki ranny ptaszek dzisiaj wstałem wyjątkowo wcześnie :gwizdanie: widac chyba smaki masz :kox:
Kędzior Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 siema ps. Kedzior jeszcze mi nie mow ze idziesz na noc ? hahah bo wiem ze sie oplaca isc dzis na noc i rano jutro zostac to masz dwa swieta i dwa dni wolnego [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 11:20_________________________________________________ze w sumie to wychodzi tak ze masz 4 swieta bo te licza sie podwojnie i 2 dni na blaszke :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: cffaniak wiesz że ja potrzebuję dużo urlopu
diman Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 siema ps. Kedzior jeszcze mi nie mow ze idziesz na noc ? hahah bo wiem ze sie oplaca isc dzis na noc i rano jutro zostac to masz dwa swieta i dwa dni wolnego [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 11:20_________________________________________________ze w sumie to wychodzi tak ze masz 4 swieta bo te licza sie podwojnie i 2 dni na blaszke :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: cffaniak wiesz że ja potrzebuję dużo urlopu no i dobrze ze dzisiejsza impreza jest w piątek to masz jutro wolne :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 siema ps. Kedzior jeszcze mi nie mow ze idziesz na noc ? hahah bo wiem ze sie oplaca isc dzis na noc i rano jutro zostac to masz dwa swieta i dwa dni wolnego [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 11:20_________________________________________________ze w sumie to wychodzi tak ze masz 4 swieta bo te licza sie podwojnie i 2 dni na blaszke :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: cffaniak wiesz że ja potrzebuję dużo urlopu no i dobrze ze dzisiejsza impreza jest w piątek to masz jutro wolne :gwizdanie: co? ja będę w pracy nie na imprezie
diman Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 siema ps. Kedzior jeszcze mi nie mow ze idziesz na noc ? hahah bo wiem ze sie oplaca isc dzis na noc i rano jutro zostac to masz dwa swieta i dwa dni wolnego [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 11:20_________________________________________________ze w sumie to wychodzi tak ze masz 4 swieta bo te licza sie podwojnie i 2 dni na blaszke :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: cffaniak wiesz że ja potrzebuję dużo urlopu no i dobrze ze dzisiejsza impreza jest w piątek to masz jutro wolne :gwizdanie: co? ja będę w pracy nie na imprezie no właśnie jakoś w to nie wierze dlatego to napisałem
Kędzior Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 no właśnie jakoś w to nie wierze dlatego to napisałem ide dzisiaj na 22 do pracy
stanley Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 tak dla przypomnienia mijającego roku: VII Ogólnopolski Zlot AUDI A4 - Bukowina Tatrzańska 2010 A4 Klub - II Urodziny Śląsk / Zator 2010 - trailer
Rekomendowane odpowiedzi