stanley Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 To już wolę to sam zrobić bo sam sobie nie daje gwarancji ale przynajmniej za darmo I zostanie na remont silnika :gwizdanie: sep i sknera przyjdziesz pomóc to flaszka się znajdzie to już widzę, w którą stronę ten motor po tym wszystkim zakręci
akjam Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 To już wolę to sam zrobić bo sam sobie nie daje gwarancji ale przynajmniej za darmo I zostanie na remont silnika :gwizdanie: sep i sknera przyjdziesz pomóc to flaszka się znajdzie to już widzę, w którą stronę ten motor po tym wszystkim zakręci Żeby się zakręcił!
Bulczas Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 To już wolę to sam zrobić bo sam sobie nie daje gwarancji ale przynajmniej za darmo I zostanie na remont silnika :gwizdanie: sep i sknera przyjdziesz pomóc to flaszka się znajdzie to już widzę, w którą stronę ten motor po tym wszystkim zakręci Turbo wymieniłem a rozrządu nie zmienie
stanley Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 mam juz wzor do rezania a to nie jest z tego filmu "powrót do... "
akjam Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 siema Gregor Elo, elo jak leci? A u Ciebie? mam juz wzor do rezania :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 mam juz wzor do rezania Gofer pierwsza klasa
gregory Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 mam juz wzor do rezania Grilla chyba brakuje, poza tym miód malina, ideał A u Ciebie? U mnie jakoś się kula, może będzie lepiej.
akjam Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 mam juz wzor do rezania Grilla chyba brakuje, poza tym miód malina, ideał A u Ciebie? U mnie jakoś się kula, może będzie lepiej. Zawsze może być lepiej. Spadam spać
gregory Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 U mnie jakoś się kula, może będzie lepiej. Zawsze może być lepiej. Na to liczę, trza się za robotę wziąć.
Kędzior Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Kabaret Ani Mru Mru - Ojcowski obiad
akjam Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Kabaret Ani Mru Mru - Ojcowski obiad :polew:
akjam Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 przebudziłem się , nie nadrabiam :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi