Miszka82 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 to nie moje A4 nie mam naklejek żadnych na aucie :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 jol, kurde niechce mi sie dzisiaj chyba coś przykombinuje z wolnym na czwartek i piatek
Miszka82 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 ja dziś szybki szpil i na chatę max 4 h [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 08:50_________________________________________________no i właśnie wydupiam do pracy
Bulczas Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 jol, kurde niechce mi sie dzisiaj chyba coś przykombinuje z wolnym na czwartek i piatek Nowy urlop top można brać
Kędzior Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 jol, kurde niechce mi sie dzisiaj chyba coś przykombinuje z wolnym na czwartek i piatek Nowy urlop top można brać eee nie coś na lewo pokombinować, urlopu szkoda niewiem dziecko mi sie rodzi lub coś w tym stylu
Bulczas Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 jol, kurde niechce mi sie dzisiaj chyba coś przykombinuje z wolnym na czwartek i piatek Nowy urlop top można brać eee nie coś na lewo pokombinować, urlopu szkoda niewiem dziecko mi sie rodzi lub coś w tym stylu Wareunki ku temu masz może się nabiorą :polew:
Kędzior Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 jol, kurde niechce mi sie dzisiaj chyba coś przykombinuje z wolnym na czwartek i piatek Nowy urlop top można brać eee nie coś na lewo pokombinować, urlopu szkoda niewiem dziecko mi sie rodzi lub coś w tym stylu Wareunki ku temu masz może się nabiorą :polew: chodzi ci o warunki ze kazda by ze mna chciala? tak wiem wiem jestem za***isty :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 jol, kurde niechce mi sie dzisiaj chyba coś przykombinuje z wolnym na czwartek i piatek Nowy urlop top można brać eee nie coś na lewo pokombinować, urlopu szkoda niewiem dziecko mi sie rodzi lub coś w tym stylu Wareunki ku temu masz może się nabiorą :polew: chodzi ci o warunki ze kazda by ze mna chciala? tak wiem wiem jestem za***isty :polew: :polew: :polew:
akjam Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Kędzior jeszcze "bańkę" zielonych dostaniesz za to dzieko czyt. ciążę... :polew: :polew:
Seski Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 taa miszka do pracy a tu psikus... znowu nie ma kluczykow... [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 11:07_________________________________________________kedzior pier*ol powiedz ze ty jestes zaciazony i idziesz na L4
akjam Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Grisza! Gdzieś był jak Cię nie było? Dziś na spocie jesteś?
Seski Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 grisza... juz sie zaczynalismy martwic... co sie z toba tyle czasu dzialo...?
Grisza79 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Grisza! Gdzieś był jak Cię nie było? Dziś na spocie jesteś? :> Szwędałem się tu i tam Jak wszystko pojdzie po mojej myśli dzisiaj, to wpadne, zależy też kto będzie na spocie ... :gwizdanie: A ty akjam jak żyjesz ? pewnie jak przeciętny Amerykanin Seski - Robota, robota i przez miesiac leżałem z zapaleniem płuc
Seski Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 no to pieknie zes sie grisza zalatwil... cos ty robil ze sie tak doprawiles...?
Pucek Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 może do Was dzisiaj wpadnę :gwizdanie:
keżor Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2011 siema Diman , Akjam :gwizdanie: http://vwszrot.pl/ a tu miszcz nasz miszczami http://jaramsie.pl/2jjjylq_93sk8a owacje dla tego pana :oklaski:
Miszka82 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 a tu miszcz nasz miszczami http://jaramsie.pl/2jjjylq_93sk8a owacje dla tego pana :oklaski: przecież widać , że to ściema po robocie
Rekomendowane odpowiedzi