Seski Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 miszka poszedl i cisza... tylko nie mowcie ze wszyscy intensywnie pracujecie...
akjam Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 miszka poszedl i cisza... tylko nie mowcie ze wszyscy intensywnie pracujecie... Ja nie intensywnie ale pracuję. P.S. Nie masz innych emotek? Przecież już się niedobrze robi od tego języka!
diman Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 siemano pany po robocie jeszcze trasa do chaty i weekend akjam robimy te bixy jutro czy jak
akjam Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 siemano pany po robocie jeszcze trasa do chaty i weekend akjam robimy te bixy jutro czy jak No po połedniu mogymy bo Pucław do roboty idzie na rano i garaż też wstępnie pochytany.
Olaf Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Siema pany co tam slychowac pochytalem ten bak i ten plywak wiec mam nadzieje ze nie bedzie takiej awari kolejnej
Seski Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 no to olaf sorrki akjam ale na komorku mam przegladarke ktora nie wyswietla mi emotek do wyboru... dlatego uzywam jedynie proste i te ktore pamietam na 100%
Kędzior Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 kędzior kiedy pijemy ja już alkoholu niepijam takie postanowienie noworoczne aha bo ostatnio się pytałeś kiedy się napijemy :polew: ostatnio czyli w tamtym roku
Adrenalina Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 kędzior kiedy pijemy ja już alkoholu niepijam takie postanowienie noworoczne przypomnę Ci
Kędzior Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 kędzior kiedy pijemy ja już alkoholu niepijam takie postanowienie noworoczne przypomnę Ci aleś ty pamiętliwaaaaa
Adrenalina Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 kędzior kiedy pijemy ja już alkoholu niepijam takie postanowienie noworoczne przypomnę Ci aleś ty pamiętliwaaaaa printskrina zrobię i powieszę u nas w 'salonie' co by Cie nie kusiło by złamać postanowienie :polew:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 15:36_________________________________________________
Kędzior Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 printskrina zrobię i powieszę u nas w 'salonie' co by Cie nie kusiło by złamać postanowienie :polew: ha ha ha ...
OKO Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 printskrina zrobię i powieszę u nas w 'salonie' co by Cie nie kusiło by złamać postanowienie :polew: ha ha ha ... no to od dziś tylko woda mineralna niegazowana :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 printskrina zrobię i powieszę u nas w 'salonie' co by Cie nie kusiło by złamać postanowienie :polew: ha ha ha ... no to od dziś tylko woda mineralna niegazowana :gwizdanie: chodziło mi o to że nie pije od poniedzialku do czwartku i w niedziele a w piatek sobote :gwizdanie: troszke dla zdrowia tak jak pani lekarka kazała
OKO Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 printskrina zrobię i powieszę u nas w 'salonie' co by Cie nie kusiło by złamać postanowienie :polew: ha ha ha ... no to od dziś tylko woda mineralna niegazowana :gwizdanie: chodziło mi o to że nie pije od poniedzialku do czwartku i w niedziele a w piatek sobote :gwizdanie: troszke dla zdrowia tak jak pani lekarka kazała na poprawę krążenia mówisz [br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 15:43_________________________________________________no to pyrsk dziś piątek [br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 15:43_________________________________________________jest dziś jakieś pijaństwo klubowe :?:
Adrenalina Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 ja z przykrością muszę odmówić :polew:
OKO Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 ja z przykrością muszę odmówić :polew: to mamy już kierowcę do rozwożenia pijoków
Kędzior Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 jest dziś jakieś pijaństwo klubowe :?: gdybyś nadrobił spam to byś wiedział miszka szuka kompanow do chlania
Rekomendowane odpowiedzi