Miszka82 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 i zdupiam, ciężka tyrka do wieczora na spocie nie będę
OKO Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 i zdupiam, ciężka tyrka do wieczora na spocie nie będę [br]Dopisany: 18 Styczeń 2011, 14:31_________________________________________________ja posatram się dziś dotrzeć
Grisza79 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 W takim bądz razie na kogo można liczyć, że będzie ?? Bo nie wiem co mam robić...
akjam Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 W takim bądz razie na kogo można liczyć, że będzie ?? Bo nie wiem co mam robić... Grisza na pewno będzie ktoś więc nie wymyślaj! Ja nie fotrę bo zamontowałem xenon i teraz cały czas jeżdżę i micha mi się cieszy! :> :kox: A tak na serio to coś źle się czuję i na dodatek na noc do roboty.
stanley Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 ja będę ale po pracy, więc na pewno po 20
Grisza79 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 W takim bądz razie na kogo można liczyć, że będzie ?? Bo nie wiem co mam robić... Grisza na pewno będzie ktoś więc nie wymyślaj! Ja nie fotrę bo zamontowałem xenon i teraz cały czas jeżdżę i micha mi się cieszy! :> :kox: A tak na serio to coś źle się czuję i na dodatek na noc do roboty. nie wymyslam Raz już tak pojechałem na spota do B-B i nikogo nie było :gwizdanie: no coż zdarza się
Grisza79 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Ja sie zbieram, jeszcze do Czechowic musze podjechać....
Seski Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Ja sie zbieram, jeszcze do Czechowic musze podjechać.... ej ale to nie w tą stronę...
Miszka82 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Ja sie zbieram, jeszcze do Czechowic musze podjechać.... ej ale to nie w tą stronę... jak nie jak tak siema po robocie co za dzień padam na ryj i jeszcz chyba mnie jakaś choroba biere
Rekomendowane odpowiedzi