akjam Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 qr** mam jakiegoś trojana! Mebroot koń trojański i nie potrafie go wy***ać i chyba bez formatu się nie obędzie!
Kanar Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 Akjam zobacz może pomoże http://www.searchengines.pl/Wirus-Mebrootk-nie-mozna-usunac-t132253.html
akjam Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 Kanar tyś dobry jest z komputerów i systemów! Jak poradzić sobie z tym trojanem?
akjam Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 masz wyżej Będę działał! Właśnie ściągnąłem tego doktora bo ESET NOD32 nie dał rady.
Kanar Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 mam nadzieję że wygrasz ten nieróny bój
akjam Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 mam nadzieję że wygrasz ten nieróny bój
Miszka82 Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 no to weekend są jakieś plany na weekend ? dziś bądź jutro ? :gwizdanie:
akjam Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 no to weekend są jakieś plany na weekend ? dziś bądź jutro ? :gwizdanie: Są. Dziś nocka a jutro impreza z roboty!
Miszka82 Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 no to weekend są jakieś plany na weekend ? dziś bądź jutro ? :gwizdanie: Są. Dziś nocka a jutro impreza z roboty! fajnie, że masz imprezę z roboty ale ja bym chciał osobiście zobaczyć jak przybijasz gwoździa dlatego miałem na myśli coś klubowo
akjam Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 no to weekend są jakieś plany na weekend ? dziś bądź jutro ? :gwizdanie: Są. Dziś nocka a jutro impreza z roboty! fajnie, że masz imprezę z roboty ale ja bym chciał osobiście zobaczyć jak przybijasz gwoździa dlatego miałem na myśli coś klubowo No to ja odpadam w tym tygodniu.
tolek85 Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 Wróciłem z KrK, zakupy u Czackiego oczywiście zajeb_ście udane Najważniejszy zakup to, ori wycieraczki!! Z B7 oczywiście, bo moje auto went będzie całe B7 Przy okazji zebrałem nowy felunek :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Bałem się o opony, ale są z mega zaje_bistym stanie!! Michelin Pilot SPORT, tylko ta szerokość 245? A i w Bonarce spotkałem siostrę audi:
Miszka82 Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 Wróciłem z KrK, zakupy u Czackiego oczywiście zajeb_ście udane Najważniejszy zakup to, ori wycieraczki!! Z B7 oczywiście, bo moje auto went będzie całe B7 Przy okazji zebrałem nowy felunek :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Bałem się o opony, ale są z mega zaje_bistym stanie!! Michelin Pilot SPORT, tylko ta szerokość 245? A i w Bonarce spotkałem siostrę audi: felgi 18 cali ?
akjam Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 Wróciłem z KrK, zakupy u Czackiego oczywiście zajeb_ście udane Najważniejszy zakup to, ori wycieraczki!! Z B7 oczywiście, bo moje auto went będzie całe B7 Przy okazji zebrałem nowy felunek :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Bałem się o opony, ale są z mega zaje_bistym stanie!! Michelin Pilot SPORT, tylko ta szerokość 245? A i w Bonarce spotkałem siostrę audi: felgi 18 cali ?
tolek85 Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 Miszka, zajrzałbyś do mojego wątku, to byś wiedział ;P Ja tymczasem jadę na obiad gdzieś i do szkoły jeszcze zapierniczam pozdro
Miszka82 Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 felgi 18 cali ? tak oklepane....ale jak dla mnie najładniejsze felgi jak na tą chwilę
Rekomendowane odpowiedzi