Miszka82 Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 ja też już nie mogę, znalazłem kumpla który nigdy mi nie odmawia :gwizdanie: lustro ty chlorze skoczyłem do biedronki po krupniczek fuj niesmakuje mi smakosz :gwizdanie: przecież to zwykła wóda co wy chopy jeszcze jakiś filmik do tego i będzie
stanley Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 ja też już nie mogę, znalazłem kumpla który nigdy mi nie odmawia :gwizdanie: lustro ty chlorze skoczyłem do biedronki po krupniczek fuj niesmakuje mi smakosz :gwizdanie: przecież to zwykła wóda co wy chopy jeszcze jakiś filmik do tego i będzie wiem, że zwykła... i niestety ze stajni Sobieski
Miszka82 Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 ja też już nie mogę, znalazłem kumpla który nigdy mi nie odmawia :gwizdanie: lustro ty chlorze skoczyłem do biedronki po krupniczek fuj niesmakuje mi smakosz :gwizdanie: przecież to zwykła wóda co wy chopy jeszcze jakiś filmik do tego i będzie wiem, że zwykła... i niestety ze stajni Sobieski no z braku laku...w biedronce jest krupnik, złocista żołądkowa, jakiś kłos polski i tyle z czystych, no apsoluta jeszcze widziałem ale to już mi zupełnie nie podchodzi
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 ja też już nie mogę, znalazłem kumpla który nigdy mi nie odmawia :gwizdanie: lustro ty chlorze skoczyłem do biedronki po krupniczek fuj niesmakuje mi smakosz :gwizdanie: przecież to zwykła wóda co wy chopy jeszcze jakiś filmik do tego i będzie wiem, że zwykła... i niestety ze stajni Sobieski no z braku laku...w biedronce jest krupnik, złocista żołądkowa, jakiś kłos polski i tyle z czystych, no apsoluta jeszcze widziałem ale to już mi zupełnie nie podchodzi wybral bym kłosa ja też już nie mogę, znalazłem kumpla który nigdy mi nie odmawia :gwizdanie: lustro ty chlorze skoczyłem do biedronki po krupniczek fuj niesmakuje mi smakosz :gwizdanie: degustator
Bulczas Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 co tam Panowie ? Gdzieś się zapadł do podziemi na tyle czasu :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 co tam Panowie ? Gdzieś się zapadł do podziemi na tyle czasu :gwizdanie: właśnie
Bulczas Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 co tam Panowie ? Gdzieś się zapadł do podziemi na tyle czasu :gwizdanie: właśnie Napisał posta i już go nie ma
keżor Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Opublikowano 26 Lutego 2011 co tam Panowie ? Gdzieś się zapadł do podziemi na tyle czasu :gwizdanie: właśnie Napisał posta i już go nie ma mało czasu ostatnio
Bulczas Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 co tam Panowie ? Gdzieś się zapadł do podziemi na tyle czasu :gwizdanie: właśnie Napisał posta i już go nie ma mało czasu ostatnio Tylko nie mów że się uczysz cały czas :gwizdanie:
keżor Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Opublikowano 26 Lutego 2011 co tam Panowie ? Gdzieś się zapadł do podziemi na tyle czasu :gwizdanie: właśnie Napisał posta i już go nie ma mało czasu ostatnio Tylko nie mów że się uczysz cały czas :gwizdanie: nie mowie :gwizdanie: [br]Dopisany: 26 Luty 2011, 20:37_________________________________________________a w ogóle to pytanie mam . jakie kupić łożyska do tyłu w rozsądnej cenie chyba , że można przełożyć stare jak są dobre ? [br]Dopisany: 26 Luty 2011, 20:46_________________________________________________no i nie chwaląc sie ilość aut u mnie na placu zwiększyła sie o 1 znowóż
Bulczas Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Łożyska to SKF :gwizdanie: Jakie auto doszło
Gość elvis80 Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 i niestety kupa wymieniłem czujnik odpowietrzający bak i CHECK cholerny świeci..... ;([br]Dopisany: 26 Luty 2011, 21:10_________________________________________________ co tam Panowie ? nr 2 i 4 nieźle się wystawia...heheh
Miszka82 Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 co tam Panowie ? fajny piesek :decayed: :decayed: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
keżor Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Opublikowano 26 Lutego 2011 Łożyska to SKF :gwizdanie: Jakie auto doszło no to zamówie sobie SKFy wsumie tak przypuszczałem , ale kumpel mi inne polecił , nie pamiętam jakie ale jakoś 9dych za sztuke a co do auta to tadadadadammmmmmmm 4xel szyby , skóra , grzane stołki , ale co najciekawsze tooooo 2.2TQ audi 100 C3
Gość elvis80 Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 i niestety kupa wymieniłem czujnik odpowietrzający bak i CHECK cholerny świeci..... ;([br]Dopisany: 26 Luty 2011, 21:10_________________________________________________ co tam Panowie ? pomocy - bo już głupiej a wiem że jakbym zostawił auto u kogoś z Was to temat ruszycie... - ja mam dosyć
Miszka82 Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Łożyska to SKF :gwizdanie: Jakie auto doszło no to zamówie sobie SKFy wsumie tak przypuszczałem , ale kumpel mi inne polecił , nie pamiętam jakie ale jakoś 9dych za sztuke a co do auta to tadadadadammmmmmmm 4xel szyby , skóra , grzane stołki , ale co najciekawsze tooooo 2.2TQ audi 100 C3 możesz sprostować bo nie w temacie jestem [br]Dopisany: 26 Luty 2011, 21:22_________________________________________________ i niestety kupa wymieniłem czujnik odpowietrzający bak i CHECK cholerny świeci..... ;([br]Dopisany: 26 Luty 2011, 21:10_________________________________________________ co tam Panowie ? pomocy - bo już głupiej a wiem że jakbym zostawił auto u kogoś z Was to temat ruszycie... - ja mam dosyć elvis musisz wpaść na spota...wtedy może ktoś coś pomoże ale nie obiecuje - przynajmniej ja
Gość elvis80 Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 jak znajdę czas to się pojawię...tyle tylko czy będzie momencik aby się wyrwać ...
Rekomendowane odpowiedzi