keżor Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Opublikowano 26 Lutego 2011 możesz sprostować bo nie w temacie jestem brat kupił , 90rok i troche mu zazdroszcze maszynki :gwizdanie: bo ładnie lata
Gość elvis80 Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 90 rocznik no no no ja miałem 80-tke czarna perła .... było u la la
Miszka82 Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 możesz sprostować bo nie w temacie jestem brat kupił , 90rok i troche mu zazdroszcze maszynki :gwizdanie: bo ładnie lata to golf poszedł w odstawkę :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Luty 2011, 21:34_________________________________________________ możesz sprostować bo nie w temacie jestem brat kupił , 90rok i troche mu zazdroszcze maszynki :gwizdanie: bo ładnie lata to już polift był no nie....
keżor Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Opublikowano 26 Lutego 2011 jego golf to akurat był w gorszym stanie niż titanic
Miszka82 Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 jego golf to akurat był w gorszym stanie niż titanic to wiem...kajś był keż jak cię nie było , ruchasz laski nie masz czasu na A4 KLUB
keżor Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Opublikowano 26 Lutego 2011 kajś był keż jak cię nie było , ruchasz laski nie masz czasu na A4 KLUB no ale teraz w tym tygodniu wsumie jestem chory , dlatego na spocie nie byłem :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 kajś był keż jak cię nie było , ruchasz laski nie masz czasu na A4 KLUB no ale teraz w tym tygodniu wsumie jestem chory , dlatego na spocie nie byłem :gwizdanie: Pewnie znowu jakaś ci malinkę strzeliła i nie chciałeś się ujawniać
diman Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 kurde tak kusicie tym alko chyba też se strzele jednego
Miszka82 Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 kurde tak kusicie tym alko chyba też se strzele jednego diman nie pier**l i tak byś jebnął
diman Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 kurde tak kusicie tym alko chyba też se strzele jednego diman nie pier**l i tak byś jebnął no wkoncu chwila na forum od 10 tyrom to tu to tam nareszcie sobie siadłem no i cza bedzie cos sobie jebnac a miszka ty czasami nie miales gdzies na miescie balowac
Miszka82 Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 kurde tak kusicie tym alko chyba też se strzele jednego diman nie pier**l i tak byś jebnął no wkoncu chwila na forum od 10 tyrom to tu to tam nareszcie sobie siadłem no i cza bedzie cos sobie jebnac a miszka ty czasami nie miales gdzies na miescie balowac początkowo miałem zajęty weekend ale się wszystko wyjebało...rano wstałem jakiś zakatarzony ale teraz jest dobrze i sączę driny.... [br]Dopisany: 26 Luty 2011, 22:09_________________________________________________a jak z teściową i przyszłą babcią :gwizdanie:
diman Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 kurde tak kusicie tym alko chyba też se strzele jednego diman nie pier**l i tak byś jebnął no wkoncu chwila na forum od 10 tyrom to tu to tam nareszcie sobie siadłem no i cza bedzie cos sobie jebnac a miszka ty czasami nie miales gdzies na miescie balowac początkowo miałem zajęty weekend ale się wszystko wyjebało...rano wstałem jakiś zakatarzony ale teraz jest dobrze i sączę driny.... [br]Dopisany: 26 Luty 2011, 22:09_________________________________________________a jak z teściową i przyszłą babcią :gwizdanie: no na trzeżwo oczywiscie ale luz do przezycia wkoncu do chty weszlem i mozna cos dziabnac klubowo :kox:
Gość elvis80 Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 zobaczcie sobie to koleżanki i koledzy... średnio przyjemne... http://www.funiaste.net/3868,75624,filmik.html
Miszka82 Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 kurde tak kusicie tym alko chyba też se strzele jednego diman nie pier**l i tak byś jebnął no wkoncu chwila na forum od 10 tyrom to tu to tam nareszcie sobie siadłem no i cza bedzie cos sobie jebnac a miszka ty czasami nie miales gdzies na miescie balowac początkowo miałem zajęty weekend ale się wszystko wyjebało...rano wstałem jakiś zakatarzony ale teraz jest dobrze i sączę driny.... [br]Dopisany: 26 Luty 2011, 22:09_________________________________________________a jak z teściową i przyszłą babcią :gwizdanie: no na trzeżwo oczywiscie ale luz do przezycia wkoncu do chty weszlem i mozna cos dziabnac klubowo :kox: na zdrowia :decayed: :decayed:
Miszka82 Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 zobaczcie sobie to koleżanki i koledzy... średnio przyjemne... http://www.funiaste.net/3868,75624,filmik.html elvis tu masz tego w c**j http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=47597.0[br]Dopisany: 26 Luty 2011, 22:17_________________________________________________ no to znowu psssyt :gwizdanie: swój chop
diman Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 zobaczcie sobie to koleżanki i koledzy... średnio przyjemne... http://www.funiaste.net/3868,75624,filmik.html k**wa filmik daje do myślenia masakra ;(
Rekomendowane odpowiedzi