krolu Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 ku***a roboty się chyćcie... nie roby :decayed:sam spam od kilku dni po 5, 10 stron... :shocked: znalazl sie ku***a robotnik roku siedzi i kopie w nosie w tej robocie potem osypio bo sie narobil i narzeko wtedy nie było tyle spamu :decayed: ty sie na spota szykuj spoko - będę - muszę być obiecałam coś komuś
Bulczas Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 ku***a roboty się chyćcie... nie roby :decayed:sam spam od kilku dni po 5, 10 stron... :shocked: znalazl sie ku***a robotnik roku siedzi i kopie w nosie w tej robocie potem osypio bo sie narobil i narzeko wtedy nie było tyle spamu :decayed: ty sie na spota szykuj spoko - będę - muszę być obiecałam coś komuś Będziesz miał vaga bo będę miał klienta dla Ciebie :gwizdanie:
diman Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 A ty Dimek będziesz raczej tak z moja druga polowa Monika też będzie no to spoko
krolu Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 ku***a roboty się chyćcie... nie roby :decayed:sam spam od kilku dni po 5, 10 stron... :shocked: znalazl sie ku***a robotnik roku siedzi i kopie w nosie w tej robocie potem osypio bo sie narobil i narzeko wtedy nie było tyle spamu :decayed: ty sie na spota szykuj spoko - będę - muszę być obiecałam coś komuś Będziesz miał vaga bo będę miał klienta dla Ciebie :gwizdanie: diman ... [br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 18:06_________________________________________________ A ty Dimek będziesz raczej tak z moja druga polowa Monika też będzie no to spoko diman weź dla mnie vaga bo bulczas ma dla mnie klienta :polew:
diman Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 ku***a roboty się chyćcie... nie roby :decayed:sam spam od kilku dni po 5, 10 stron... :shocked: znalazl sie ku***a robotnik roku siedzi i kopie w nosie w tej robocie potem osypio bo sie narobil i narzeko wtedy nie było tyle spamu :decayed: ty sie na spota szykuj spoko - będę - muszę być obiecałam coś komuś Będziesz miał vaga bo będę miał klienta dla Ciebie :gwizdanie: diman ... [br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 18:06_________________________________________________ A ty Dimek będziesz raczej tak z moja druga polowa Monika też będzie no to spoko diman weź dla mnie vaga bo bulczas ma dla mnie klienta :polew: ale musi byc fifty fifty nie po to tyle dalem za sprzęt
krolu Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 ku***a roboty się chyćcie... nie roby :decayed:sam spam od kilku dni po 5, 10 stron... :shocked: znalazl sie ku***a robotnik roku siedzi i kopie w nosie w tej robocie potem osypio bo sie narobil i narzeko wtedy nie było tyle spamu :decayed: ty sie na spota szykuj spoko - będę - muszę być obiecałam coś komuś Będziesz miał vaga bo będę miał klienta dla Ciebie :gwizdanie: diman ... [br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 18:06_________________________________________________ A ty Dimek będziesz raczej tak z moja druga polowa Monika też będzie no to spoko diman weź dla mnie vaga bo bulczas ma dla mnie klienta :polew: ale musi byc fifty fifty nie po to tyle dalem za sprzęt oki
Gość elvis80 Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 zaraz będę tylko sie ubiorę rehabilitacja elvis80
Miszka82 Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 punkt 19 a ja wlazłem na chatę, ni c**ja na spota nie jadę
krolu Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 punkt 19 a ja wlazłem na chatę, ni c**ja na spota nie jadę ja tez ale co mi tam niech marzną
Kędzior Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 punkt 19 a ja wlazłem na chatę, ni c**ja na spota nie jadę leszcz dzisiaj sporo osob bylo :good:
Miszka82 Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 punkt 19 a ja wlazłem na chatę, ni c**ja na spota nie jadę leszcz dzisiaj sporo osob bylo :good: zajebe ci gorolu o tak
Grisza79 Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Dzięki za spota punkt 19 a ja wlazłem na chatę, ni c**ja na spota nie jadę leszcz dzisiaj sporo osob bylo :good: Leszcz jakich mało...... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Dzięki za spota punkt 19 a ja wlazłem na chatę, ni c**ja na spota nie jadę leszcz dzisiaj sporo osob bylo :good: Leszcz jakich mało...... :gwizdanie: Tobie też za***ie
Grisza79 Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Dzięki za spota punkt 19 a ja wlazłem na chatę, ni c**ja na spota nie jadę leszcz dzisiaj sporo osob bylo :good: Leszcz jakich mało...... :gwizdanie: Tobie też za***ie Chyba klucze z kapsy....
Gość elvis80 Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 ja już po spociku, do zobaczenia za tydzień - chyba też wezmę free mam nadzieję że mi auto już wróci bez defektów
Kanar Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 real->mc donald-> bro.. to jest idealna kompilacja na wtorkowe wieczory jak dla mnie
Rekomendowane odpowiedzi