diman Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Nie ma alkoholu nie ma postów bolesna.....ale prawda ja już gotów do boju nawet mam tekst przewodni wieczoru Hej wódeczko ma kochana łazisz za mną już od rana Odejdź szmato kurwo dziwko ja chcę sobie jebnąć piwko Jedno piwko albo dwa to zależy już od dnia :nabijasie: :nabijasie: [br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 17:59_________________________________________________ Ty Diman miałeś nie imprezować :gwizdanie: przeciez siedze w doma co sie czepiasz Można zrobić alko w doma... i pewnie nieomieszkam dzisiaj cos zapodac jak odstawie auto na parking bo jakos smakisa ale kurde nie smakuje mi samemu [br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 18:01_________________________________________________ Ty Diman miałeś nie imprezować :gwizdanie: przeciez siedze w doma co sie czepiasz No ale cały czas Cię korci pewnie długo nie wytrzymasz nie no trzeba wkoncu wlaczyc tacierzynskie
akjam Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Ty Diman miałeś nie imprezować :gwizdanie: przeciez siedze w doma co sie czepiasz Można zrobić alko w doma... i pewnie nieomieszkam dzisiaj cos zapodac jak odstawie auto na parking bo jakos smakisa ale kurde nie smakuje mi samemu Zapraszasz mnie?
diman Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Ty Diman miałeś nie imprezować :gwizdanie: przeciez siedze w doma co sie czepiasz Można zrobić alko w doma... i pewnie nieomieszkam dzisiaj cos zapodac jak odstawie auto na parking bo jakos smakisa ale kurde nie smakuje mi samemu Zapraszasz mnie? spoko wpadaj mam jeszcze 0.7l żubróweczki no i troche kolorowych trunkow jakby ci to smakowalo :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 18:13_________________________________________________i chyba opanuje ta zubróweczke
krolu Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 i pewnie nieomieszkam dzisiaj cos zapodac jak odstawie auto na parking bo jakos smakisa ale kurde nie smakuje mi samemu jak coś to pisz do gościa o nicku - krolu - on podobno jest chętny na jakieś alko dziś
diman Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 i pewnie nieomieszkam dzisiaj cos zapodac jak odstawie auto na parking bo jakos smakisa ale kurde nie smakuje mi samemu jak coś to pisz do gościa o nicku - krolu - on podobno jest chętny na jakieś alko dziś :polew: :gwizdanie:
akjam Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Ty Diman miałeś nie imprezować :gwizdanie: przeciez siedze w doma co sie czepiasz Można zrobić alko w doma... i pewnie nieomieszkam dzisiaj cos zapodac jak odstawie auto na parking bo jakos smakisa ale kurde nie smakuje mi samemu Zapraszasz mnie? spoko wpadaj mam jeszcze 0.7l żubróweczki no i troche kolorowych trunkow jakby ci to smakowalo :gwizdanie: Muiałbym jakiegoś kierowce pochytać. i pewnie nieomieszkam dzisiaj cos zapodac jak odstawie auto na parking bo jakos smakisa ale kurde nie smakuje mi samemu jak coś to pisz do gościa o nicku - krolu - on podobno jest chętny na jakieś alko dziś :gwizdanie:
akjam Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Taxi Taaa... I zamiast na wódeczke musiałbym wydać wszystko na podróż!
Bulczas Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Taxi Taaa... I zamiast na wódeczke musiałbym wydać wszystko na podróż! Takie życie.. Wóz albo przewóz
krolu Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Taxi Taaa... I zamiast na wódeczke musiałbym wydać wszystko na podróż! to ja cie zawiozę i przyjmnę w rozliczeniu twoje 18'
akjam Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Taxi Taaa... I zamiast na wódeczke musiałbym wydać wszystko na podróż! Takie życie.. Wóz albo przewóz Niekoniecznie. Taxi Taaa... I zamiast na wódeczke musiałbym wydać wszystko na podróż! to ja cie zawiozę i przyjmnę w rozliczeniu twoje 18'
Bulczas Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Taxi Taaa... I zamiast na wódeczke musiałbym wydać wszystko na podróż! to ja cie zawiozę i przyjmnę w rozliczeniu twoje 18' Taki biznes też mi odpowiada
OKO Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 siema z wieczorka akjam nakręcacz imprez... to jak już tą taryfę załatwisz to ja też bym sie raczej pisał
akjam Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 OKO ja zaczynam u mnie na wsi a później kto wie gdzie mnie poniesie... :gwizdanie: Jak coś to możesz wpadać.
Rekomendowane odpowiedzi