akjam Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 dobrze że przynajmniej nie jesteście anonimowi... No i Seski zaczyn swoje pisanie, które tylko On sam rozumie... :polew: niet, świeci dioda że ładuje i na tym koniec a nie rozładował się na jakimś kamieniu lub asfalcie?? bo mój stary też się raz tak rozładował na chodniku :decayed: zostawiłem go podłączonego przez USB z kompem i tak się rozładował do zera teraz go wykrywa ale nie odpala ZDupcył się!
OKO Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 niet, świeci dioda że ładuje i na tym koniec a nie rozładował się na jakimś kamieniu lub asfalcie?? bo mój stary też się raz tak rozładował na chodniku :decayed: zostawiłem go podłączonego przez USB z kompem i tak się rozładował do zera teraz go wykrywa ale nie odpala przecież jak podłączasz pod USB to się zawsze ładuje... dokładnie ale komp był wyłączony i przez to się rozładował tak sobie to tłumacze
akjam Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 niet, świeci dioda że ładuje i na tym koniec a nie rozładował się na jakimś kamieniu lub asfalcie?? bo mój stary też się raz tak rozładował na chodniku :decayed: zostawiłem go podłączonego przez USB z kompem i tak się rozładował do zera teraz go wykrywa ale nie odpala przecież jak podłączasz pod USB to się zawsze ładuje... dokładnie ale komp był wyłączony i przez to się rozładował tak sobie to tłumacze :gwizdanie:
Seski Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 dobrze że przynajmniej nie jesteście anonimowi... ja jestem anonimowym Jaraczem od 14 lat ... ... na alkoholika dopiero pracuje no tak jaraczem to trza być anonimowym
OKO Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 dobrze że przynajmniej nie jesteście anonimowi... No i Seski zaczyn swoje pisanie, które tylko On sam rozumie... :polew: ale posty lecą.... niet, świeci dioda że ładuje i na tym koniec a nie rozładował się na jakimś kamieniu lub asfalcie?? bo mój stary też się raz tak rozładował na chodniku :decayed: zostawiłem go podłączonego przez USB z kompem i tak się rozładował do zera teraz go wykrywa ale nie odpala ZDupcył się! nie mów mi takich rzeczy, to NIEMOŻLIWE :gwizdanie:
Seski Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 dobrze że przynajmniej nie jesteście anonimowi... No i Seski zaczyn swoje pisanie, które tylko On sam rozumie... :polew: niet, świeci dioda że ładuje i na tym koniec a nie rozładował się na jakimś kamieniu lub asfalcie?? bo mój stary też się raz tak rozładował na chodniku :decayed: zostawiłem go podłączonego przez USB z kompem i tak się rozładował do zera teraz go wykrywa ale nie odpala ZDupcył się! akjam OKO mnie rozumie... [br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 19:11_________________________________________________ dobrze że przynajmniej nie jesteście anonimowi... No i Seski zaczyn swoje pisanie, które tylko On sam rozumie... :polew: ale posty lecą.... niet, świeci dioda że ładuje i na tym koniec a nie rozładował się na jakimś kamieniu lub asfalcie?? bo mój stary też się raz tak rozładował na chodniku :decayed: zostawiłem go podłączonego przez USB z kompem i tak się rozładował do zera teraz go wykrywa ale nie odpala ZDupcył się! nie mów mi takich rzeczy, to NIEMOŻLIWE :gwizdanie: musisz się z tym pogodzić... :gwizdanie:
akjam Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 dobrze że przynajmniej nie jesteście anonimowi... No i Seski zaczyn swoje pisanie, które tylko On sam rozumie... :polew: ale posty lecą.... niet, świeci dioda że ładuje i na tym koniec a nie rozładował się na jakimś kamieniu lub asfalcie?? bo mój stary też się raz tak rozładował na chodniku :decayed: zostawiłem go podłączonego przez USB z kompem i tak się rozładował do zera teraz go wykrywa ale nie odpala ZDupcył się! nie mów mi takich rzeczy, to NIEMOŻLIWE :gwizdanie: dobrze że przynajmniej nie jesteście anonimowi... No i Seski zaczyn swoje pisanie, które tylko On sam rozumie... :polew: niet, świeci dioda że ładuje i na tym koniec a nie rozładował się na jakimś kamieniu lub asfalcie?? bo mój stary też się raz tak rozładował na chodniku :decayed: zostawiłem go podłączonego przez USB z kompem i tak się rozładował do zera teraz go wykrywa ale nie odpala ZDupcył się! akjam OKO mnie rozumie... No, no...
OKO Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 jak tak dalej pójdzie to się na tą vodkę nie umówię i znów cały tydzien będzie zmarnowany
OKO Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 dobrze że przynajmniej nie jesteście anonimowi... No i Seski zaczyn swoje pisanie, które tylko On sam rozumie... :polew: niet, świeci dioda że ładuje i na tym koniec a nie rozładował się na jakimś kamieniu lub asfalcie?? bo mój stary też się raz tak rozładował na chodniku :decayed: zostawiłem go podłączonego przez USB z kompem i tak się rozładował do zera teraz go wykrywa ale nie odpala ZDupcył się! akjam OKO mnie rozumie...
akjam Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 jak tak dalej pójdzie to się na tą vodkę nie umówię i znów cały tydzien będzie zmarnowany :polew: :polew:
Seski Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 dobrze że przynajmniej nie jesteście anonimowi... No i Seski zaczyn swoje pisanie, które tylko On sam rozumie... :polew: niet, świeci dioda że ładuje i na tym koniec a nie rozładował się na jakimś kamieniu lub asfalcie?? bo mój stary też się raz tak rozładował na chodniku :decayed: zostawiłem go podłączonego przez USB z kompem i tak się rozładował do zera teraz go wykrywa ale nie odpala ZDupcył się! akjam OKO mnie rozumie... osz ty będziesz jeszcze coś chciał...
akjam Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 dobrze że przynajmniej nie jesteście anonimowi... No i Seski zaczyn swoje pisanie, które tylko On sam rozumie... :polew: niet, świeci dioda że ładuje i na tym koniec a nie rozładował się na jakimś kamieniu lub asfalcie?? bo mój stary też się raz tak rozładował na chodniku :decayed: zostawiłem go podłączonego przez USB z kompem i tak się rozładował do zera teraz go wykrywa ale nie odpala ZDupcył się! akjam OKO mnie rozumie... osz ty będziesz jeszcze coś chciał... Grozisz mu?
diman Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 dobrze że przynajmniej nie jesteście anonimowi... No i Seski zaczyn swoje pisanie, które tylko On sam rozumie... :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 19:23_________________________________________________cholera jakos sie nie moge na ten parking wybrac ale mi sie cholernie nie chce
akjam Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 dobrze że przynajmniej nie jesteście anonimowi... No i Seski zaczyn swoje pisanie, które tylko On sam rozumie... :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 19:23_________________________________________________cholera jakos sie nie moge na ten parking wybrac ale mi sie cholernie nie chce Czym później pójdziesz tym pźniej zaczniesz więcsię zbieraj.
diman Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 dobrze że przynajmniej nie jesteście anonimowi... No i Seski zaczyn swoje pisanie, które tylko On sam rozumie... :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 19:23_________________________________________________cholera jakos sie nie moge na ten parking wybrac ale mi sie cholernie nie chce Czym później pójdziesz tym pźniej zaczniesz więcsię zbieraj. dobra przekonales mnie smigam czym prędzej :kox:
akjam Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 dobrze że przynajmniej nie jesteście anonimowi... No i Seski zaczyn swoje pisanie, które tylko On sam rozumie... :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 19:23_________________________________________________cholera jakos sie nie moge na ten parking wybrac ale mi sie cholernie nie chce Czym później pójdziesz tym pźniej zaczniesz więcsię zbieraj. dobra przekonales mnie smigam czym prędzej :kox: Ja też się zbieram gdzieś na pifko... :gwizdanie:
diman Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 no i wieczor przed kompem czas zaczac i 1 drinek idzie :cwaniak1:
Gość elvis80 Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 joł macie pewnie znacie ale dobre http://michalkurtys.wrzuta.pl/audio/2JYxBxbyh2a/rmf_max_ciagnienie_druta_drutu_tamara_kreci_numer głośniki full
diman Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 joł macie pewnie znacie ale dobre http://michalkurtys.wrzuta.pl/audio/2JYxBxbyh2a/rmf_max_ciagnienie_druta_drutu_tamara_kreci_numer głośniki full stare ale jak najbardziej dobre
Rekomendowane odpowiedzi