Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja nie rozumiem, jak mozna na drugi dzień po piciu, nic się nie napić :thumbdown:

Do kogo to do Miszki :gwizdanie:
  • Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja nie rozumiem, jak mozna na drugi dzień po piciu, nic się nie napić :thumbdown:

Do kogo to do Miszki :gwizdanie:

przeciez :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 23:59_________________________________________________zbieram się spać, niedziela nastała :gwizdanie:

Opublikowano

I tak pewnie się napił :decayed:

Gość elvis80
Opublikowano

przeszko.........heheheh strona zabawna w sumie :polew: :polew:

Opublikowano

Dobra zawijam się spać :hi:

Opublikowano

gulczas nie idz spac :decayed: sam robiles spryski w zderzaku:>?

Opublikowano

Z kolegą :gwizdanie:
Opublikowano

jaki to koszt byl dla ciebie a jaki dla kogos :gwizdanie: ? :naughty:

Opublikowano

Dla mnie to był koszt części. A to już zależy co za ile znajdziesz. Moje spryski będą na sprzedaż bo jeden jest klejony i mnie wk***ia :thumbdown: Ogólnie działa ale nie lubię jak coś jest nie tak :tongue4:
Opublikowano

Dla mnie to był koszt części. A to już zależy co za ile znajdziesz. Moje spryski będą na sprzedaż bo jeden jest klejony i mnie wk***ia :thumbdown: Ogólnie działa ale nie lubię jak coś jest nie tak :tongue4:

zmieniasz na inne spryski czy juz masz cos innego w planach? wsumie jest gostek na allegro za 170zl sprzedaje z skody ori

Opublikowano

Zmieniam na inne mniejsze chyba i tańsze :naughty:

Opublikowano

ja po kupnie hidow bylem chory na spryski ale jakos zima i tak zlecialo i jezdze bez:D na 6k, a za miesiaac przeglad:) i chyba podmienie na czas badania i wsadzze philipsy :gwizdanie:

Opublikowano

No jeździłem bez sprysków jakiś czas i zero problemów na barwie 6K. Teraz zmieniłem barwę na 4300K, mam spryski a na przeglądzie i tak się doczepił :decayed:

Opublikowano

No jeździłem bez sprysków jakiś czas i zero problemów na barwie 6K. Teraz zmieniłem barwę na 4300K, mam spryski a na przeglądzie i tak się doczepił :decayed:

ah ci diagnosci, ja podjechalem w lędzinach by ustawic swiatla jak zalozylem hidy to dziadek sam zaczal mi gadac o swoim aucie i ze lubi tuning i dal wizytowke gdzie mam jechal by zamiast kata rure zrobic na mikołowie:D, a jak sie spytalem czy przeglad przejdzie mowil ze jak spryski beda to ok samopoziomanie nie musi byc bo jest ta regulacji 3stopniowqa przy kierze:P

Opublikowano

ah ci diagnosci, ja podjechalem w lędzinach by ustawic swiatla jak zalozylem hidy to dziadek sam zaczal mi gadac o swoim aucie i ze lubi tuning i dal wizytowke gdzie mam jechal by zamiast kata rure zrobic na mikołowie:D, a jak sie spytalem czy przeglad przejdzie mowil ze jak spryski beda to ok samopoziomanie nie musi byc bo jest ta regulacji 3stopniowqa przy kierze:P

No zależy na kogo się trafi. Ja pogadałem dałem 20zł do łapy i też nie robił problemu :decayed:
Opublikowano

jakie to spryski nowe chcesz zapodac??

Opublikowano

jakie to spryski nowe chcesz zapodac??

Się zobaczy co to będzie. Teraz na poważnie spadam spać :hi:
Opublikowano

:hi: witam z rana

wstawac śpiochy :gwizdanie: