Bulczas Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 ja nie rozumiem, jak mozna na drugi dzień po piciu, nic się nie napić Do kogo to do Miszki :gwizdanie:
stanley Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 ja nie rozumiem, jak mozna na drugi dzień po piciu, nic się nie napić Do kogo to do Miszki :gwizdanie: przeciez :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 23:59_________________________________________________zbieram się spać, niedziela nastała :gwizdanie:
Gość elvis80 Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 looknijcie na to http://www.polskajazda.pl/Samochody/Audi/100/75019
Bulczas Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 looknijcie na to http://www.polskajazda.pl/Samochody/Audi/100/75019 O kuźwa są talenty na tym świecie
Gość elvis80 Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 przeszko.........heheheh strona zabawna w sumie :polew:
zib0l Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Dobra zawijam się spać gulczas nie idz spac sam robiles spryski w zderzaku:>?
Bulczas Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Dobra zawijam się spać gulczas nie idz spac sam robiles spryski w zderzaku:>? Z kolegą :gwizdanie:
zib0l Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Dobra zawijam się spać gulczas nie idz spac sam robiles spryski w zderzaku:>? Z kolegą :gwizdanie: jaki to koszt byl dla ciebie a jaki dla kogos :gwizdanie: ?
Bulczas Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Dobra zawijam się spać gulczas nie idz spac sam robiles spryski w zderzaku:>? Z kolegą :gwizdanie: jaki to koszt byl dla ciebie a jaki dla kogos :gwizdanie: ? Dla mnie to był koszt części. A to już zależy co za ile znajdziesz. Moje spryski będą na sprzedaż bo jeden jest klejony i mnie wk***ia Ogólnie działa ale nie lubię jak coś jest nie tak
zib0l Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Dobra zawijam się spać gulczas nie idz spac sam robiles spryski w zderzaku:>? Z kolegą :gwizdanie: jaki to koszt byl dla ciebie a jaki dla kogos :gwizdanie: ? Dla mnie to był koszt części. A to już zależy co za ile znajdziesz. Moje spryski będą na sprzedaż bo jeden jest klejony i mnie wk***ia Ogólnie działa ale nie lubię jak coś jest nie tak zmieniasz na inne spryski czy juz masz cos innego w planach? wsumie jest gostek na allegro za 170zl sprzedaje z skody ori
zib0l Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 ja po kupnie hidow bylem chory na spryski ale jakos zima i tak zlecialo i jezdze bez:D na 6k, a za miesiaac przeglad:) i chyba podmienie na czas badania i wsadzze philipsy :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 No jeździłem bez sprysków jakiś czas i zero problemów na barwie 6K. Teraz zmieniłem barwę na 4300K, mam spryski a na przeglądzie i tak się doczepił
zib0l Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 No jeździłem bez sprysków jakiś czas i zero problemów na barwie 6K. Teraz zmieniłem barwę na 4300K, mam spryski a na przeglądzie i tak się doczepił ah ci diagnosci, ja podjechalem w lędzinach by ustawic swiatla jak zalozylem hidy to dziadek sam zaczal mi gadac o swoim aucie i ze lubi tuning i dal wizytowke gdzie mam jechal by zamiast kata rure zrobic na mikołowie:D, a jak sie spytalem czy przeglad przejdzie mowil ze jak spryski beda to ok samopoziomanie nie musi byc bo jest ta regulacji 3stopniowqa przy kierze:P
Bulczas Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 No jeździłem bez sprysków jakiś czas i zero problemów na barwie 6K. Teraz zmieniłem barwę na 4300K, mam spryski a na przeglądzie i tak się doczepił ah ci diagnosci, ja podjechalem w lędzinach by ustawic swiatla jak zalozylem hidy to dziadek sam zaczal mi gadac o swoim aucie i ze lubi tuning i dal wizytowke gdzie mam jechal by zamiast kata rure zrobic na mikołowie:D, a jak sie spytalem czy przeglad przejdzie mowil ze jak spryski beda to ok samopoziomanie nie musi byc bo jest ta regulacji 3stopniowqa przy kierze:P No zależy na kogo się trafi. Ja pogadałem dałem 20zł do łapy i też nie robił problemu
Bulczas Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 jakie to spryski nowe chcesz zapodac?? Się zobaczy co to będzie. Teraz na poważnie spadam spać
Rekomendowane odpowiedzi