stanley Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 od 50h nic nie zrobiłem w robocie konkretnego :gwizdanie: czyli nic nowego PS wykorzystaj wkoncu ten aparat :gwizdanie: lepiej przyjedź, bo nie mam pomysłu co pościemniać z tym aparatem idz popstrykaj tak ogólnie fotki że niby żeby pokazać żonie jak wygląda miejsce twojej pracy :gwizdanie: ya yhymm
Kędzior Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 od 50h nic nie zrobiłem w robocie konkretnego :gwizdanie: czyli nic nowego PS wykorzystaj wkoncu ten aparat :gwizdanie: lepiej przyjedź, bo nie mam pomysłu co pościemniać z tym aparatem idz popstrykaj tak ogólnie fotki że niby żeby pokazać żonie jak wygląda miejsce twojej pracy :gwizdanie: ya yhymm nienabiora sie na to?
stanley Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 od 50h nic nie zrobiłem w robocie konkretnego :gwizdanie: czyli nic nowego PS wykorzystaj wkoncu ten aparat :gwizdanie: lepiej przyjedź, bo nie mam pomysłu co pościemniać z tym aparatem idz popstrykaj tak ogólnie fotki że niby żeby pokazać żonie jak wygląda miejsce twojej pracy :gwizdanie: ya yhymm nienabiora sie na to? chyba nie
akjam Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Widzę, że lenistwo się szerzy... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 chyba nie to powiedz ze chcesz sobie zrobic zdjecia na nk :polew:
stanley Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 chyba nie to powiedz ze chcesz sobie zrobic zdjecia na nk :polew: chyba na zbiornik... [br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 09:56_________________________________________________ Widzę, że lenistwo się szerzy... :gwizdanie: ja bym chciał popracować....
akjam Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 chyba nie to powiedz ze chcesz sobie zrobic zdjecia na nk :polew: chyba na zbiornik... [br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 09:56_________________________________________________ Widzę, że lenistwo się szerzy... :gwizdanie: ja bym chciał popracować.... :gwizdanie:
tolek85 Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 heyah Po 28 marca rusza akcja grupowego zawirusowania autek, co mnie bardzo cieszy. Natknąłem się na wątek o katalizatorze i tak pomyślałem, czy może przy okazji się go pozbyć? Jedni piszą, że przeglądy przechodzi bez problemu, drudzy, że niby nie, więc nie wiem komu tu wierzyć. Poprawi to niby osiągi. Choć ja chciałem delikatnie poprawić moc, a już myślę o wycięciu kat`a Panowie, jakieś sugestie? :mysli:
stanley Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 heyah Po 28 marca rusza akcja grupowego zawirusowania autek, co mnie bardzo cieszy. Natknąłem się na wątek o katalizatorze i tak pomyślałem, czy może przy okazji się go pozbyć? Jedni piszą, że przeglądy przechodzi bez problemu, drudzy, że niby nie, więc nie wiem komu tu wierzyć. Poprawi to niby osiągi. Choć ja chciałem delikatnie poprawić moc, a już myślę o wycięciu kat`a Panowie, jakieś sugestie? :mysli: wstaw zamiast kata coś takiego + uszczelka też od tego gościa Ja już to wożę pół roku w bagażniku i jeszcze nie założyłem http://allegro.pl/katalizator-zamiennik-audi-a4-a6-vw-passat-19tdi-i1460097217.html
Grisza79 Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 od 50h nic nie zrobiłem w robocie konkretnego :gwizdanie: czyli nic nowego PS wykorzystaj wkoncu ten aparat :gwizdanie: lepiej przyjedź, bo nie mam pomysłu co pościemniać z tym aparatem idz popstrykaj tak ogólnie fotki że niby żeby pokazać żonie jak wygląda miejsce twojej pracy :gwizdanie: ya yhymm To może jakiś mały romansik w pracy.... Napewno Ci się już nie będzie nudzic i będziesz miał co robić :gwizdanie:
stanley Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 od 50h nic nie zrobiłem w robocie konkretnego :gwizdanie: czyli nic nowego PS wykorzystaj wkoncu ten aparat :gwizdanie: lepiej przyjedź, bo nie mam pomysłu co pościemniać z tym aparatem idz popstrykaj tak ogólnie fotki że niby żeby pokazać żonie jak wygląda miejsce twojej pracy :gwizdanie: ya yhymm To może jakiś mały romansik w pracy.... Napewno Ci się już nie będzie nudzic i będziesz miał co robić :gwizdanie: cały czas romansuję z moją Karolinką
Gość fudi Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Mnie dziś nie będzie raczej, muszę wracać w rodzinne strony
OKO Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 czegewara Mnie dziś nie będzie raczej, muszę wracać w rodzinne strony A ja byde [br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 11:04_________________________________________________ Widzę, że lenistwo się szerzy... :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 czegewara Mnie dziś nie będzie raczej, muszę wracać w rodzinne strony A ja byde [br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 11:04_________________________________________________ Widzę, że lenistwo się szerzy... :gwizdanie: Ty to chyba zawsze jesteś.. A ja Dzisiaj w domku... jak można robić w tak piękny dzień :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Kto dziś będzie? Meldować się. Zgłaszam swoją obecność
stanley Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Kto dziś będzie? Meldować się. ja na bank, ale raczej nie dam rady punktualnie :gwizdanie:
akjam Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Kto dziś będzie? Meldować się. Zgłaszam swoją obecność Kto dziś będzie? Meldować się. ja na bank, ale raczej nie dam rady punktualnie :gwizdanie: Luzik. Robimy tego grilla dziś? Pogoda zaje! Ale to pewnie się wszystko okaże na miejscu.
Rekomendowane odpowiedzi