Miszka82 Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 no widzisz o ktorej zapodalem pytanie...a ze spotu wyjechalem chwilke po 21 nie no dojechalem ale kluczyk prawie polamalem zeby odpalic, wiesz nic na sile wszystko na chama To ja kiedyś miałem takiego parcha forda w którym złamał mi się kluczyk, a że nie było mnie na miejscu w domu i musiałem jakoś auto odpalać to wyrezałem taki patent piękna robota, POLAK POTRAFI, ja chyba nie bede musial tak rezac ale na wszelki wypadek wydrukowalem to zdjecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilbs Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Witam Mam chłopaki do kupienia Reflektory (poniżej ) Koleś mówi ze valeo z anglika Co o tym sadzicie i kto się podejmie TUNINGU ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Witam Mam chłopaki do kupienia Reflektory (poniżej ) Koleś mówi ze valeo z anglika Co o tym sadzicie i kto się podejmie TUNINGU ???? Co chcesz z tym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilbs Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 zamontować do mojej z 1995 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Jak są z angola to zakrzywienie strumienia światła będzie odwrotnie niż jest w Polsce dopuszczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilbs Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Jak są z angola to zakrzywienie strumienia światła będzie odwrotnie niż jest w Polsce dopuszczone A jakoś to pokombinować żeby było wszystko ok Ja niestety nie mam zielonego pojęcia na ten temat wiec czekam na wasze opinie i pomysły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Nie da rady odpuść se lampy z angola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilbs Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 zasugerowane się tym iż ktoś mi mówił żebym kupił z angola bo będzie to sam tylko coś tam trzeba było zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 ale przecież w lampach valeo jest możliwość regulacji/przestawienia z anglika na europejskie i odwrotnie, taki metalowy twardy drut w środku lampy, musisz go przestawić, przynajmniej ja w depo tak mam, no i na spotach ostatnio był kolega anglikiem, miał właśnie też tą możliwość, czyli chyba w wszystkich lampach valeo to będzie, ale najpierw sobie to sprawdz! albo zadaj pytanie na forum, napewno ktoś pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Na pewno jest tak jak mówi Pucek... Valeo za 450 zł opłacają się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Chyba wczoraj coś o tym mówił keżor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 no bo przecież nie robili innych lamp na anglie a innych na europe więc śmiało kupuj, a tak w ogóle ZAPRASZAMY NA SPOT GLIWICKI - GRILL, Piątek, 18:00 Arena Gliwice :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 2 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 wszystko zależy od soczewki , ale ogyrinalne lampy z valeo mają taką regulacje i jak masz taką okazje to bierz, podejdą na pewno. a jeszce sie spytaj czy Ci koleś nie dorzuci wtyczek , silniczków i żeby miały wszystkie klapki jak coś to przywieź na spot to ocenie Miszka, co sie szlajałeś dziś po pl.wolności ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 wszystko zależy od soczewki , ale ogyrinalne lampy z valeo mają taką regulacje i jak masz taką okazje to bierz, podejdą na pewno. a jeszce sie spytaj czy Ci koleś nie dorzuci wtyczek , silniczków i żeby miały wszystkie klapki jak coś to przywieź na spot to ocenie Miszka, co sie szlajałeś dziś po pl.wolności ? lampy zespolone Keżor zrobilem to z premedytacją, Ula chciala frytki w Maku i jadac przez Wolnosci wyczailem Keżorowóz....to sobie pomyślałem czemu nie...i stanąłęm blisko A jak niech miasto wie,że to nie przelewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Siema ślunzaki Keżor widziałeś ??? http://cgi.ebay.pl/SATZ-SCHEINWERFER-AUDI-A4-FACELIFT-DE-KLARGLAS-SCHWARZ_W0QQitemZ310164985897QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%2525C3%2525B6r?hash=item4837461829&_trksid=p3911.c0.m14 :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Siema ślunzaki Keżor widziałeś ??? http://cgi.ebay.pl/SATZ-SCHEINWERFER-AUDI-A4-FACELIFT-DE-KLARGLAS-SCHWARZ_W0QQitemZ310164985897QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%2525C3%2525B6r?hash=item4837461829&_trksid=p3911.c0.m14 :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: corne w srodku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Siema ślunzaki Keżor widziałeś ??? http://cgi.ebay.pl/SATZ-SCHEINWERFER-AUDI-A4-FACELIFT-DE-KLARGLAS-SCHWARZ_W0QQitemZ310164985897QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%2525C3%2525B6r?hash=item4837461829&_trksid=p3911.c0.m14 :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: corne w srodku oj corne corne , wiem że Keżor daaaawno temu próbował coś tam rezać na czarno w piekarniku wiec mu podrzucam, żeby mu gul skoczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 takie lampki napewno zagoszcza u mnie w autku :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 takie lampki napewno zagoszcza u mnie w autku :gwizdanie: ja juz mam kupione , teraz czekam na paczke , powinna dojśc za pare dni ja przyjdzie to wam opisze co w trawie piszczy , wykonanie/materiały pewnie chcecie wiedziec , co ??? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 pewnie chcecie wiedziec , co ??? no oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi