akjam Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 10 minut do weekendu Weekend to ja mam od wczoraj.... W poniedziałek też nie ide... a w przyszły piątek tysz nie... Zresztą ja mam lajt job Ja też nie narzekam...
Grisza79 Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Stanley jestem stróżem ..... siedze w domu i go pilnuje.... :polew: rano wstaje i już mam po szychcie...
akjam Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Stanley jestem stróżem ..... siedze w domu i go pilnuje.... :polew: rano wstaje i już mam po szychcie... I piwko możesz robić wtedy kiedy chcesz...
diman Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Tu ino i o 2 rzeczach się pisze.... 1. najważnieszy temat PICIE..... :gwizdanie: 2. Co by tu wyrezać.... :gwizdanie: Przydałoby się może o jakiś d*pach pogadać.... PS. Musze sobie wreszcie znaleśc jakąs piękną, inteligentną, bogatą o wymiarach 90-60-90 co Ty najepiej bogatą i starą, taką żeby nawet pies na nią nie nasikał wiem wiem... najlepiej jakby miała 90-42-90 90 lat - 42 gorączki - 90 milionów na koncie Diman no myśle że kędzior wychaczy mi jakąś niunie w BT... czy może z Krolem gadać bo też słyszałem że z niego niezły kasanova :gwizdanie: weż obu bedziesz miał pewnośc ze cos z tego bedzie :naughty:
Bulczas Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Ale masakrycznie nakurwia z nieba białym gównem
diman Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Ale masakrycznie nakurwia z nieba białym gównem hmmm gdzie wy mieszkacie u mnie nic nie ma :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Ale masakrycznie nakurwia z nieba białym gównem hmmm gdzie wy mieszkacie u mnie nic nie ma :gwizdanie: Dojdzie i do was
Adrenalina Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Tu ino i o 2 rzeczach się pisze.... 1. najważnieszy temat PICIE..... :gwizdanie: 2. Co by tu wyrezać.... :gwizdanie: Przydałoby się może o jakiś d*pach pogadać.... PS. Musze sobie wreszcie znaleśc jakąs piękną, inteligentną, bogatą o wymiarach 90-60-90 co Ty najepiej bogatą i starą, taką żeby nawet pies na nią nie nasikał wiem wiem... najlepiej jakby miała 90-42-90 90 lat - 42 gorączki - 90 milionów na koncie Diman no myśle że kędzior wychaczy mi jakąś niunie w BT... czy może z Krolem gadać bo też słyszałem że z niego niezły kasanova :gwizdanie: umiesz liczyć licz na siebie
diman Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Ale masakrycznie nakurwia z nieba białym gównem hmmm gdzie wy mieszkacie u mnie nic nie ma :gwizdanie: Dojdzie i do was hmmm napewno nie- u mnie jest zapora i nic z nad Sosnowca nad moje miasto nie nadciągnie a i jutro rano tam u was bede po przesylke :kox:[br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 16:32_________________________________________________ Tu ino i o 2 rzeczach się pisze.... 1. najważnieszy temat PICIE..... :gwizdanie: 2. Co by tu wyrezać.... :gwizdanie: Przydałoby się może o jakiś d*pach pogadać.... PS. Musze sobie wreszcie znaleśc jakąs piękną, inteligentną, bogatą o wymiarach 90-60-90 co Ty najepiej bogatą i starą, taką żeby nawet pies na nią nie nasikał wiem wiem... najlepiej jakby miała 90-42-90 90 lat - 42 gorączki - 90 milionów na koncie Diman no myśle że kędzior wychaczy mi jakąś niunie w BT... czy może z Krolem gadać bo też słyszałem że z niego niezły kasanova :gwizdanie: umiesz liczyć licz na siebie teraz mu złamałaś serce a juz sie zastanawiał jak to będzie tym pierwszym razem
Adrenalina Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 hmmm napewno nie- u mnie jest zapora i nic z nad Sosnowca nad moje miasto nie nadciągnie ale to nie jest śmieszne :gwizdanie: lecą płatki wielkości orzechów włoskich
diman Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 hmmm napewno nie- u mnie jest zapora i nic z nad Sosnowca nad moje miasto nie nadciągnie ale to nie jest śmieszne :gwizdanie: lecą płatki wielkości orzechów włoskich u mnie ino sipi deszczyk :gwizdanie:
akjam Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 hmmm napewno nie- u mnie jest zapora i nic z nad Sosnowca nad moje miasto nie nadciągnie ale to nie jest śmieszne :gwizdanie: lecą płatki wielkości orzechów włoskich No dokładnie! Biało w ciul!
Adrenalina Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 teraz mu złamałaś serce a juz sie zastanawiał jak to będzie tym pierwszym razem to lepiej niech da spokój z Kędziorem bo jak mu panny zacznie obwąchiwać to i tak nic z tego nie będzie :polew:
diman Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 hmmm napewno nie- u mnie jest zapora i nic z nad Sosnowca nad moje miasto nie nadciągnie ale to nie jest śmieszne :gwizdanie: lecą płatki wielkości orzechów włoskich No dokładnie! Biało w ciul! a chcieliście już koła na letnie zakładać :gwizdanie: [br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 16:36_________________________________________________ teraz mu złamałaś serce a juz sie zastanawiał jak to będzie tym pierwszym razem to lepiej niech da spokój z Kędziorem bo jak mu panny zacznie obwąchiwać to i tak nic z tego nie będzie :polew: no w sumie racja :polew:
Grisza79 Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Stanley jestem stróżem ..... siedze w domu i go pilnuje.... :polew: rano wstaje i już mam po szychcie... I piwko możesz robić wtedy kiedy chcesz... a tak serio to nie jestem stróżem... żeby nie było
akjam Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 hmmm napewno nie- u mnie jest zapora i nic z nad Sosnowca nad moje miasto nie nadciągnie ale to nie jest śmieszne :gwizdanie: lecą płatki wielkości orzechów włoskich No dokładnie! Biało w ciul! a chcieliście już koła na letnie zakładać :gwizdanie: Może i tak w przyszłym tygodniu się zmieni... teraz mu złamałaś serce a juz sie zastanawiał jak to będzie tym pierwszym razem to lepiej niech da spokój z Kędziorem bo jak mu panny zacznie obwąchiwać to i tak nic z tego nie będzie :polew: no w sumie racja :polew: :polew: [br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 16:38_________________________________________________ Stanley jestem stróżem ..... siedze w domu i go pilnuje.... :polew: rano wstaje i już mam po szychcie... I piwko możesz robić wtedy kiedy chcesz... a tak serio to nie jestem stróżem... żeby nie było Już za późno! Poszło! :polew:
diman Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 jak tam Kasia, kiedy się rozpęknie? tego nawet sami górale nie wiedzą a nie mówię już o tych konowałach co karzą na siebie gadać lekarz ale wydaje im się że gdzieś około 10 kwietnia :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi