Grisza79 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Stanley A tu masz film instruktażowy co i jak :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Stanley A tu masz film instruktażowy co i jak :gwizdanie: petarda :polew: :polew: :polew:
OKO Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Stanley A tu masz film instruktażowy co i jak :gwizdanie: petarda :polew: :polew: :polew: właśnie sprawdziłem na koleżance z pracy i mogę wskazać małe niezgodności palcem 8 mm w lewą stronę i jest git :gwizdanie: :polew: :polew:
stanley Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Stanley A tu masz film instruktażowy co i jak :gwizdanie: petarda :polew: :polew: :polew: właśnie sprawdziłem na koleżance z pracy i mogę wskazać małe niezgodności palcem 8 mm w lewą stronę i jest git :gwizdanie: :polew: :polew: to ta twoja koleżanka jest jakaś asymetryczna ?
diman Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Stanley A tu masz film instruktażowy co i jak :gwizdanie: petarda :polew: :polew: :polew: właśnie sprawdziłem na koleżance z pracy i mogę wskazać małe niezgodności palcem 8 mm w lewą stronę i jest git :gwizdanie: :polew: :polew: to ta twoja koleżanka jest jakaś asymetryczna ? Stasiu pozrów koleżankę z pokoju bez otwieranych szyb
Grisza79 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Stanley A tu masz film instruktażowy co i jak :gwizdanie: petarda :polew: :polew: :polew: właśnie sprawdziłem na koleżance z pracy i mogę wskazać małe niezgodności palcem 8 mm w lewą stronę i jest git :gwizdanie: :polew: :polew: A to napewno była dziewczyna.. :gwizdanie: i czy napewno do odpowiedniej dziurki wkładałeś :polew:
stanley Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Stanley A tu masz film instruktażowy co i jak :gwizdanie: petarda :polew: :polew: :polew: właśnie sprawdziłem na koleżance z pracy i mogę wskazać małe niezgodności palcem 8 mm w lewą stronę i jest git :gwizdanie: :polew: :polew: to ta twoja koleżanka jest jakaś asymetryczna ? Stasiu pozrów koleżankę z pokoju bez otwieranych szyb pojechała jakieś swoje sprawy pozałatwiać, także w biurze cisza :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 12:33_________________________________________________ Stanley A tu masz film instruktażowy co i jak :gwizdanie: petarda :polew: :polew: :polew: właśnie sprawdziłem na koleżance z pracy i mogę wskazać małe niezgodności palcem 8 mm w lewą stronę i jest git :gwizdanie: :polew: :polew: A to napewno była dziewczyna.. :gwizdanie: i czy napewno do odpowiedniej dziurki wkładałeś :polew: buehehe
tolek85 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 witam panowie, ja w pociagu siedze i jade do warszaFki
stanley Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 witam panowie, ja w pociagu siedze i jade do warszaFki Wy co chwile do wawy jeździcie Jakieś fajne dupcenie tam jest czy co ? :gwizdanie:
akjam Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Qarwa! Jakie rozmowy! :naughty: witam panowie, ja w pociagu siedze i jade do warszaFki Wy co chwile do wawy jeździcie Jakieś fajne dupcenie tam jest czy co ? :gwizdanie: :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 witam panowie, ja w pociagu siedze i jade do warszaFki Wy co chwile do wawy jeździcie Jakieś fajne dupcenie tam jest czy co ? :gwizdanie: Ja już wiem po co tam jeżdżą tak często http://fantomwarsaw.com/ Biedny Tolek. Akjam mu naopowadał jaka droga dziurawa do Wawy i biedny pociągiem pojechał... a wcześniej pisał że autem chce jechać Qarwa! Jakie rozmowy! :naughty: Uświadamy co niektórych co i jak bo widać że nie zabardzo w temacie siedzą
stanley Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 witam panowie, ja w pociagu siedze i jade do warszaFki Wy co chwile do wawy jeździcie Jakieś fajne dupcenie tam jest czy co ? :gwizdanie: Ja już wiem po co tam jeżdżą tak często http://fantomwarsaw.com/ Biedny Tolek. Akjam mu naopowadał jaka droga dziurawa do Wawy i biedny pociągiem pojechał... a wcześniej pisał że autem chce jechać Qarwa! Jakie rozmowy! :naughty: Uświadamy co niektórych co i jak bo widać że nie zabardzo w temacie siedzą [br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 14:39_________________________________________________ Dooobry Synki dzisiaj ostatni zjazd i BT co ?
akjam Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Grisza widzę, że Tyś też zarobiony... Apropo's klubu... :sick3:
Grisza79 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Grisza widzę, że Tyś też zarobiony... Apropo's klubu... :sick3: Cały tydzień mam wolny.... pozałatwiam sobie przynajmniej zaległe sprawy...
Pucek Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Tak Artur, dzisiaj ostatnia nocka i potem tylko do BT
Rekomendowane odpowiedzi