Adrenalina Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 szkoda ze ten zlot nie trwal 5dni bo sie rozkrecalem :polew: Pucuś żyjesz? Tak żeś się rozkręcił że prawie wszyscy wokół Ciebie wpadli do oggniska! :polew: :polew: :polew:
krolu Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Gregor wlasnie jem stjejka Teraz to: "jest lipa nie ma stejków, wszyscy się opierdalają" :polew: Ale w BT to było A tu już Pan szaliczek w czasie snu: ta reka mach tak jak by na "obcego" :polew: :polew: :polew: :polew:
gracia Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Gregor wlasnie jem stjejka Teraz to: "jest lipa nie ma stejków, wszyscy się opierdalają" :polew: Ale w BT to było A tu już Pan szaliczek w czasie snu: ta reka mach tak jak by na "obcego" :polew: :polew: Jakoś tez o tym pomyślałam :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 szkoda ze ten zlot nie trwal 5dni bo sie rozkrecalem :polew: Pucuś żyjesz? Tak żeś się rozkręcił że prawie wszyscy wokół Ciebie wpadli do oggniska! :polew: :polew: :polew: niepamietam
akjam Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Muli mnie strasznie więc idę spać dalej. Jutro na 7 do roboty Nie zazdroszczę. Trzym się ramy! szkoda ze ten zlot nie trwal 5dni bo sie rozkrecalem :polew: Pucuś żyjesz? Tak żeś się rozkręcił że prawie wszyscy wokół Ciebie wpadli do oggniska! :polew: :polew: :polew: :gwizdanie: szkoda ze ten zlot nie trwal 5dni bo sie rozkrecalem :polew: Pucuś żyjesz? Tak żeś się rozkręcił że prawie wszyscy wokół Ciebie wpadli do oggniska! :polew: :polew: :polew: niepamietam Serio? :polew:
gracia Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Z tego co pamiętam Gregory też miał parcie na ognisko
Adrenalina Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 szkoda ze ten zlot nie trwal 5dni bo sie rozkrecalem :polew: Pucuś żyjesz? Tak żeś się rozkręcił że prawie wszyscy wokół Ciebie wpadli do oggniska! :polew: :polew: :polew: niepamietam mamy to na 'taśmach prawdy'
Bulik Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Z tego co pamiętam Gregory też miał parcie na ognisko :polew: :polew: ostro :polew:
Kędzior Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Z tego co pamiętam Gregory też miał parcie na ognisko Gregor zostal u nas ofiacjalnie masterem kibla :polew: :polew:
akjam Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 szkoda ze ten zlot nie trwal 5dni bo sie rozkrecalem :polew: Pucuś żyjesz? Tak żeś się rozkręcił że prawie wszyscy wokół Ciebie wpadli do oggniska! :polew: :polew: :polew: niepamietam mamy to na 'taśmach prawdy' :gwizdanie: Z tego co pamiętam Gregory też miał parcie na ognisko Ja tam trzymałem się z dlaeko od ogniska bo ciepło bardzo było i kielbaski szybko się "paliły"... :polew:
Kędzior Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 szkoda ze ten zlot nie trwal 5dni bo sie rozkrecalem :polew: Pucuś żyjesz? Tak żeś się rozkręcił że prawie wszyscy wokół Ciebie wpadli do oggniska! :polew: :polew: :polew: niepamietam mamy to na 'taśmach prawdy' i tego sie boje [br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 21:14_________________________________________________czas spac
akjam Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 a rajmund gdzie? No właśnie? czas spac No nie! Q.wa! Wczoraj przespał cały dzień i znowu idzie spać!
gracia Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=178458.msg2298394#new :polew: :polew: :polew: No to jak głosujemy
Adrenalina Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Kedzior jest już ankieta na wątku Bukowiny :polew: :polew:
mech15 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 kędzior co to za ankieta w pogaduszkach?
krolu Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 kędzior co to za ankieta w pogaduszkach? kedzior chyba nie pamięta :naughty: :naughty:
mech15 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 nie wiem czy ta ankieta na poważnie, ale zagłosowałem na TAK :decayed: :polew: :polew:
akjam Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Kedzior jest już ankieta na wątku Bukowiny :polew: :polew: Upsss... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi