diman Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Kedzior jest już ankieta na wątku Bukowiny :polew: :polew: Upsss... :gwizdanie: no tak chowaj sie ty to podrzuciles pod rozwage :evil:
Adrenalina Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 nie wiem czy ta ankieta na poważnie, ale zagłosowałem na TAK :decayed: :polew: :polew: mi też jakoś objechała myszka :gwizdanie: :polew: :polew:
krolu Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 ja też zagłosowałem na TAK, jak kędzior dostanie bana to katowickie, w życiu gliwickich nie przegonią... :naughty:
akjam Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Kedzior jest już ankieta na wątku Bukowiny :polew: :polew: Upsss... :gwizdanie: no tak chowaj sie ty to podrzuciles pod rozwage :evil: Poratuję go i zagłosuję na NIE... :polew:
Adrenalina Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Kędzior i jego parkietowe podboje :polew:
diman Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 ale ten jezyk wystawiony do laski bezcenne :polew:
akjam Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Kędzior tak dla przypomnienia Adrenalina! Pytałaś o Rajmunda... Miszcz drugiego planu... :gwizdanie:
mech15 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Kędzior tak dla przypomnienia początkowe stadium ginekomastii :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Kędzior tak dla przypomnienia Adrenalina! Pytałaś o Rajmunda... Miszcz drugiego planu... :gwizdanie: należy mu się szacun... ma tak wyćwiczoną równowagę jak mało który młody
akjam Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Kędzior tak dla przypomnienia Adrenalina! Pytałaś o Rajmunda... Miszcz drugiego planu... :gwizdanie: należy mu się szacun... ma tak wyćwiczoną równowagę jak mało który młody To fakt. Przykład do naśladowania.
akjam Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 siemaka ale jednak mi sie spać chciało... Nie odpocząłeś w BT?
OKO Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 siemaka ale jednak mi sie spać chciało... Nie odpocząłeś w BT? nie jechałem tam odpoczywac :gwizdanie: Chciałbym jeszcze raz podziękować wszystkim, przez których sen był niemożliwy :polew: :polew:
krolu Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 siemaka ale jednak mi sie spać chciało... Nie odpocząłeś w BT? nie jechałem tam odpoczywac :gwizdanie: Chciałbym jeszcze raz podziękować wszystkim, przez których sen był niemożliwy :polew: :polew: eeeeeeeeeeeee to my :naughty: :naughty: :naughty:
Grisza79 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 siemaka ale jednak mi sie spać chciało... Nie odpocząłeś w BT? nie jechałem tam odpoczywac :gwizdanie: Chciałbym jeszcze raz podziękować wszystkim, przez których sen był niemożliwy :polew: :polew: Spać też tam nie jechałeś ... :gwizdanie:
OKO Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 siemaka ale jednak mi sie spać chciało... Nie odpocząłeś w BT? nie jechałem tam odpoczywac :gwizdanie: Chciałbym jeszcze raz podziękować wszystkim, przez których sen był niemożliwy :polew: :polew: Spać też tam nie jechałeś ... :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 23:04_________________________________________________ok idę do wyra rano zdecyduję czy iść do pracy czy nie [br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 23:04_________________________________________________... nuta do snu OSTR - Szpiedzy tacy jak my
Kędzior Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Kedzior jest już ankieta na wątku Bukowiny :polew: :polew: Upsss... :gwizdanie: no tak chowaj sie ty to podrzuciles pod rozwage :evil: wlasnie Akjam porozmawiamy sobei we wtorek Grisza zdjecia zachowaj dla siebie i innym nie pokazuj :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi