stanley Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 i w tym sęk, że gdyby to było to bym nie pytał, no panowie na tyle to jeszcze kumam baze to może wrzuć kajś na serwer , na jakąs poczte czy coś i potem sobie ściągniesz nazot ta on ma taki net ze szybciej by mu było to na kartkę przepisać to niech już wyśle to se w wakcje formata czaśnie zagadam z kanarem o ten na USB Kanar pożyczysz mi ten dysk na USB :> ??? :polew: :polew :polew: i w tym sęk, że gdyby to było to bym nie pytał, no panowie na tyle to jeszcze kumam baze to może wrzuć kajś na serwer , na jakąs poczte czy coś i potem sobie ściągniesz nazot ta on ma taki net ze szybciej by mu było to na kartkę przepisać to niech już wyśle to se w wakcje formata czaśnie zagadam z kanarem o ten na USB Kanar pożyczysz mi ten dysk na USB :> ??? :polew: :polew: : :polew:
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 zagadam z kanarem o ten na USB Kanar pożyczysz mi ten dysk na USB :> ??? Nie ma to jak kulawy bajer :polew: zapytałem po prostu
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 ciekawe czy wszyscy naprawde tak wyglądają " " bo pewnie wszyscy tak siedzą " "
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 ja wygladam tak :decayed: wszystkie Hipolity tak wyglądają
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 ja wygladam tak :decayed: wszystkie Hipolity tak wyglądają
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 a tak obrażone a tak zawstydzone :polew:
Kędzior Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 aleee sobieee śnieżeeekkk prruuszzzyyyyyyy
Kędzior Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 a tak obrażone a tak zawstydzone :polew: buhahahahaha no niemogę buhahahaha
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 kim sa ku***a hipolity :rant: :ranting1: :decayed: dobrymi znajomymi dziubdziubów aleee sobieee śnieżeeekkk prruuszzzyyyyyyy no , ja zaraz ide pojeździć
Kędzior Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 znaczenie imienia - Hipolit - zboczeniec, lubi się obnażać przed dziećmi. :polew: [br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 14:30_________________________________________________Ty się weź i coś zrób Keżor a nie tylko jeździsz i jeździsz hehe
WOLF A4 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 filemona w to nie mieszaj bo cie sprzątnie
Kędzior Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Czester, nom jak zwykle na wysokim poziomie :polew:
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Czester, nom jak zwykle na wysokim poziomie :polew: gentelmani w kazdym calu
Kanar Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Co paliliście i dlaczego mnie przy tym nie było??
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Co paliliście i dlaczego mnie przy tym nie było?? żebyś pożyczył mi ten duży dysk co go można pod lapka podpiąć
Kanar Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 gadaj z jeszcze mi go nie oddał :gwizdanie: BTW Stanley dałeś Rafałowi ten klucz?? bo przez tą ławke mi to z głowy wyleciało zupełnie
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 gadaj z jeszcze mi go nie oddał :gwizdanie: BTW Stanley dałeś Rafałowi ten klucz?? bo przez tą ławke mi to z głowy wyleciało zupełnie no jasne, że dałem Ja u siebie świec nie wymieniłem, sprzedałem je kumplowi :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi