Kanar Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 a znasz kogoś kto kupi moje stare bo pewnie też są całkiem dobre :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 gadaj z jeszcze mi go nie oddał :gwizdanie: BTW Stanley dałeś Rafałowi ten klucz?? bo przez tą ławke mi to z głowy wyleciało zupełnie
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Miszka ja tam lakiernik? Myślę, że wyrobisz się do 50 zł, albo zapłace za twój długopis
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Miszka ja tam lakiernik? Myślę, że wyrobisz się do 50 zł, albo zapłace za twój długopis narazie lipa byłem dzis u mojego ale głupio gadał więc olałem temat na dziś może jutro znajdęczas podjechać a te 50zeta to na samo paliwo zejdzie [br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 19:18_________________________________________________ps z długopis jużzapłaciłem
krolu Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 gadaj z jeszcze mi go nie oddał :gwizdanie: BTW Stanley dałeś Rafałowi ten klucz?? bo przez tą ławke mi to z głowy wyleciało zupełnie No jest prawie gotowy do obioru :gwizdanie: dopiero wczoraj zaciąłem win 7 jutro mega format...
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 co tu tako cisza? pije ktoś ze mną ?
piterra Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 co tu tako cisza? pije ktoś ze mną ? teraz??
Kędzior Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 co tu tako cisza? pije ktoś ze mną ? stawiasz? ehehe
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 co tu tako cisza? pije ktoś ze mną ? teraz?? nie kierwa jutro :gwizdanie: no teraz , bier piwo i pij [br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 20:04_________________________________________________ co tu tako cisza? pije ktoś ze mną ? stawiasz? ehehe Ty stawiasz nie no pije okocima
Kędzior Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 a to nie będę gorszy weznę se dżubraaa :>
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 jo se jebna "gorzko żołądkowo" przekonałeś mnuie , dawej adres
Kędzior Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 ja jutro na badania więc się uchlać niemogę hehehe
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 ja jutro na badania więc się uchlać niemogę hehehe no to mam już kierowce , który zawiezie mnie do Pitka
diman Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 ja tez moge wiem gdzie mieszka :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 ja jutro na badania więc się uchlać niemogę hehehe no to mam już kierowce , który zawiezie mnie do Pitka no to się sam wkopałem hehehe to co gruba impra z Pitkiem? hehee
piterra Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 jo se jebna "gorzko żołądkowo" przekonałeś mnuie , dawej adres hahaale to trza jeszcze ze 2 flachy dokupić [br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 20:14_________________________________________________grubo to będzie jak moja żona przyjdzie z pracy po 22 a tu libacja
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 jo se jebna "gorzko żołądkowo" przekonałeś mnuie , dawej adres hahaale to trza jeszcze ze 2 flachy dokupić o to sie nie bój , tylko sprzątaj chałpe i pozapraszaj jakieś panny [br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 20:15_________________________________________________Kędzior , kaj żeś jest , bo ja już w kurtce przy drzwiach stoje
piterra Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 jo se jebna "gorzko żołądkowo" przekonałeś mnuie , dawej adres hahaale to trza jeszcze ze 2 flachy dokupić o to sie nie bój , tylko sprzątaj chałpe i pozapraszaj jakieś panny i po 22 wszyscy obecni mają :baseball: :baseball: od mojej Żony [br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 20:18_________________________________________________i co potem będę gadał że baba mnie bije
diman Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 ja mam troche gorzoly wiec zabiore a zonka sie nie martw ja sie nia zajme i bedzie spokoj :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi