akjam Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 zapytaj czy montuje w mieszkaniach i czy by się podjął ja ze staskiem ci zamontuje niema problemu powiedz tylko kiedy :decayed: nie takie rzeczy zesmy juz montowali :decayed: nie dzięki Czemu Miszka? :decayed: :decayed: No i wreszcie wróciłem... :gwizdanie: Przesadziłem z tym grillem dziś! jedyna osoba ktora dzis przesadzila to byl Miron :polew: :polew: :naughty: :naughty:
Kędzior Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Czemu Miszka? :decayed: :decayed: zrobiliibysmy to po kosztach
Miszka82 Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 zapytaj czy montuje w mieszkaniach i czy by się podjął ja ze staskiem ci zamontuje niema problemu powiedz tylko kiedy :decayed: nie takie rzeczy zesmy juz montowali :decayed: nie dzięki Czemu Miszka? :decayed: :decayed: No i wreszcie wróciłem... :gwizdanie: Przesadziłem z tym grillem dziś! jedyna osoba ktora dzis przesadzila to byl Miron :polew: :polew: :naughty: :naughty: nie zależy mi na wysokiej klasy usłudze :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 dobre spadam jutro zaś to samo :wallbash:
Kędzior Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 dobre spadam jutro zaś to samo :wallbash: idz idz zrob cos wkoncu
akjam Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 zapytaj czy montuje w mieszkaniach i czy by się podjął ja ze staskiem ci zamontuje niema problemu powiedz tylko kiedy :decayed: nie takie rzeczy zesmy juz montowali :decayed: nie dzięki Czemu Miszka? :decayed: :decayed: No i wreszcie wróciłem... :gwizdanie: Przesadziłem z tym grillem dziś! jedyna osoba ktora dzis przesadzila to byl Miron :polew: :polew: :naughty: :naughty: nie zależy mi na wysokiej klasy usłudze :polew: :polew: A no teraz to rozumiemmmm...... :naughty: dobre spadam jutro zaś to samo :wallbash: Synek! Zajebbiesz się!
akjam Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 9500 post :kox: No i miałem już nie pić, ale jak tu nie pić jak koledzy będą stawiać... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 9500 post :kox: No i miałem już nie pić' date=' ale jak tu nie pić jak koledzy będą stawiać... :gwizdanie:[/quote'] w zatorze
akjam Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 9500 post :kox: No i miałem już nie pić, ale jak tu nie pić jak koledzy będą stawiać... :gwizdanie: w zatorze Jak pojadę to nie omieszkam...
Kędzior Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 9500 post :kox: No i miałem już nie pić, ale jak tu nie pić jak koledzy będą stawiać... :gwizdanie: w zatorze Jak pojadę to nie omieszkam... to jedz cisne w kimonko
Rekomendowane odpowiedzi