stanley Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 nieźle Katosy dziś stały z rana przez jedną ciężarówkę, postałem trochę w tych korkach bo jechałem do biura i na wymianę opon na letnie konia dupił taki zajob od razu po robocie podjechał do monopolowego po 0,5 jutro mam zebranie więc lajt, zrobię połówkę i się odstresuje cisza tu :gwizdanie: życie jest trudne ale piękne... po 3 piwach
Miszka82 Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 nieźle Katosy dziś stały z rana przez jedną ciężarówkę, postałem trochę w tych korkach bo jechałem do biura i na wymianę opon na letnie konia dupił taki zajob od razu po robocie podjechał do monopolowego po 0,5 jutro mam zebranie więc lajt, zrobię połówkę i się odstresuje cisza tu :gwizdanie: życie jest trudne ale piękne... po 3 piwach ja 3 dryn i kima
akjam Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 nieźle Katosy dziś stały z rana przez jedną ciężarówkę, postałem trochę w tych korkach bo jechałem do biura i na wymianę opon na letnie konia dupił taki zajob od razu po robocie podjechał do monopolowego po 0,5 jutro mam zebranie więc lajt, zrobię połówkę i się odstresuje cisza tu :gwizdanie: życie jest trudne ale piękne... po 3 piwach ja 3 dryn i kima A ja po piłeczce i bronxie... Kąpiel i coś się jeszcze chlapnie.
stanley Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 nieźle Katosy dziś stały z rana przez jedną ciężarówkę, postałem trochę w tych korkach bo jechałem do biura i na wymianę opon na letnie konia dupił taki zajob od razu po robocie podjechał do monopolowego po 0,5 jutro mam zebranie więc lajt, zrobię połówkę i się odstresuje cisza tu :gwizdanie: życie jest trudne ale piękne... po 3 piwach ja 3 dryn i kima jeszcze coś na śpiocha
Miszka82 Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 nieźle Katosy dziś stały z rana przez jedną ciężarówkę, postałem trochę w tych korkach bo jechałem do biura i na wymianę opon na letnie konia dupił taki zajob od razu po robocie podjechał do monopolowego po 0,5 jutro mam zebranie więc lajt, zrobię połówkę i się odstresuje cisza tu :gwizdanie: życie jest trudne ale piękne... po 3 piwach ja 3 dryn i kima jeszcze coś na śpiocha ja dziś odpuszczam [br]Dopisany: 11 Maj 2011, 22:04_________________________________________________ile można ruchać
stanley Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 nieźle Katosy dziś stały z rana przez jedną ciężarówkę, postałem trochę w tych korkach bo jechałem do biura i na wymianę opon na letnie konia dupił taki zajob od razu po robocie podjechał do monopolowego po 0,5 jutro mam zebranie więc lajt, zrobię połówkę i się odstresuje cisza tu :gwizdanie: życie jest trudne ale piękne... po 3 piwach ja 3 dryn i kima jeszcze coś na śpiocha ja dziś odpuszczam [br]Dopisany: 11 Maj 2011, 22:04_________________________________________________ile można ruchać cały czas
akjam Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 nieźle Katosy dziś stały z rana przez jedną ciężarówkę, postałem trochę w tych korkach bo jechałem do biura i na wymianę opon na letnie konia dupił taki zajob od razu po robocie podjechał do monopolowego po 0,5 jutro mam zebranie więc lajt, zrobię połówkę i się odstresuje cisza tu :gwizdanie: życie jest trudne ale piękne... po 3 piwach ja 3 dryn i kima jeszcze coś na śpiocha ja dziś odpuszczam [br]Dopisany: 11 Maj 2011, 22:04_________________________________________________ile można ruchać cały czas z wieczorka się przywitam
stanley Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 z wieczorka się przywitam jak młody i mamusia ?
diman Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 z wieczorka się przywitam jak młody i mamusia ? młody standarcik je, sra i śpi a mamusia pomalutku dochodzi do siebie
akjam Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 z wieczorka się przywitam jak młody i mamusia ? młody standarcik je, sra i śpi a mamusia pomalutku dochodzi do siebie Czyli do przodu.
diman Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 z wieczorka się przywitam jak młody i mamusia ? młody standarcik je, sra i śpi a mamusia pomalutku dochodzi do siebie Czyli do przodu. nooo
akjam Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 z wieczorka się przywitam jak młody i mamusia ? młody standarcik je, sra i śpi a mamusia pomalutku dochodzi do siebie Czyli do przodu. nooo No i git! Nie obejrzysz się a tu nagle młody będzie miał kilka latek. :gwizdanie:
stanley Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 z wieczorka się przywitam jak młody i mamusia ? młody standarcik je, sra i śpi a mamusia pomalutku dochodzi do siebie Czyli do przodu. nooo na mleku matki chowany ?
Miszka82 Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 z wieczorka się przywitam jak młody i mamusia ? młody standarcik je, sra i śpi a mamusia pomalutku dochodzi do siebie Czyli do przodu. nooo No i git! Nie obejrzysz się a tu nagle młody będzie miał kilka latek. :gwizdanie: i a4 będzie pomykał
diman Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 z wieczorka się przywitam jak młody i mamusia ? młody standarcik je, sra i śpi a mamusia pomalutku dochodzi do siebie Czyli do przodu. nooo No i git! Nie obejrzysz się a tu nagle młody będzie miał kilka latek. :gwizdanie: no szkoda że to nie już teraz wziąłbym go już na budowę to ja bym sobie już dychnął [br]Dopisany: 11 Maj 2011, 22:15_________________________________________________ z wieczorka się przywitam jak młody i mamusia ? młody standarcik je, sra i śpi a mamusia pomalutku dochodzi do siebie Czyli do przodu. nooo na mleku matki chowany ? tak jak najbardziej podobno jest najlepsze
miron78 Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 ja cierpiedole http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=203157.0;topicseen no to Mirek ma pole do popisu... ważne że są możliwości - po co zmieniać auto jak można wpakować w obecne z 10 tyś zł i robi sie z sedana w dieslu konkretny zapierdzielacz
Seski Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 plomba bidulek... [br]Dopisany: 11 Maj 2011, 22:24_________________________________________________ ja cierpiedole http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=203157.0;topicseen no to Mirek ma pole do popisu... ważne że są możliwości - po co zmieniać auto jak można wpakować w obecne z 10 tyś zł i robi sie z sedana w dieslu konkretny zapierdzielacz no to jak wpakujesz to 10tyś zł czy tam euro to ja pierwszy rezerwuję jazdę testową...
Rekomendowane odpowiedzi