akjam Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 To pewnie jakaś usterka układu kierowniczego. Mógł poczekać aż będzie wyjeżdżać z serwisu wtedy by się na drzewie nie rozmazał
stanley Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 To pewnie jakaś usterka układu kierowniczego. Mógł poczekać aż będzie wyjeżdżać z serwisu wtedy by się na drzewie nie rozmazał nie spodziewał się napędu na tylną oś
gracia Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 co to Tolek robiłeś ?? Co za zrobiłem? W zasadzie nic, poza tym, że zasuwałem... :gwizdanie: Ale to lekkie rzucanie, to moim zdaniem zdecydowanie za słabe hamulce na tyle, przód ładnie mi chwyta, a tył jakby się robi taki niewładny… Dlatego szybko musi być z tyłu 288 i te stabilizatorki… Zasuwałeś..... eSa padła, ty już w Rudzie byłeś a my na autostradę wjeżdżaliśmy
krolu Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 co to Tolek robiłeś ?? Co za zrobiłem? W zasadzie nic, poza tym, że zasuwałem... :gwizdanie: Ale to lekkie rzucanie, to moim zdaniem zdecydowanie za słabe hamulce na tyle, przód ładnie mi chwyta, a tył jakby się robi taki niewładny… Dlatego szybko musi być z tyłu 288 i te stabilizatorki… Zasuwałeś..... eSa padła, ty już w Rudzie byłeś a my na autostradę wjeżdżaliśmy następny raz jedziesz zółtym busem... eSa nie padła tylko nie butuje na zimnym :gwizdanie:
stanley Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 co to Tolek robiłeś ?? Co za zrobiłem? W zasadzie nic, poza tym, że zasuwałem... :gwizdanie: Ale to lekkie rzucanie, to moim zdaniem zdecydowanie za słabe hamulce na tyle, przód ładnie mi chwyta, a tył jakby się robi taki niewładny… Dlatego szybko musi być z tyłu 288 i te stabilizatorki… Zasuwałeś..... eSa padła, ty już w Rudzie byłeś a my na autostradę wjeżdżaliśmy następny raz jedziesz zółtym busem... eSa nie padła tylko nie butuje na zimnym :gwizdanie: a potem się dziwią, że turbiny padają
krolu Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 co to Tolek robiłeś ?? Co za zrobiłem? W zasadzie nic, poza tym, że zasuwałem... :gwizdanie: Ale to lekkie rzucanie, to moim zdaniem zdecydowanie za słabe hamulce na tyle, przód ładnie mi chwyta, a tył jakby się robi taki niewładny… Dlatego szybko musi być z tyłu 288 i te stabilizatorki… Zasuwałeś..... eSa padła, ty już w Rudzie byłeś a my na autostradę wjeżdżaliśmy następny raz jedziesz zółtym busem... eSa nie padła tylko nie butuje na zimnym :gwizdanie: a potem się dziwią, że turbiny padają całkowicie się z tobą zgadam...
tolek85 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 co to Tolek robiłeś ?? Co za zrobiłem? W zasadzie nic, poza tym, że zasuwałem... :gwizdanie: Ale to lekkie rzucanie, to moim zdaniem zdecydowanie za słabe hamulce na tyle, przód ładnie mi chwyta, a tył jakby się robi taki niewładny… Dlatego szybko musi być z tyłu 288 i te stabilizatorki… Zasuwałeś..... eSa padła, ty już w Rudzie byłeś a my na autostradę wjeżdżaliśmy następny raz jedziesz zółtym busem... eSa nie padła tylko nie butuje na zimnym :gwizdanie: a potem się dziwią, że turbiny padają całkowicie się z tobą zgadam... na skrzyżowaniu na muchowcu na światłach już dochodziło do 70, dlatego na światłach z buta nie poszedłem, a przy wjeździe na autostradę dochodziło do 80, więc sobie pozwoliłem, kontroluję temperaturkę
wrzosu Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 w poludnie kto ma dostep do tokarki??
krolu Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 w poludnie kto ma dostep do tokarki?? ja :naughty:
stanley Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 w poludnie kto ma dostep do tokarki?? ja :naughty: kolega nie wspomniał, że ma do przetoczenia po zawnętrzenej średnicy walec o promieniu 50cm
krolu Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 w poludnie kto ma dostep do tokarki?? ja :naughty: kolega nie wspomniał, że ma do przetoczenia po zawnętrzenej średnicy walec o promieniu 50cm no to może być ciężko :gwizdanie:
stanley Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 w poludnie kto ma dostep do tokarki?? ja :naughty: kolega nie wspomniał, że ma do przetoczenia po zawnętrzenej średnicy walec o promieniu 50cm no to może być ciężko :gwizdanie: dasz dwóm robolom szlifierki, pilniki i jazda.... może być tylko problem z zachowaniem promienia na całej płaszczyźnie
krolu Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 w poludnie kto ma dostep do tokarki?? ja :naughty: kolega nie wspomniał, że ma do przetoczenia po zawnętrzenej średnicy walec o promieniu 50cm no to może być ciężko :gwizdanie: dasz dwóm robolom szlifierki, pilniki i jazda.... może być tylko problem z zachowaniem promienia na całej płaszczyźnie masz złe podejście to nie jest żadne problem - tylko oni mają tak robić, żeby to było dobrze zrobione i tego się trzeba trzymać
OKO Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 w poludnie kto ma dostep do tokarki?? ja :naughty: kolega nie wspomniał, że ma do przetoczenia po zawnętrzenej średnicy walec o promieniu 50cm no to może być ciężko :gwizdanie: dasz dwóm robolom szlifierki, pilniki i jazda.... może być tylko problem z zachowaniem promienia na całej płaszczyźnie masz złe podejście to nie jest żadne problem - tylko oni mają tak robić, żeby to było dobrze zrobione i tego się trzeba trzymać sami kierownicy tylko robić nie ma komu :gwizdanie:
stanley Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 w poludnie kto ma dostep do tokarki?? ja :naughty: kolega nie wspomniał, że ma do przetoczenia po zawnętrzenej średnicy walec o promieniu 50cm no to może być ciężko :gwizdanie: dasz dwóm robolom szlifierki, pilniki i jazda.... może być tylko problem z zachowaniem promienia na całej płaszczyźnie masz złe podejście to nie jest żadne problem - tylko oni mają tak robić, żeby to było dobrze zrobione i tego się trzeba trzymać sami kierownicy tylko robić nie ma komu :gwizdanie: daj mu ludzi, a to zrobi
OKO Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 w poludnie kto ma dostep do tokarki?? ja :naughty: kolega nie wspomniał, że ma do przetoczenia po zawnętrzenej średnicy walec o promieniu 50cm no to może być ciężko :gwizdanie: dasz dwóm robolom szlifierki, pilniki i jazda.... może być tylko problem z zachowaniem promienia na całej płaszczyźnie masz złe podejście to nie jest żadne problem - tylko oni mają tak robić, żeby to było dobrze zrobione i tego się trzeba trzymać sami kierownicy tylko robić nie ma komu :gwizdanie: daj mu ludzi, a to zrobi ale gdzie znaleźć frajera co będzie chciał być kierowanym przez takiego leszcza :gwizdanie: PS obywatele z przeżartą wątrobą co sprzedają się za wino się nie liczą
stanley Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 w poludnie kto ma dostep do tokarki?? ja :naughty: kolega nie wspomniał, że ma do przetoczenia po zawnętrzenej średnicy walec o promieniu 50cm no to może być ciężko :gwizdanie: dasz dwóm robolom szlifierki, pilniki i jazda.... może być tylko problem z zachowaniem promienia na całej płaszczyźnie masz złe podejście to nie jest żadne problem - tylko oni mają tak robić, żeby to było dobrze zrobione i tego się trzeba trzymać sami kierownicy tylko robić nie ma komu :gwizdanie: daj mu ludzi, a to zrobi ale gdzie znaleźć frajera co będzie chciał być kierowanym przez takiego leszcza :gwizdanie: PS obywatele z przeżartą wątrobą co sprzedają się za wino się nie liczą
Rekomendowane odpowiedzi