akjam Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Siema z rana! :gwizdanie: [br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 00:54_________________________________________________O taki za***isty wątek był ale jak widać jeden z moderatorów chyba dostaje "punkty" za zamykanie wątków nie pytając o zdanie użytkowników! :wallbash: :wallbash: Co to kuurwa ma znaczyć!?!?!?! :angry: :disgust: :disgust: :decayed: :decayed: :decayed: ja też uważam że wątek był wporzo ale mi zj***ł humor ten Różowy nie powiem kto...fi.... No przecież chooj go obchodzi jaki wątek ktokolwiek zakłada w tym dziale! To nie dział techniczny!
Kanar Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 tak Was czytam i aż się zastanawiam czego mógł dotyczyć ten wątek
akjam Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 tak Was czytam i aż się zastanawiam czego mógł dotyczyć ten wątek No potomstwa... :decayed: :decayed:
Miszka82 Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 tak Was czytam i aż się zastanawiam czego mógł dotyczyć ten wątek No potomstwa... :decayed: :decayed: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=211095.0tego i był całkiem normalny napisałem różowemu że ma go przywrócić
Kanar Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 załóżcie mu wątek o braterstwie to może się odczepi od tacierzyństwa
akjam Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 załóżcie mu wątek o braterstwie to może się odczepi od tacierzyństwa
addassko Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 ale nudy w robocie :gwizdanie: kurde to ci zazdroszcze bo ja dzis mam zajob na max`a
Miszka82 Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 ale nudy w robocie :gwizdanie: kurde to ci zazdroszcze bo ja dzis mam zajob na max`a toś Pan wykrakał mi też się już skończył luz
diman Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 po robocie- deszcz nas zbawił wiec weekend można zacząć
OKO Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 po robocie- deszcz nas zbawił wiec weekend można zacząć a co wy z cukru jesteście? ja niestety muszę zapier.lać jeszcze parrrrę godzin ;(
krolu Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 po robocie- deszcz nas zbawił wiec weekend można zacząć mięczaki... u mnie twardo kopią doły
krolu Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 a ja już po a ja w trakcje ale czuje się jak w domu
akjam Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 po robocie- deszcz nas zbawił wiec weekend można zacząć mięczaki... u mnie twardo kopią doły A Ty spoglądasz przez okienko w przerwach w grze? :naughty:
krolu Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 po robocie- deszcz nas zbawił wiec weekend można zacząć mięczaki... u mnie twardo kopią doły A Ty spoglądasz przez okienko w przerwach w grze? :naughty: nie gram dziś bo zapomniałem myszki
Rekomendowane odpowiedzi