Kędzior Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 siemka i weekendzik po robocie- deszcz nas zbawił wiec weekend można zacząć mięczaki... u mnie twardo kopią doły wlasciciel ku*** :polew: :polew:
Steav Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 masakra, co za nudy Spokojnie do 19 już blisko
Kędzior Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 masakra, co za nudy Spokojnie do 19 już blisko po lekku :>
Kędzior Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 ale się zdrzemnąłem mniam pyszna drzemka ja wlasnie ide zrobic to samo
diman Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 ale się zdrzemnąłem mniam pyszna drzemka ja wlasnie ide zrobic to samo idź dobra drzemka nie jest zła
stanley Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 30 minut i bedę przemieszczał się w kierunku wyjścia
Miszka82 Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 ja już się przemieściłem, jutro idę na wesele OMG
stanley Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 ja już się przemieściłem, jutro idę na wesele OMG idzesz sam, czy z Ulą ?
Miszka82 Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 ja już się przemieściłem, jutro idę na wesele OMG idzesz sam, czy z Ulą ? heh co za pytanie no pewnie, że z Ulą
stanley Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 ja już się przemieściłem, jutro idę na wesele OMG idzesz sam, czy z Ulą ? heh co za pytanie no pewnie, że z Ulą w twoim przypadku nie jest to takie oczywiste ( przecież mogłeś iść z kolegą, z toyoty )
Miszka82 Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 ja już się przemieściłem, jutro idę na wesele OMG idzesz sam, czy z Ulą ? heh co za pytanie no pewnie, że z Ulą w twoim przypadku nie jest to takie oczywiste ( przecież mogłeś iść z kolegą, z toyoty ) ten kolega też będzie ale z laską , musimy stwarzać pozory :polew: :polew:
stanley Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 ja już się przemieściłem, jutro idę na wesele OMG idzesz sam, czy z Ulą ? heh co za pytanie no pewnie, że z Ulą w twoim przypadku nie jest to takie oczywiste ( przecież mogłeś iść z kolegą, z toyoty ) ten kolega też będzie ale z laską , musimy stwarzać pozory :polew: :polew: buehehe
akjam Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 ja już się przemieściłem, jutro idę na wesele OMG idzesz sam, czy z Ulą ? heh co za pytanie no pewnie, że z Ulą w twoim przypadku nie jest to takie oczywiste ( przecież mogłeś iść z kolegą, z toyoty ) ten kolega też będzie ale z laską , musimy stwarzać pozory :polew: :polew: No geje tak mają. :polew: :polew: Może wpadnę tam dziś do Was na te gokarty?
addassko Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 ja już się przemieściłem, jutro idę na wesele OMG idzesz sam, czy z Ulą ? heh co za pytanie no pewnie, że z Ulą w twoim przypadku nie jest to takie oczywiste ( przecież mogłeś iść z kolegą, z toyoty ) ten kolega też będzie ale z laską , musimy stwarzać pozory :polew: :polew: No geje tak mają. :polew: :polew: Może wpadnę tam dziś do Was na te gokarty? kozak w ta niedziele o 10 sie ustawiamy jak cos w SI
akjam Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 ja już się przemieściłem, jutro idę na wesele OMG idzesz sam, czy z Ulą ? heh co za pytanie no pewnie, że z Ulą w twoim przypadku nie jest to takie oczywiste ( przecież mogłeś iść z kolegą, z toyoty ) ten kolega też będzie ale z laską , musimy stwarzać pozory :polew: :polew: No geje tak mają. :polew: :polew: Może wpadnę tam dziś do Was na te gokarty? kozak w ta niedziele o 10 sie ustawiamy jak cos w SI Jeśli już coś to tylko po południu bo do południa jadę na turniej siatkówki.
akjam Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 No tak jak wczoraj rozmawialiśmy, rano mnie nie ma.
Rekomendowane odpowiedzi