Bulczas Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=2421.0 Keżor tuner :polew:
Miszka82 Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=2421.0 Keżor tuner 2006 rok ja w 2008 myślałem że engele są fajne
Pucek Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=2421.0 Keżor tuner 2006 rok ja w 2008 myślałem że engele są fajne Dlatego to wkleiłem, żeby pokazać jak wtedy rezał Keżorek
Bulczas Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Miszka Twoja wątroba musi Ciebie bardzo lubić
Miszka82 Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Miszka Twoja wątroba musi Ciebie bardzo lubić nie dawałem rady wczoraj poszło tyle gorzały na tym weselu że ja cie nie pierdolęę rano jak wstałęm łeb jak sklep, kac sk***ysyn, miałem nie klinować ale bez klina byłoby mega źle a tak jakoś sobie radzę
Bulczas Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Miszka Twoja wątroba musi Ciebie bardzo lubić nie dawałem rady wczoraj poszło tyle gorzały na tym weselu że ja cie nie pieprzęę rano jak wstałęm łeb jak sklep, kac sk***ysyn, miałem nie klinować ale bez klina byłoby mega źle a tak jakoś sobie radzę A było nie pić tyle Ale zabawa pewnie przednia
Miszka82 Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Miszka Twoja wątroba musi Ciebie bardzo lubić nie dawałem rady wczoraj poszło tyle gorzały na tym weselu że ja cie nie pieprzęę rano jak wstałęm łeb jak sklep, kac sk***ysyn, miałem nie klinować ale bez klina byłoby mega źle a tak jakoś sobie radzę A było nie pić tyle Ale zabawa pewnie przednia no balet przedni
Bulczas Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Miszka Twoja wątroba musi Ciebie bardzo lubić nie dawałem rady wczoraj poszło tyle gorzały na tym weselu że ja cie nie pieprzęę rano jak wstałęm łeb jak sklep, kac sk***ysyn, miałem nie klinować ale bez klina byłoby mega źle a tak jakoś sobie radzę A było nie pić tyle Ale zabawa pewnie przednia no balet przedni Już nie mogę się doczekać wesela brata w wiejskiej remizie
stanley Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Diman, bądź we wtorek, mam coś dla Ciebie
akjam Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Diman, bądź we wtorek, mam coś dla Ciebie :gwizdanie:
diman Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Diman, bądź we wtorek, mam coś dla Ciebie hmm co chce być ale nie obiecuje bo nie wiem w jakim nastroju będzie mój pierworodny on na razie rządzi w rodzinie
stanley Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Diman, bądź we wtorek, mam coś dla Ciebie hmm co chce być ale nie obiecuje bo nie wiem w jakim nastroju będzie mój pierworodny on na razie rządzi w rodzinie okej
stanley Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 jestem jakis niewyrazny wiem co by Ci pomogło :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 jestem jakis niewyrazny wiem co by Ci pomogło :gwizdanie: mleko?
stanley Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 jestem jakis niewyrazny wiem co by Ci pomogło :gwizdanie: mleko? a co ty jesteś mały kotek ?
Kędzior Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 jestem jakis niewyrazny wiem co by Ci pomogło :gwizdanie: mleko? a co ty jesteś mały kotek ? kizia mizia
Rekomendowane odpowiedzi