Kędzior Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 pogoda się klaruje dobra przekonales mnie
akjam Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 Jakiś obiadek i może kino? A Co tu wogóle taka cisza?
stanley Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 Jakiś obiadek i może kino? A Co tu wogóle taka cisza? odrobiłem się z robotą, mógłbym już iść do domu
akjam Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 Jakiś obiadek i może kino? A Co tu wogóle taka cisza? odrobiłem się z robotą, mógłbym już iść do domu To dupc wszystko i się zbieraj. Ja miałem malować na chacie ale nie wiem czy się dziś za to brać. Na wszelki wypadek zrobiłem rezerwacje w kinie. :gwizdanie:
stanley Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 Jakiś obiadek i może kino? A Co tu wogóle taka cisza? odrobiłem się z robotą, mógłbym już iść do domu To dupc wszystko i się zbieraj. Ja miałem malować na chacie ale nie wiem czy się dziś za to brać. Na wszelki wypadek zrobiłem rezerwacje w kinie. :gwizdanie: to nie moja firma żebym wychodził o której chce
Kędzior Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 Jakiś obiadek i może kino? A Co tu wogóle taka cisza? odrobiłem się z robotą, mógłbym już iść do domu To dupc wszystko i się zbieraj. Ja miałem malować na chacie ale nie wiem czy się dziś za to brać. Na wszelki wypadek zrobiłem rezerwacje w kinie. :gwizdanie: chlor
Maxito Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 ja jeszcze w robocie ale mam neta i trochę luzu
stanley Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 ja jeszcze w robocie ale mam neta i trochę luzu no w końcu się odezwał w odpowiednim wątku a nie tylko w dziale : "sprzedam tabule"
Maxito Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 ja jeszcze w robocie ale mam neta i trochę luzu no w końcu się odezwał w odpowiednim wątku a nie tylko w dziale : "sprzedam tabule" z czegoś trzeba żyć :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
hubtychy Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 po raz drugi Dziś w końcu wolne Byłem sobie upuścić trochę krwi
akjam Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 Jakiś obiadek i może kino? A Co tu wogóle taka cisza? odrobiłem się z robotą, mógłbym już iść do domu To dupc wszystko i się zbieraj. Ja miałem malować na chacie ale nie wiem czy się dziś za to brać. Na wszelki wypadek zrobiłem rezerwacje w kinie. :gwizdanie: to nie moja firma żebym wychodził o której chce No wiem coś o tym choć czasem... :gwizdanie: Jakiś obiadek i może kino? A Co tu wogóle taka cisza? odrobiłem się z robotą, mógłbym już iść do domu To dupc wszystko i się zbieraj. Ja miałem malować na chacie ale nie wiem czy się dziś za to brać. Na wszelki wypadek zrobiłem rezerwacje w kinie. :gwizdanie: chlor Że niby co?P.S. Jebłem sufit na biało! ja jeszcze w robocie ale mam neta i trochę luzu no w końcu się odezwał w odpowiednim wątku a nie tylko w dziale : "sprzedam tabule" z czegoś trzeba żyć :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: No tak. ROdzina się powiększyłą więc dodatkowe środki potrzebne. po raz drugi Dziś w końcu wolne Byłem sobie upuścić trochę krwi Honorowy krwiodawca czy Sado macho?
Kanar Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 zaliczyłem trase Ruda -Ustroń- Ruda i teraz spokojnie moge sie udać na browar
hubtychy Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 po raz drugi Dziś w końcu wolne Byłem sobie upuścić trochę krwi Honorowy krwiodawca czy Sado macho? HDK
Miszka82 Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 no i nie wiele się jebłem, że dwunastaka dziś przydupię w robocie, ale pięknie :kox: obiad i mały wlewik kurczę też mi to chodzi po głowie zaraz jadę do knajpki Focus popierdala
krolu Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 Ktoś chętny na imprezę jutro w pomarańczy?
diman Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 Ktoś chętny na imprezę jutro w pomarańczy? ja :kox: ale niestety nie mogę ;(
Rekomendowane odpowiedzi