OKO Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 za niedługo wychodze z chaty to podjadę, będziesz na spocie ? no wlasnie nie jestem pewien karwa kędzior ogłoszeniu zniknęło [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 15:20_________________________________________________OKO wbijaj na spota dziś się nie wyrobie choć by uj na uju stanął :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 za niedługo wychodze z chaty to podjadę, będziesz na spocie ? no wlasnie nie jestem pewien karwa kędzior ogłoszeniu zniknęło [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 15:20_________________________________________________OKO wbijaj na spota dziś się nie wyrobie choć by uj na uju stanął :gwizdanie: no to niech stanie
OKO Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 za niedługo wychodze z chaty to podjadę, będziesz na spocie ? no wlasnie nie jestem pewien karwa kędzior ogłoszeniu zniknęło [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 15:20_________________________________________________OKO wbijaj na spota dziś się nie wyrobie choć by uj na uju stanął :gwizdanie: no to niech stanie :gwizdanie: jaraj sam mnie nie będzie
Miszka82 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 za niedługo wychodze z chaty to podjadę, będziesz na spocie ? no wlasnie nie jestem pewien karwa kędzior ogłoszeniu zniknęło [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 15:20_________________________________________________OKO wbijaj na spota dziś się nie wyrobie choć by uj na uju stanął :gwizdanie: no to niech stanie :gwizdanie: jaraj sam mnie nie będzie :doh1: diskret men [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 15:31_________________________________________________
diman Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 za niedługo wychodze z chaty to podjadę, będziesz na spocie ? no wlasnie nie jestem pewien karwa kędzior ogłoszeniu zniknęło [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 15:20_________________________________________________OKO wbijaj na spota dziś się nie wyrobie choć by uj na uju stanął :gwizdanie: miszka skoluj sprzet
akjam Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 za niedługo wychodze z chaty to podjadę, będziesz na spocie ? no wlasnie nie jestem pewien karwa kędzior ogłoszeniu zniknęło [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 15:20_________________________________________________OKO wbijaj na spota dziś się nie wyrobie choć by uj na uju stanął :gwizdanie: miszka skoluj sprzet :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 za niedługo wychodze z chaty to podjadę, będziesz na spocie ? no wlasnie nie jestem pewien karwa kędzior ogłoszeniu zniknęło [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 15:20_________________________________________________OKO wbijaj na spota dziś się nie wyrobie choć by uj na uju stanął :gwizdanie: miszka skoluj sprzet :gwizdanie: tjaaaaaaaaa
diman Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 za niedługo wychodze z chaty to podjadę, będziesz na spocie ? no wlasnie nie jestem pewien karwa kędzior ogłoszeniu zniknęło [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 15:20_________________________________________________OKO wbijaj na spota dziś się nie wyrobie choć by uj na uju stanął :gwizdanie: miszka skoluj sprzet :gwizdanie: tjaaaaaaaaa ja nie mam gdzie zalatwic niestey ;(
Miszka82 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 za niedługo wychodze z chaty to podjadę, będziesz na spocie ? no wlasnie nie jestem pewien karwa kędzior ogłoszeniu zniknęło [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 15:20_________________________________________________OKO wbijaj na spota dziś się nie wyrobie choć by uj na uju stanął :gwizdanie: miszka skoluj sprzet :gwizdanie: tjaaaaaaaaa ja nie mam gdzie zalatwic niestey ;( no dobra dobra pracuję nad tym ale bez takich oficjalnych mi tu proszę tekstów jest dziś gryll ? [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 15:51_________________________________________________SECTOR ty stary pierdzielu gdzieś był ? wbijaj na spota do porządnego klubu
akjam Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 za niedługo wychodze z chaty to podjadę, będziesz na spocie ? no wlasnie nie jestem pewien karwa kędzior ogłoszeniu zniknęło [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 15:20_________________________________________________OKO wbijaj na spota dziś się nie wyrobie choć by uj na uju stanął :gwizdanie: miszka skoluj sprzet :gwizdanie: tjaaaaaaaaa ja nie mam gdzie zalatwic niestey ;( no dobra dobra pracuję nad tym ale bez takich oficjalnych mi tu proszę tekstów jest dziś gryll ? [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 15:51_________________________________________________SECTOR ty stary pierdzielu gdzieś był ? wbijaj na spota do porządnego klubu No można by zrobić wreszcie.
sector Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 15:51_________________________________________________SECTOR ty stary pierdzielu gdzieś był ? wbijaj na spota do porządnego klubu HEHE - Servus , ostatnio ciężko z czasem - pogrywam w tenisa jak jest pogoda , Syna przygotowuje do zawodów , Nadal-a z niego nie zrobię ale kto wie :gwizdanie:
meegison Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Witajcie, będzie dziś może ktoś z VAG-iem ? zależy mi na zdjęciu zabezpieczenia antykradzieżowego bo nie mogę płytki z navi wyjąć :/
krolu Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 za niedługo wychodze z chaty to podjadę, będziesz na spocie ? no wlasnie nie jestem pewien karwa kędzior ogłoszeniu zniknęło [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 15:20_________________________________________________OKO wbijaj na spota dziś się nie wyrobie choć by uj na uju stanął :gwizdanie: miszka skoluj sprzet :gwizdanie: tjaaaaaaaaa ja nie mam gdzie zalatwic niestey ;( no dobra dobra pracuję nad tym ale bez takich oficjalnych mi tu proszę tekstów jest dziś gryll ? [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 15:51_________________________________________________SECTOR ty stary pierdzielu gdzieś był ? wbijaj na spota do porządnego klubu No można by zrobić wreszcie. ja bym opierdzielił wuszta
Bulczas Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 pogoda cos nie bardzo ale może jakoś się uda :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 jakie dupencje byly w tej kolumnie reklamowej to ja pierdziele noi taki jeszcze rarytas, r8
akjam Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 jakie dupencje byly w tej kolumnie reklamowej to ja pierdziele noi taki jeszcze rarytas, r8 No ErÓsemki doebane w chooj!!! Ta biała lepsza od tej czarnej! :kox: I "reklamówki" też niczego sobie... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 jakie dupencje byly w tej kolumnie reklamowej to ja pierdziele noi taki jeszcze rarytas, r8 No ErÓsemki doebane w chooj!!! Ta biała lepsza od tej czarnej! :kox: I "reklamówki" też niczego sobie... :gwizdanie: no no [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 17:33_________________________________________________Krolu spoko podpis :polew:
akjam Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 jakie dupencje byly w tej kolumnie reklamowej to ja pierdziele noi taki jeszcze rarytas, r8 No ErÓsemki doebane w chooj!!! Ta biała lepsza od tej czarnej! :kox: I "reklamówki" też niczego sobie... :gwizdanie: no no [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 17:33_________________________________________________Krolu spoko podpis :polew: :gwizdanie: Dostałeś Nutelle?
Seski Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 dojedzie się na 3 stawy... ja się chyba przez ten wścig nie wybieram nigdzie... :gwizdanie: no może do monopolowego...
akjam Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Dobra! Wychodzę z pracy i może do Was dotrę.
Rekomendowane odpowiedzi