Kędzior Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 no comment masakra kto jedzie na pogorie? jak co to dzwonic
Miszka82 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 no comment masakra kto jedzie na pogorie? jak co to dzwonic moje zdanie znasz
Kędzior Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 no comment masakra kto jedzie na pogorie? jak co to dzwonic moje zdanie znasz nom znam, szkoda
gregory Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Witam! Może by tak poimprezować http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=218125.new#new
hubtychy Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 bry wszystkim. Już po ogólnopolskim Miszka piwa zapomniałem :polew: żart
Miszka82 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 bry wszystkim. Już po ogólnopolskim Miszka piwa zapomniałem :polew: żart a to już był Ogólnopolski już myślałem że ci mam zaje....
hubtychy Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 a to już był Ogólnopolski już myślałem że ci mam zaje.... Tylko pośpiesz się z odbiorem bo za długo u mnie w domu alkohol nie postoi :kox:
Miszka82 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 a to już był Ogólnopolski już myślałem że ci mam zaje.... Tylko pośpiesz się z odbiorem bo za długo u mnie w domu alkohol nie postoi :kox: ile w końcu tych browarów jest ?
nikaa Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 a to już był Ogólnopolski już myślałem że ci mam zaje.... Tylko pośpiesz się z odbiorem bo za długo u mnie w domu alkohol nie postoi :kox: ile w końcu tych browarów jest ? 8
hubtychy Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 a to już był Ogólnopolski już myślałem że ci mam zaje.... Tylko pośpiesz się z odbiorem bo za długo u mnie w domu alkohol nie postoi :kox: ile w końcu tych browarów jest ? Chciał dać 4 ale wytargałem mu 8
Miszka82 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 a to już był Ogólnopolski już myślałem że ci mam zaje.... Tylko pośpiesz się z odbiorem bo za długo u mnie w domu alkohol nie postoi :kox: ile w końcu tych browarów jest ? Chciał dać 4 ale wytargałem mu 8 no i tak miało być to dwa sobie jebnij dobre są i dowal ze dwie kostki lodu [br]Dopisany: 21 Sierpień 2011, 20:57_________________________________________________w ogóle najlepiej mega zimne się je pije :gwizdanie:
hubtychy Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 a to już był Ogólnopolski już myślałem że ci mam zaje.... Tylko pośpiesz się z odbiorem bo za długo u mnie w domu alkohol nie postoi :kox: ile w końcu tych browarów jest ? Chciał dać 4 ale wytargałem mu 8 no i tak miało być to dwa sobie jebnij dobre są i dowal ze dwie kostki lodu [br]Dopisany: 21 Sierpień 2011, 20:57_________________________________________________w ogóle najlepiej mega zimne się je pije :gwizdanie: Podziękował Ja tylko zimny alkohol piję. A póki co to mam jeszcze łychę od Adasia :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 byłem w Lidlu tam jest taka fajna łycha za34,99 w smaku jak JD....a na pewno JB
hubtychy Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 byłem w Lidlu tam jest taka fajna łycha za34,99 w smaku jak JD....a na pewno JB Jeszcze nie próbowałem a mam Lidla "pod nosem" Kiedy odbierzesz piwko ?Jutro przez cały dzień jestem w domu bo dopiero na nockę idę.
Rekomendowane odpowiedzi