krolu Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 robota to głupota..... też tak myślę moja mnie jakoś utrzyma a ja się zajmę małym :gwizdanie: założymy koło niepracujących tatusiów i bedzie życie jak w madrycie miszka musisz zalac zeby do tego kola nalezec:p
Miszka82 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 robota to głupota..... też tak myślę moja mnie jakoś utrzyma a ja się zajmę małym :gwizdanie: założymy koło niepracujących tatusiów i bedzie życie jak w madrycie miszka musisz zalac zeby do tego kola nalezec:p to nie będzie problemem
stanley Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 robota to głupota..... też tak myślę moja mnie jakoś utrzyma a ja się zajmę małym :gwizdanie: założymy koło niepracujących tatusiów i bedzie życie jak w madrycie miszka musisz zalac zeby do tego kola nalezec:p to nie będzie problemem bardziej doświadczeni koledzy zawsze mogą pomóc :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 dzień dobry robota to głupota..... też tak myślę moja mnie jakoś utrzyma a ja się zajmę małym :gwizdanie: założymy koło niepracujących tatusiów i bedzie życie jak w madrycie miszka musisz zalac zeby do tego kola nalezec:p to nie będzie problemem bardziej doświadczeni koledzy zawsze mogą pomóc :gwizdanie: chyba napisałem, że to nie będzie problem
stanley Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 dzień dobry robota to głupota..... też tak myślę moja mnie jakoś utrzyma a ja się zajmę małym :gwizdanie: założymy koło niepracujących tatusiów i bedzie życie jak w madrycie miszka musisz zalac zeby do tego kola nalezec:p to nie będzie problemem bardziej doświadczeni koledzy zawsze mogą pomóc :gwizdanie: chyba napisałem, że to nie będzie problem jeszcze tego nie wiesz
Wodzuniu Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Panowie, szukam namiarów na jakiegoś dobrego fachowca od klimy z naszej okolicy ( nie musi być cudotwórca ), ale żeby wiedział o czym mowi ... będe bardzo wdzięczny za pomoc ...
stanley Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Panowie, szukam namiarów na jakiegoś dobrego fachowca od klimy z naszej okolicy ( nie musi być cudotwórca ), ale żeby wiedział o czym mowi ... będe bardzo wdzięczny za pomoc ... a co dolega ?
Kędzior Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 jol jol nygass Panowie, szukam namiarów na jakiegoś dobrego fachowca od klimy z naszej okolicy ( nie musi być cudotwórca ), ale żeby wiedział o czym mowi ... będe bardzo wdzięczny za pomoc ... w będzinie sa dobrzy kolesie, na ulicy namiarkowej o ile sie nie myle
Wodzuniu Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Panowie, szukam namiarów na jakiegoś dobrego fachowca od klimy z naszej okolicy ( nie musi być cudotwórca ), ale żeby wiedział o czym mowi ... będe bardzo wdzięczny za pomoc ... a co dolega ? problem jest taki, że nagle przestała działać, myslalem że to jakiś elektryczny problem ale sprawdziłem wszystkie bezpieczniki odpowiedzialne za klimatyzację, co ciekawe nic się nie blokuje mogę ją przełaczać poniędzy "auto" "econ" i ręczny tryb, ale niestety nie chłodzi masakra
stanley Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Panowie, szukam namiarów na jakiegoś dobrego fachowca od klimy z naszej okolicy ( nie musi być cudotwórca ), ale żeby wiedział o czym mowi ... będe bardzo wdzięczny za pomoc ... a co dolega ? problem jest taki, że nagle przestała działać, myslalem że to jakiś elektryczny problem ale sprawdziłem wszystkie bezpieczniki odpowiedzialne za klimatyzację, co ciekawe nic się nie blokuje mogę ją przełaczać poniędzy "auto" "econ" i ręczny tryb, ale niestety nie chłodzi masakra Adam S. działał coś ostanio z klimą
Rekomendowane odpowiedzi