Gość elvis80 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 ja ja ja ściemka chyba że ma pod pachą słonia
hubtychy Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Witam po pracy http://allegro.pl/audi-a4-jedyna-taka-na-allegro-mega-tuning-i1791649916.html Toć to nie jest podobne do Audi Wydech mnie rozwalił to ja już wolę ori Ale za to niski przebieg ma jak na ten rok :polew: Powrót do domu mam nadzieje , że jeszcze któryś z was je Ja zobaczyłem cały,troszkę przesadzone ale dobre :polew:
damian81Z Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 te audi to przykład czego nie wolno kategorycznie robic :>
tolek85 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 jest k**wa za***iście ruda była kandydatką na żonę #1 :slina: tylko gdyby nie jej dziecko.............................................
hubtychy Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 jest ku*** za***iście ruda była kandydatką na żonę #1 :slina: tylko gdyby nie jej dziecko............................................. Chyba nie jestem w temacie :gwizdanie:
stanley Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2011, 08:15_________________________________________________ jest ku*** za***iście ruda była kandydatką na żonę #1 :slina: tylko gdyby nie jej dziecko............................................. :decayed: czeko ?
tolek85 Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2011, 08:15_________________________________________________ jest ku*** za***iście ruda była kandydatką na żonę #1 :slina: tylko gdyby nie jej dziecko............................................. :decayed: czeko ? kurde, zaspalem do pracy, rano jeszcze chyba bylem najebany. dobrze, ze dojechalem bez kontroli bo nie wiem jaki byłby wynik.... ale dla rudej było warto
Pucek Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Dzień Dobry :> Tolek Ps. Opowiesz jutro
krolu Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 masakra! zwolnilem sie wczesniej bo nie dalem rady w robocie:/ ale ruda byla mega! ale nie ta od sevesa:p ide spac dzis kino spotowe!
Kędzior Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 i po pracy co jest ludziska jest ku*** za***iście ruda była kandydatką na żonę #1 :slina: tylko gdyby nie jej dziecko............................................. :polew: :polew: :good:
tolek85 Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 masakra! zwolnilem sie wczesniej bo nie dalem rady w robocie:/ ale ruda byla mega! ale nie ta od sevesa:p ide spac dzis kino spotowe! ja dotrwałem! ale rano do godziny 9 byłem wyłączony później doszedłem do siebie i musiałem zapierniczać....
krolu Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 KINO DZIŚ CINEMA CITY punkt 44 GLiwicka 20:20 Nie boj się ciemności
Rekomendowane odpowiedzi