stanley Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 biedna, tyle razy "upadła" na klucz do kół
Bulczas Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Keżor wszystkiego najlepszego i tysięcy KM :drunk:
Pucek Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Keżorowski, Wszystkiego Najlepszego, weź może zmień szkołę na policyjną Żeby Ci nie ciekł olej z silnika, żeby Ci nie spieprzało doładowanie i żebyś ciągnie nie wymieniał przegubów, aaa laski Ci nie życzę bo nie możesz mieć lepiej
Seski Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 :polew: i wszystkiego naj... i w ogóle
akjam Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 witam po dłuższej nieobecności SIema! Jak na wywczasach?
Pucek Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 witam po dłuższej nieobecności SIema! Jak na wywczasach? Odpowiedź jest prosta, non stop bania
akjam Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 witam po dłuższej nieobecności SIema! Jak na wywczasach? Odpowiedź jest prosta, non stop bania :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 witam po dłuższej nieobecności SIema! Jak na wywczasach? Odpowiedź jest prosta, non stop bania Pucek już za mnie odpowiedział kórwa ale żeby tyle chlać to nawet nie wiedziałem, że potrafię , już w pierwszy dzień zapoznałem najlepszych fighterów
Pucek Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Miszka, tak to już jest, inne powietrze, a co za tym idzie trudniej załapać banię, W sumie, co się robi na wczasach? leży pod palmą i pije...
stanley Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 witam po dłuższej nieobecności SIema! Jak na wywczasach? Odpowiedź jest prosta, non stop bania Pucek już za mnie odpowiedział kórwa ale żeby tyle chlać to nawet nie wiedziałem, że potrafię , już w pierwszy dzień zapoznałem najlepszych fighterów czyli było z d*py do buzi ?
Kędzior Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 keżor masz dzis urodziny?? to juz wiem dalczego jestem lekko wychlany po robocie :decayed: skladal ci zyczen niebede bo wiesz czego ci zycze :gwizdanie: :decayed: najlepszego huyiju [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2011, 15:47_________________________________________________ Miszka jak tam na urlopie cieciu?
hubtychy Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Padłem Keżor najlepszego I znów jest okazja aby się napić [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2011, 16:10_________________________________________________ zapomniał bym się przywitać
akjam Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Jakie dobre nastroje tutaj widzę. :kox:
keżor Opublikowano 9 Września 2011 Autor Opublikowano 9 Września 2011 no dzięki tym którym jeszcze nie dziękowałem za życzenia no i w ogóle dziś urodzinki , a jutro wesele kumpla , gdyby nie to , że obiecałem wozić pare młodą do ślubu i potem na sesje w plenerze to bym nie przeżył tego weekendu
akjam Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 no dzięki tym którym jeszcze nie dziękowałem za życzenia no i w ogóle dziś urodzinki , a jutro wesele kumpla , gdyby nie to , że obiecałem wozić pare młodą do ślubu i potem na sesje w plenerze to bym nie przeżył tego weekendu To musiszmu w takim razie podziękować bo ocalił Ci życie. :naughty:
RS Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 KEZOR ty stary koniu, wszystkiego najlepszego!!!
Rekomendowane odpowiedzi