stanley Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Co dziś pijemy my brzydzimy się alkoholem i pijokami
Kanar Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 no ja bym tam coś wypił ale w tym tygodniu latam z roboty do roboty non stop 22-6, 8-16 i już mi sie czasoprzestrzeń zagina żeby było śmieszniej to wypłate w tym miesiącu dostaje w ratach wiec jazde autem ograniczam do minimum, a o browarze to moge zapomnieć ;( Stanley Ty kupowałeś tą plastikową oprawe halogenu?? ile płaciłeś bo coś mi sie zdaje że ten mój kolo od zderzaka nie zadzwoni
stanley Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 no ja bym tam coś wypił ale w tym tygodniu latam z roboty do roboty non stop 22-6, 8-16 i już mi sie czasoprzestrzeń zagina żeby było śmieszniej to wypłate w tym miesiącu dostaje w ratach wiec jazde autem ograniczam do minimum, a o browarze to moge zapomnieć ;( Stanley Ty kupowałeś tą plastikową oprawe halogenu?? ile płaciłeś bo coś mi sie zdaje że ten mój kolo od zderzaka nie zadzwoni coś ok 50 zł na allegro
akjam Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 do z rańca... Widzę , że też sobie troszkę popiliście wczoraj... Ja wróciłem po trzeciej ale nie miałem jakoś siły już was odwiedzić... :evil:
Pucek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Wszystkim Maxito, ja koszulkę dostałem, a Ty?
akjam Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 siemacie katowiczanie Byliście na nartach?Co tam keżor? ZNowu projektujesz?
keżor Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 sąsiadka przyszła, bo od dwóch dni prądu nie ma u siebie i chce żeby ją oświecić Stanley to gdzie Ty mieszkasz i czy jest tam jakieś mieszkanie na sprzedaż [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 12:39_________________________________________________ Co tam keżor? ZNowu projektujesz? taaa, ale siedze w doma ale na 14tą jade do Gliwic na zajęcia
akjam Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Ja znowu w pracy! He he he... Miałem być na ósmą rano ale wczoraj trochę dłużej zabawiłem z kumplammi... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ja też w pracy ale to już chyba nie ma znaczenia
krolu Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Siemano ludzie. Krolu jak bedziesz to wrzuc te dane z vaga wieczorem wysle ci pw - brak czasu...
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 siemacie katowiczanie Byliście na nartach?Co tam keżor? ZNowu projektujesz? nie chyba zamiast soboty pojade w niedziele bo w sobote mam robote i nie dam rady wiec jak chcesz jechac to zapraszam
akjam Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 siemacie katowiczanie Byliście na nartach?Co tam keżor? ZNowu projektujesz? nie chyba zamiast soboty pojade w niedziele bo w sobote mam robote i nie dam rady wiec jak chcesz jechac to zapraszam No chyba pojadę w sobotę?
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 siemacie katowiczanie Byliście na nartach?Co tam keżor? ZNowu projektujesz? nie chyba zamiast soboty pojade w niedziele bo w sobote mam robote i nie dam rady wiec jak chcesz jechac to zapraszam No chyba pojadę w sobotę? no wlasnie ja musze odpuscic sobie sobote wiec niedziela zostaje
Rekomendowane odpowiedzi