Miszka82 Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 po weselu :sick3: jeśli chodzi o picie to ja mam wesele codziennie
Mario22 Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 po weselu :sick3: jeśli chodzi o picie to ja mam wesele codziennie Bo bezrobotnym fajnie jest... :gwizdanie: :gwizdanie: idzie sie nadupic fest... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
stanley Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 po weselu :sick3: coś Ci zaszkodziło ?
Miszka82 Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 po weselu :sick3: jeśli chodzi o picie to ja mam wesele codziennie Bo bezrobotnym fajnie jest... :gwizdanie: :gwizdanie: idzie sie nadupic fest... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: wypraszam sobie - bezrobocie od jutra
stanley Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 po weselu :sick3: jeśli chodzi o picie to ja mam wesele codziennie wiemy :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 po weselu :sick3: jeśli chodzi o picie to ja mam wesele codziennie Bo bezrobotnym fajnie jest... :gwizdanie: :gwizdanie: idzie sie nadupic fest... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: wypraszam sobie - bezrobocie od jutra
Kędzior Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 od jutra bezrobocie sie wyspiszzz po weselu :sick3: :good: chlor
Miszka82 Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 po weselu :sick3: jeśli chodzi o picie to ja mam wesele codziennie wiemy :gwizdanie: [br]Dopisany: 02 Październik 2011, 21:02_________________________________________________ps dziś jeszcze walę do ryja ale od jutra robię detox dopóki nie znajdę jakiejś sensownej pracy
stanley Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 po weselu :sick3: jeśli chodzi o picie to ja mam wesele codziennie wiemy :gwizdanie: [br]Dopisany: 02 Październik 2011, 21:02_________________________________________________ps dziś jeszcze walę do ryja ale od jutra robię detox dopóki nie znajdę jakiejś sensownej pracy ja yhymm :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 po weselu :sick3: jeśli chodzi o picie to ja mam wesele codziennie wiemy :gwizdanie: [br]Dopisany: 02 Październik 2011, 21:02_________________________________________________ps dziś jeszcze walę do ryja ale od jutra robię detox dopóki nie znajdę jakiejś sensownej pracy Rysio Riedel tez tak gadał... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Październik 2011, 21:44_________________________________________________
Miszka82 Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 po weselu :sick3: jeśli chodzi o picie to ja mam wesele codziennie wiemy :gwizdanie: [br]Dopisany: 02 Październik 2011, 21:02_________________________________________________ps dziś jeszcze walę do ryja ale od jutra robię detox dopóki nie znajdę jakiejś sensownej pracy ja yhymm :gwizdanie: zakład ? moja nie chciała sie założyć a już po kilku godzinach była zwyciężczynią ale cóż jak potrafi zadziałać siła persfazji
stanley Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 po weselu :sick3: jeśli chodzi o picie to ja mam wesele codziennie wiemy :gwizdanie: [br]Dopisany: 02 Październik 2011, 21:02_________________________________________________ps dziś jeszcze walę do ryja ale od jutra robię detox dopóki nie znajdę jakiejś sensownej pracy ja yhymm :gwizdanie: zakład ? moja nie chciała sie założyć a już po kilku godzinach była zwyciężczynią ale cóż jak potrafi zadziałać siła persfazji a Ty co tak często nr zmieniasz, pewnie zaś zaruchałeś jakieś małolaty na mieście i dałeś nr telefonu
Miszka82 Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 po weselu :sick3: jeśli chodzi o picie to ja mam wesele codziennie wiemy :gwizdanie: [br]Dopisany: 02 Październik 2011, 21:02_________________________________________________ps dziś jeszcze walę do ryja ale od jutra robię detox dopóki nie znajdę jakiejś sensownej pracy ja yhymm :gwizdanie: zakład ? moja nie chciała sie założyć a już po kilku godzinach była zwyciężczynią ale cóż jak potrafi zadziałać siła persfazji a Ty co tak często nr zmieniasz, pewnie zaś zaruchałeś jakieś małolaty na mieście i dałeś nr telefonu wcześniej zmieniałem bo firma zmieniała, teraz zmieniam bo oddaje jutro zabawki w robocie i musiałem zapodać jakiś nr prywatny - do czasu jak dostanę firmowy - no chyba że nie to zostanie
Kędzior Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Miszka ja ci wierze :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 taaaaaaaaa to trzeba by iść spać
keżor Opublikowano 2 Października 2011 Autor Opublikowano 2 Października 2011 http://moto.allegro.pl/lampki-w-boczki-drzwi-komplet-audi-a4-b5-kostki-i1853907283.html może jakiemuś świrowi sie przyda , co nie ma takich podstawowych rzeczy w swoim ałdi
Rekomendowane odpowiedzi